Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות המומחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, מה אתם אומרים עדיף ליבדוק רכב לפני קניה במכון בדיקה, או שעדיף ששרות המומחה יגיע ויבדוק?

ואם במכון אז איזה תציעו לי באזור חיפה-נשר-קריות?

פורסם
אהלן חברה, מה אתם אומרים עדיף ליבדוק רכב לפני קניה במכון בדיקה, או שעדיף ששרות המומחה יגיע ויבדוק?

ואם במכון אז איזה תציעו לי באזור חיפה-נשר-קריות?

1.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

2. תעשה חיפוש, הנושא ניתחן פה כבר כמה פעמים.

Hyundai IONIQ

פורסם

האם אתה קונה את הרכב מאדם פרטי ? מגרש ? ליסינג /השכרה ?

לגבי המומחה יש שרשורים רבים ו"טובים".

אם הקנייה מאדם פרטי יש את קומפיוטסט -מול לב המפרץ,יש את מ.מ.מ. במשרד הרישוי ובנשר יש את טסט-קאר.

אם אתה קונה ממגרש לא כדאי לבדוק בשום מכון בדיקה שקרוב לבעל המגרש וזכור שכולם מכירים את כולם וששם בעצם הכל מכור.

במקרה כזה כדאי לבדוק את הרכב במוסך מורשה (זה מה שבעלה של בת דודה שלי עשה,הוא קנה מאופרייט ליס וכדי שהבדיקה לא תהיה מכורה הלך לבדוק במקרה זה את ההונדה סיוויק שלו במוסך מורשה הונדה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום כפי שכבר רשמו לך. בממוצע פעם בשבוע משהו פותח שרשור כזה והנושא כבר נטחן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תעשה חיפוש בפורום כפי שכבר רשמו לך. בממוצע פעם בשבוע משהו פותח שרשור כזה והנושא כבר נטחן.

אבל אתה רואה שאונים לי כאן אנשים..

ובשרשורים הקודמים לא הגיעו לשום מסכנה

פורסם

למה לא הגיע לשום מסכנה? הגיעו! המסכנה לגשת למכון בדיקה, הם גם נותנים אחריות על הבדיקה ויש להם ציוד מתאים לבצע את הבדיקה.

מה יש ל"מומחה"? יש לו ג'ק הידראולי, אבל מה עם ליפט וציוד אחר, כגון דינמומטר למשל, או ציוד לבדיקת בלמים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוא אני אסכם לך את זה כדי שלא יהיה בלבול חס וחלילה

אני קניתי A3 אחרי בדיקה של ""המומחה"" ואני אתן לך את 2 הדברים העיקיים שהוא לא אמר לי...

1. המנוע היה גמור (קומפרסיה) משהו שהיה בשבל שאי אפשר עדיין לדעת לבד בלי מכשירים.

2. מנורת ABS דלקה והוא אפילו לא התייחס לזה.

ועוד הרבה דברים דברים קטנים...

בקיצור אל תעשה לעצמך את זה אני הפסדתי הרבה כסף בגלל זה

פורסם

אל תשתמש בשירותיו של "המומחה" - נקודה.

אין להם שום אישור של שום גורם לבדוק שום דבר,

והם לא נותנים שום אחריות לשום דבר שהם כותבים.

תריץ חיפוש על המילה "המומחה" בפורום ותראה על מה מדובר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...