Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אם כבר שרשור פתוח אנצל את הבמה לשאלה.

אני עומד לפני קניית רכב,כנראה שברולט אלרו שנת 01 03 וקיימת אחת עם מערכת גז מובנת בנוסף להזרקה הרגילה.

המנוע הוא מנוע חדש בן חמישים אלף קילומטרים שווה את הסיכון?

שמעתי הרבה על המערכות הללו ושאינן בריאות כלל למנועים,האם זה נכון?

מה אמת ומה בדיה? ללכת למנוע רגיל וזהו? ועכשיו כמו בנושא השרשור,ממליצים? מתגדים!

ג'ובני

פורסם

למערכות גז יש גם לא מעט חיסרונות .בלאי מוגבר של מערכות שסתומים ברכב עקב חום וערך הקלורי מהבנזין.וכל המערכת הפליטה חיישני חמצן וממירים צריכים לעמוד בחום הזה.

ברכבים מסויימים כמו .טויוטה כששסתומים הם קטנים וחומר הוא לא מותאם למערכות גז יש בלאי גבוהה.

פורסם

אנ ייכול להוסיף שברכבים אשר מוסבים לגז אין אחריות יצרן וזו מסיבה שנשרפים שם השסתומים דיי הרבה והמנועים מתחילים לזייף ואין מנוס מפירוק ראש.

אני חושב שאת החיסכון בדלק עכשיו תוציא בעתיד על המנוע.

פורסם

אני גם ממש מתלבט.

אני בעל רכב מסחרי(קרוול, שנת 92) ויש לי בעיה במערכת ההזרקה ברכב, חשבתי במקום להתחיל לחפש איך מסדרים את זה פשוט להסב לגז ובזה לגמור את הבעיה, מה גם שהבנתי שניתן להעביר את המערכת גם לרכב הבא שאקנה.

דעתכם?

כמה עולה הגז אגב?

קובי

פורסם

שמעתי שרק בחברות מסוימות של רכבים נוצר בעיה בשסטומים , ויש רכבים בארץ שהלך להם ראש מנוע.

מעניין למה, בחו"ל נוסעים כך מיליוני רכבים להם אין בעיות ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

עוד שני דברים שכדאי לדעת על רכבים בעלי מערכת גז:

1. ההספק של המנוע יורד בכ 10-15%.

2. אסור להכנס לחניונים תת קרקעיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מע' הנעה בגז ניתן להתקין רק ברכב שיש לו ממיר קטליטי ואיני בטוח שבקראוול 1992 יש ממיר קטליטי.

בברכה - רפי לין :-)

מה זה הממיר הזה?

מה הוא עושה? ואיך אני יודע אם יש לי אותו ברכב או לא?

קובי

פורסם

ממיר קטליטי: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8_%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99

במוסך, מכון אגזוזים, מתקין מע הנעה בגז יוכלו לסתכל ולהגיד לך אם יש ממיר קטליטי במכוניתך.

אולי חבר הפורום, רון, שמתמחה במכוניות פולקסווגן יוכל לענות לך כאן מידיעתו אם יש ממיר קטליטי במכוניתך או לא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני לא בטוח בהכרח שאתם צודקים, לסובארו B4 למשל ניתן להתקין מערכת הסבה לגז ללא פגיעה באחריות היצרן וללא פגיעה בביצועים, במבחן שנערך ע"י אחד מעיתוני הרכב בארץ (לא זוכר אם אוטו או הגה) בדקו B4 רגילה מול B4 מוסבת גז, והנתונים יצאו כמעט זהים. (פער של 2 כ"ס אם אני לא טועה)

• תוכן חדש...