Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבך טוב. אני מחכה למשלוח שנשלח ב-10.11.12 ומאז אבדו עקבותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעזעזל, משהו קורה לאחרונה עם משלוחים מסין. שתי חבילות לא הגיעו אלי למרות שעברו כבר 50 ימים, שלוש חבילות עוד 10 ימים זה יהיה 45 ימים ועוד איזה 3-4 חבילות שהוזמנו לאחרונה שרק אלוהים יודע מתי הן יגיעו. כבר לא נעים לי לפתוח DISPUTE באיביי, בסוף יזרקו אותי משם :)

פורסם

הסכר נפרץ!! ים של חבילות מסין הגיע היום!!

בנימה רצינית יותר, הגעתי מהעבודה בערב וחיכו לי 4 חבילות בתיבת הדואר, אין תענוג יותר גדול להגיע הביתה אחרי העבודה ולראות את שקיות הניילון האלו מבצבצות לך מהתיבה.

פורסם
נמאס לי לחכות לחבילות 40 יום, מי שמעוניין יכול לכתוב תלונות/בעיות/מענות בדף הפייסבוק של דואר ישראל, אולי זה יעיר אותם קצת:

https://www.facebook.com/PostIsrael?fref=ts

בעקבות ההודעה שלך ביליתי כמה פעמים בדף הפייסבוק של דואר ישראל. למדתי שהבעיות הן כלל ארציות - תלונות על סניפים עמוסים ותורים אינסופיים, זמני משלוח לא סבירים (לדואר24 ולדואר בכלל), דואר שהולך לאיבוד, "פתקים אדומים" שלא מגיעים או מגיעים בזוגות, וכדומה. הדואר לא נותן שום מענה לשאלות ולתלונות חוץ מ"שלח לנו את פרטיך ונחזור אליך בה"פ".

אחד הפוסטים שם הציג סרטון לא ממש משעשע על איך ממיינים חבילות בסניף דואר "ארמון הנציב". במקום להתייחס, הדואר מיהר למחוק את הפוסט. אי לכך, לקחתי לי כמשימה להפיץ את הסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=uBLsHZvvhlo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
:turn-l:
פורסם

איזה נבלות, ככה לזרוק חבילות של אנשים.

לפחות לגבי המקרה שלי, הבעיה במקרה שלי הייתה במכס בסין ולא באשמת דואר ישראל, לפחות זה יאמר לזכותם.

פורסם

:evil: :evil:

אני חוטף עצבים רק למדמיין את הפלאש החדש שהזמנתי נזרק לו ככה ע"י פקידה ממורמרת! :evil: :evil:

אני הזמנתי פלאש ב 18/12.

זה מהאתר שאליו קיבלתי קישור מהמוכר

2012-12-19 10:08:34 CST SZ Processed in BFE warehouse

2012-12-20 12:48:20 CST SZ Sent to HTM processing center

וזה מהאתר של דואר הונג קונג:

The item (RCXXXXXXXXHK) left Hong Kong for its destination on 5-Jan-2013

בדואר ישראל לא מוזכר כלום.

עברו 9 ימים מאז שהחבילה יצאה לדרכה.

בינתיים אני לא דואג, אך אני כן מתבאס. :cry:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

פשוט גועל נפש לראות פקידה שמתנהלת ככה. בושה. :evil:

אבל משהו מוזר, מכל התרד' הזה אני לא מוצא ולא יכול למצוא דפוס מסויים.

כלומר מצד אחד אולי הבעיה בעיקוב מסין כפי שנטען מצד שני אולי הבעיה בדואר ישראל

אבל במקרה שלי הכול מופרח.

הזמנתי 5 מוצרים

2 מאנגליה

1 הונג קונג

2 מסין

אלו שמאנגליה (EBAY) הגיעו תוך 2-3 שבועות....(באחת הרכישות עקב טעות אפילו קיבלתי את אותו המוצר שוב תוך 10 ימים כי היתה טעות בהזמנה) ככה שגם ההזמנה והמשלוח דרך דואר ישראל היה מהיר בצורה מופתית!

שאר הפריטים (1 מהונג קונג - EBAY ועוד 2 מסין דרך DX) מתעקבים בצורה חולנית אחד הפריטים כבר מתעקב 63

ימים מאז ההזמנה ודווקא בפעם הקודמת אותו המשלוח לקח חודש בלבד.

הכי מוזר שכשהתלוננתי הם ידעו לומר לי את הכתובת של הדואר אליו מגיעים הפריטים והתאריך בו לטענתם הפריטים הגיעו לשם.

אז אין פה שום דפוס כלשהו...זה מוזר/מרגיז/מטריד.

פורסם
כולם להיכנס לדף שלהם בפייסבוק ולפרסם את הסירטון.

עשיתי זאת ואעשה זאת לכשימחק שוב. הם כמובן טועניםשהם לא מוחקים פוסטים, אז התנדבתי לשחזר פוסט שנמחק עקב תקלה טכנית :-D

האם הם יכולים לחסום אותי בפייסבוק מלפרסם על ה"קיר" שלהם?

לפחות לגבי המקרה שלי, הבעיה במקרה שלי הייתה במכס בסין ולא באשמת דואר ישראל, לפחות זה יאמר לזכותם.

בטוח?

:turn-l:
פורסם

כן, אני בטוח. דיברתי עם המוכר בסין, הוא דיבר עם המכס בסין ואמרו לו שאו שהחבילה אבדה או שהיא עדיין במכס. בתקופת החגים המכס פתח יותר חבילות וזה גרם לעיכובים במשלוחים.

פורסם

לאחר קריאת השרשור פה נכנסתי לחרדות לגבי החבילה שהזמנתי מאנגליה (פילטר אויר מקורי לאופנוע ב- 40% מהמחיר בארץ ורפידות בלם).

החבילה נשלחה ב-28.12.12 ולאחר יומיים לפי אתר הדואר האנגלי היא הגיעה לישראל.

מאז נעלמו עקבותיה מכיוון שדואר ישראל לא מסוגל לעדכן את מצב המשלוחים באתר המיושן שלו.

לאחר שבועיים החבילה הגיעה אליי בשלום וללא תשלום מיסים כלשהם (פחדתי שהחבילה תיתקע במכס בגלל הרפידות).

כנראה שהיה לי מזל.

עד היום אין כל זכר לכך שהחבילה נמסרה באתר של הדואר.

פורסם

אכן נראה שהסכר נפרץ.

לפני כמה ימים קיבלתי יחד חבילות שנשלחו בסוף נובמבר ובאמצע דצמבר.

אתמול הגיעו משלוחים מה25.12

זה כבר מתאים לנוהל הרגיל של שבועיים-שלושה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...