Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצידי שיהיה פאב\מסעדה\בית קפה,

העיקר שיהיה לו הרבה שקט (בלי הפרעות), ומעוצב בצורה רומנטית.

הוא חייב להיות פתוח בליל שישי.

אני מודה למי שעזר\ניסה.

אביחי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפאב "איניגו מונטויה" הוא פאב מסעדה מצוין הנמצא בקניון M הדרך במחלף בית ינאי.

מעוצב בצורה מאוד רומנטית. הבעיה היחידה היא שבערב שישי הוא מלא עד אפס מקום.

כך שאם תבוא למשל באמצע השבוע תקבל מקום שיענה על כל דרישותיך. מקווה שעזרתי :)

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אינגו זה אחד הפאבים הכי לא רגועים ושקטים שאפשר להמליץ עליהם, וזה בידיוק הפוך ממה שהוא ביקש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יותר פאב ממסעדה, למרות שהאוכל שם טוב, ברקורולה באזור התעשייה בכפ"ס, מקום די שקט ונעים להעביר בו ערב.

מסעדה טובה באזור השרון, OM בהוד השרון, אוכל ממש מצוין! מקום שקט ונעים אבל שוב, מדובר על מסעדה בלבד.

מקום נוסף מומלץ, בית קפה שקט ורונמנטי, ברעננה יש את 'מקום בלב'.

אין טעם לדעתי להגיע ביום שישי להרצליה פיתוח, פשוט מגעיל כל מה שקורה שם ביום שישי (בעצם בכל יום) ובכל מקום שתלך אליו שם, יהיה רחוק מלהיות שקט ורומנטי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בראון קפה בכפר סבא - מדרחוב ירושלים. שקט, נעים, אוכל טוב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מקום נוסף מומלץ, בית קפה שקט ורומנטי, ברעננה יש את 'מקום בלב'.

ממליץ.

עוד אופצייה:

מקום בשם "כריזמה" (נראה לי?) איפשהו על כביש 4 באיזור פרדסייה / קדימה.

זה נמצא מול חורשה, מי שגר באיזור בטוח יוכל להשלים את הפרטים הלא ברורים שזכרוני אינו מצליח להעלות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יותר פאב ממסעדה, למרות שהאוכל שם טוב, ברקורולה באזור התעשייה בכפ"ס, מקום די שקט ונעים להעביר בו ערב.

מסעדה טובה באזור השרון, OM בהוד השרון, אוכל ממש מצוין! מקום שקט ונעים אבל שוב, מדובר על מסעדה בלבד.

לגבי OM (הייתי לפני שבוע עם אמא שלי) אוכל טעים אבל "מורכב" (פלצני), לגבי ברקולה, שאמא שלי אכלה שם לפני חודש, היא מספרת שאפשר לטעות ולחשוב שOM וברקולה הם רשת, המנות דומות.

לשתי המסעדות הללו יש אתרי אינטרנט הייתי ממליץ לך לחפש ולגלות פרטים אודותם.

אני מאמין שהאתרים מצויידים בתמונות ככה שלגבי המראה אי אפשר לטעות.

מצטער שאין לי מקום להמליץ לך בשביל הדייט :oops: אבל לפחות השמצתי מקומות אחרים בשביל האיזון.

בהצלחה עם החיפוש ותעדכן אותנו מה מצאת לנכון לשמש לך בשביל הדייט :oops:.

אה סליחה זה לא דייט, אתה סתם מחפש מקום רומנטי ושקט בשביל בשביל לחגוג את יום האם. :lol:

עמרי.

פורסם

איזה סוג אוכל?

קח אותה ל"כד קפה" בכפר הס.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת שזה לא דייט.

זו פגישה אחרונה עם האקסית המיתילוגית שלי.

רציתי לסיים את זה הכי יפה, כסמל לאותם שנים יפות שהיו, ולעולם לא ישובו.

לכן כל כך חשוב לי שזה יהיה מיוחד, נורא חשוב לי שהאווירה תהיה "חמה" ושלא יהיה רעש סביבתי.

שישאר לנו טעם מתוק בפה, הן בהתחלה, והן בסוף.

האמת?

רק בילבלתם אותי.

אני מחר אהיה יותר פיכח ואנסה לברר עוד אודות ההמלצות, ולשריין מקומות.

אם יש לכם עוד משהו לתרום לשירשור זה, אני אשמח.

אביחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...