Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה אמיתי שקרה לי היום בנסיעה תמימה בעיר (חיפה). אני שם לב מרחוק לירוק ברמזור ונוסע בידיעה שאני הולך לעבור אותו, לפתע, תוך כדי שאני מתקרב משהו קצת מציק לי בעיין ורק אחרי שממש שמתי לב שברמזור מופיעים ביחד הצבעים אדום וירוק(!) הבנתי מה הציק לי בעיין:lol: הבחור שהיה לפניי לא ידע מה לעשות ופשוט עצר, (למרות שברמזור של הולכי הרגל היה אדום - אני לא מאשים אותו:roll:)

הספקתי לצלם עם הפלאפון (סורי על האיכות, הפורום גם הוריד אותה עוד יותר) ואחרי איזה 10 שניות התחלף לאדום בלבד ואחרי זה הסתדר והיה רק ירוק..אבל ראבק, אני שואל את עצמי - אם היה איזה ילד קטן במעבר חציה (יש ליד כניסה לבית ספר!) ומישהו לא היה שם לב גם לאדום...?!:?

04012009730.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אז טוב שעצרתם!

אם באמת היו ילדים קטנים ומישהו אחר היה מנצל את זה כדי לעבור את הצומת בלי לעצור או סתם מתוך חוסר תשומת לב, זה היה נגמר ברע.

מבחינת הפאדיחה, זאת באמת פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר, אבל לא מופתע - כבר היו מקרים מוזרים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לפי התמונה מבינים שלא מדובר בצומת אלא במעבר חצייה בלבד, לכן כאשר קורה מקרה כזה אתה מסתכל ימינה שמאלה, אין הולכי רגל אז פשוט עוברים אני לא מאמין שיש עילה לקנס או משהו, מתקשרים למוקד 106 ומודיעים על הרמזור המקולקל הם כבר ישלחו מישהו שיסדר את הבעיה.

פורסם

צולם בדרך הים קצת לפני מרכז הכרמל, נכון?

-צריך לזכור את זה. הזוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלח לעיתונות (YNET?) ותשאל מה עושים.

הם כבר יעשו את ה"רעש" המתאים ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפי התמונה מבינים שלא מדובר בצומת אלא במעבר חצייה בלבד, לכן כאשר קורה מקרה כזה אתה מסתכל ימינה שמאלה, אין הולכי רגל אז פשוט עוברים אני לא מאמין שיש עילה לקנס או משהו, מתקשרים למוקד 106 ומודיעים על הרמזור המקולקל הם כבר ישלחו מישהו שיסדר את הבעיה.

אוי אלי עם התשובות שלך אפשר לעשות מערכונים בשבוע סוף...

מאיפה קבעת שאין קנס? אתה תשלם אם הוא יקבל?, רמזור זה רמזור גם אם זה להולכי רגל.

ואדום יותר קריטי מירוק, עדיף לעצור עד שתגיע ניידת או שיתחלף מעצמו כמו קרה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה פתאום! איך שעתיים? הניידת כבר יודעת על הבעיה ועומדת בפינת רחוב מוסתרת באזור כדי לרשום דוחות לאנשים שכן עוברים שם כדי לתת להם דו"ח.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אם אתה אומר שלהולכי רגל היה אדום זה אומר שפשוט הממסר של האדום נתפס והיה למעשה צריך להיות רק אור ירוק

ופשוט במחזור הבא הממסר השתחרר.

זה מצב הרבה פחות מסוכן מזה שהממסר של הירוק נתפס, כי אז להולכי רגל או לרכבים אחרים לא היה אדום

למרות שברמזורים משתמשים בממסרים אמינים אבל אין ערבה לכך שכל דבר בעולם הוא יהיה אמין 100% אפילו אם המערכת ממחושבת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה קשורה המדינה פה?

תקלה טכנית, קרה, קורה ויקרה בכל מקום בעולם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תקלה זה קורה, יש כוד מקרה מעצבן שבצומת שיורדים מרחוב יד לבנים, צומת ענקית שמחברת את היציאה מהדר, היציאה מנווה שאנן, והכניסה לאזור הצ'ק פוסט בחיפה, תמיד בצהרים כל הרמזורים צהובים מהבהבים, נהגים והולכי רגל נכנסים אחד בשני.

ולשאלתך מר פרנקסוס, אתה אכן אמור לחכות, ניידת תגיע תוך פחות מ 5 דקות.

קרה לי שעמדתי בסוף דרך פרויד על המחלף של כביש 4 והחוף כמעט 20 על אדום, אנשים השתגעו עברו באדום כאילו אין מחר, התקשרתי למשטרה הנחו אותי לא לעבור ולחכות לניידת, תוך 3 דקות הגיעה וכיוונה את התנועה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הפכו את המעבר הזה למרומזר מכיוון שהיו שם כמה מקרי דריסה של הולכי רגל, למדתי בביה"ס שליד המעבר חצייה הזה (הכניסה שלו נמצאת ממש מול המעבר, ביה"ס ריאלי מרכז).

סכנת נפשות

פורסם

:lol: אם הייתי רואה את זה קורה הייתי כל כך צוחק עד שהיו צריכים לפנות אותי באנבולנס.:-P

זה המעבר חציה הקטן הזה ליד ריאלי מרכז.

בהחלט מסוכן ניתן לומר.

זה אחד הרמזורים שאם אתה נתקע שם באדום ב-2 בלילה זה ממש מציק.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...