Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

היום הזה הגיע סופסוף, חיכיתי לו בסבלנות ויצא לי להגשים את החלום. הרכב הגיע וההתרגשות עדיין בלב. הספקתי לנסוע עליו כבר כמעט 100 קילומטרים היום ופשוט לא רציתי להפסיק. אבא שלי נהג על הרכב והיה די בשוק, הבנאדם בן 68 ובתור אחד שהרכב הכי חזק שנהג עליו היתה קורולה 2003, יפנומטית 1600 - הוא באמת התלהב והראה התעניינות רבה לפתע.

ידוע לי שכמה מחברי הפורום כבר חוו דעתם אודות הרכב אך אני שוב חייב לציין את הגיר המשובח (DSG), העברות נקיות וחלקות בכל הילוך, את המומנט הרב והכוח הזמין בכל עת, איכות ההרכבה והגימור של הרכב - יוצאים מן הכלל.

האצות ביניים זריזות מאוד, לחיצה זעומה על הדוושה מטיסה את הרכב כמו כדור שנורה מתוך לוע תותח (אני יודע שזו לא פרארי - לכל המקטרגים), נראה שבכל זמן הרכב מוכן לשעשועים ורוצה להראות מה הוא מסוגל, שש להגיע למהירויות שלא בצד השמאלי של הסקאלה. חוויית הנהיגה פשוט מדהימה, לא פחות!

זו ההתרשמות שלי מהרכב ממש "על קצה המזלג" וכשיהיה לי זמן אפתח שרשור נוסף ואעמוד על הדקויות.

שרשור זה נפתח בעיקר בשביל להעלות תמונות ולהודות ל-3 אנשים מאוד יקרים בפורום.

בראש ובראשונה - עומר ג, אתה בחור מקסים, ואני מודה לך על כל הסבלנות, היחס, ההבנה והחפירות שחפרתי לך לגבי הרכב ולפני קניית הרכב ששריינת לי אותו לא פחות מ-10 ימים והחזקת אותו בשיניים עד שאשיג את כל הסכום.

אני מודה לך שזרזת לי את כל העסק עם הרכב ועשית לי הפתעה גמורה אתמול כשאמרת לי שהרכב יגיע היום, תוך פחות מ-7 ימי עבודה (!!).

מה שעוד יותר מחמם לי את הלב שהכל נעשה עם כוונות טובות ועם חיוך, נתת לי שירות מקצועי ואדיב בלי חירטוטים ובבל"תים מיותרים, הראית לי שאתה בנאדם לפני שאתה נציג מכירות ב-VAG ונתת לי הרגשה טובה.

שוב תודה רבה רבה, באמת עשית לי את השבוע, שחקת אותה בענק! :)

תודה רבה גם לאייל (BAR72) על היעוץ, על ההכוונה, על העזרה בטלפון, על הסבלנות ועל הביטחון!

תודה רבה גם לאוראל, RS שכל פעם הרגיע אותי לגבי כל מיני חששות ראשוניות שהיו לי לפני שרכשתי את הרכב, זהו ידידי, נפסקו הקדיחות שלי ;) מעריך מאוד את הסבלנות שלך וההתעניינות הבלתי פוסקת.

תודה לכולכם, ליאור :)

תמונות:

wyztoiigemr2.jpg

mn1my5i2jttm.jpg

dwrohqyvgknz.jpg

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור, תתחדש ותהנה! ברוך הבא לוואג :-)

שמחתי לעזור. מחר נצלם אותה קצת :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יוני - ממש לא חבל :) ירדתי מ"פוזה של בחורה" כבר ממזמן, תשאל את אוראל... נהייתי בחור רציני.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש!!!! נראית מהממת!!!!! ואין אין על הצבע השחור,פשוט יפהיפיה לדעתי:)

תשמור על עצמך הכי חשוב, ואחכ עליה:):):) אחלה בחירה של רכב לדעתי :)

פורסם

תתחדש, וסע בזהירות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

וואו ליאור.

תודה :oops: .

הכל נעשה בכייף. אני נהנה מהעבודה ונותן את המקסימום.

נהנה להכיר אנשים חדשים ולתת להם את חווית הקניה והשירות הכי טוב שאוכל.

אני שמח שאתה מרוצה והשדרוג אחרי הM3 הוא אדיר..

בבקשה סע בזהירות ושמור על עצמך ועל הרכב.

הTSI היא באמת להיט ולדעתי האישית הקניה הכי משתלמת מכל הגולפים (מלבד הGTI :twisted:).

באמת לא היה פשוט להחזיק את הספיציפית שלך 10 ימים במלאי (אחרונה במלאי.. היום המתנה של חודשיים וחצי+ לאחת כזאת).

היה לי כייף לעזור לך ויותר כייף לראות אותך מרוצה ונהנה.

שוב, סע בזהירות והמון מזל טוב 8).

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יפה מאוד ...

כמה זוזים שילמתה על היפייפיה הזאת.

אהבתי שמור עלייה ועלייך.

איזה חישוקים היא נועלת?

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

• תוכן חדש...