Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הבוקר כחלק מריקול שצ׳פיון עורכת לאיביזות (החלפת מוח גיר) נאמר לי שיש רעשים מהמנוע (עליהם התלוננתי בכל ביקור במוסך ובכל פעם טענו שמדובר ב״רעשים הרגילים מהגיר״) ושצריך להחליף שרשרת טיימינג אחרת המנוע ישבוק בקרוב מאוד. הרכב כבר חצי שנה מחוץ לאחריות ונאמר לי שאין לי מה לעשות, אני לא זכאי לכיסוי במסגרת האחריות good will שלהם מאחר וטיפול 30K נעשה ב-33K אך אם הוא היה נעשה ב-30k זה כן היה על חשבונם!, אני חייב לציין שהאיחור בטיפול נבע אך ורק מהעומס שהיה להם במוסך, כמעט בלתי אפשרי היה להכניס את הרכב לטיפול ונציג המכירות שלהם אמר לי שזה לא משנה אם הרכב יעבור טיפול בעוד 1000-2000 ק״מ, העיקר שזה יתבצע (אני גר במרחק של עשר דק׳ נסיעה מהמוסך ואין שום סיבה לאחר בטיפול).

מסתבר שבחודש האחרון סיאט (או צ׳מפיון) הכניסו נוהל חדש ומי שלא עשה טיפול בזמן ב-15,000 וב-30,000, לא זכאי ל״אחריות״ המורחבת, את הטיפול הראשון עשיתי ב-14K ואכן פישלתי כשלא התעקשתי לעשות את הטיפול (השני) במוסך אחר של צ׳מפיון והקשבתי לאותו יועץ שירות שעכשיו שלח לי חשבונית של 3500 ש״ח להחלפת שרשרת טיימינג.

אני מאז ומתמיד התלוננתי על רעשים מאיזור המנוע - עוד שהרכב היה באחריות (אותו נציג טוען שמדובר היה ברעשים שקשורים לגיר ולא למנוע, כלומר, הוא החליט בשבילי). כיום אני ״אוכל אותה״ בגלל אותה בעיה נפוצה בDSG שבעקבותיה כל פעם שהביטוי רעש מהמנוע עולה במוסך צ׳מפיון מקבלים תשובה אוטומטית וחסרת אחריות.

מי יודע כמה זמן אני נוסע ככה, רק עכשיו כשסוף סוף עניין הגיר טופל בריקול ומישהו שם במוסך החליט להכנס לעובי הקורה בעניין הרעש מאיזור המנוע (עליו גם הפעם התלוננתי) הבינו שיש בעיה בשרשרת הטיימינג, ואם היו עושים זאת לפני מס׳ חודשים, הרכב היה מטופל במסגרת האחריות ולא על חשבוני, זו שערורייה. אבל מה חדש בצ׳מפיון?

לא נראה לי שיש טעם לפנות לצ׳מפיון, ראיתי כבר שאין עם מי לדבר, אני בכנות שוקל לתבוע את המוסך בעלות החלפת החלק מאחר ואני רואה בהם אחראיים, נציג השירות אמר לי שלטענתו הדבר צץ רק הפעם (בפעם הראשונה שהרכב נכנס מחוץ לאחריות), שמעולם לא התלוננתי (למרות שהתלוננתי על רעשים בכל ביקור ובכל פעם קיבלתי את אותה התשובה) ושזו בעיה שלי שהקשבתי לו ונכנסתי באיחור לטיפול (והאמת שהוא צודק, אבל חלקית, כי עד ללפני חודשיים אני כן הייתי זכאי לאחריות מורחבת למרות האיחור, הבעיה שאין לנו שום דבר חתום וזה פרוץ ומשתנה בהתאם למצב רוח של צ׳מפיון).

אני אתחיל לברר את העלות במוסכים אחרים בתקווה שהחלפת שרשרת טיימינג תעלה הרבה פחות מ-3500 ש״ח.

ממליץ לכם לא לבנות על אחריות מורחבת במידה ואיחרתם אפילו בשבוע לטיפול (מילותיו של אותו נציג במוסך קלדס בראשל״צ).

אפילו במוסך רון התפלאו לשמוע שאני לא במסגרת אחריות - אצלו זה יעלה לי 2200 ש״ח, לטענתו כל האיביזות שעוברות את זה מטופלות במסגרת אחריות ויצא לו לעשות החלפות בודדות כאלו.

החלפת שרשרת טיימינג אחרי 40k זו פשוט בדיחה!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה פשוט מדהים כל התלונות האלה על יבואן אחד לאורך השנים ועדיין אנשים ממשיכים לקנות מהם.

אין שום דבר רע בסחורה שהם מוכרים דגמי הרכבים וכו', אבל השירות שלהם מתחת לכל ביקורת אם הם בכלל מכירים את המושג שירות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין שום רע בסחורה? הצחקת אותי עד לצאת נשמתי !!! הסחורה שלהם היא זבל! גם ברכבים הכי לא אמינים בעולם לא הולכות שרשראות תזמון אחרי 40K וגירים על ימין ועל שמאל.

פורסם

זה סתם תשובה לקונית שקיבלת מעובד של המוסך.

תפנה לשירות לקוחות ותתכונן נפשית למשחקי התשה שלהם.

תציג להם גם את המקרה עם הבחור השני פה בפורום עם האיביזה שבסופו של דבר כן החליפו לו ללא עלות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עובד המוסך שנתן לי את התשובה הלקונית הוא מי שאחראי על הכנסה והוצאה של אלפי רכבים תחת המוסך, מדובר באחראי שירות של המוסך.

אני אפנה לצ׳מפיון, אשמח אם תוכלו להפנות אלי את הקישור לאיביזה השניה שכן טופלה בסופו של דבר באחריות.

תודה רבה.

פורסם
אין שום רע בסחורה? הצחקת אותי עד לצאת נשמתי !!! הסחורה שלהם היא זבל! גם ברכבים הכי לא אמינים בעולם לא הולכות שרשראות תזמון אחרי 40K וגירים על ימין ועל שמאל.

:mm_yeah:

(אבל עדר הVAGיות ימשיך לקנות, והיבואן הזה ימשיך להתקיים לעד ולעשות מהם צחוק)

BW

פורסם

אין סיכוי שלא יטפלו לך בזה, אם כל מה שכתבת נכון.

מניסיון של חברי פורום אחרים שסייעתי להם, אני יכול לומר לך שאם בשירות הלקוחות הארצי לא יסייעו לך - מכתב עו"ד (שלי או של אחר, זה לא משנה), ייצר לך מייד פתרון. בושה של יבואן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הם לא הבינו ששיטת המצליח שלהם דופקת אותם Online כל פעם מחדש :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=506072 (או, כבר פורסם...).

אם הייתי מנהל שירות הלקוחות שלהם, הייתי עושה חראקירי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התקשרו אלי הרגע מהמוסך, הרכב עדיין שם וישאר שם עד מחר לתיקון שרשרת הטיימינג על חשבונם, כנראה שלפורום הזה יש השפעה רבה מאוד, כבר פנתה אלי מישהי משירות הלקוחות שלהם בהודעה פרטית והבעיה נפתרה!ֿ

ֿתודה רבה!

פורסם

היבואן הזה זה פשוט בדיחה, והבדיחה היא שאותם אנשים בפורום עם כל הבעיות והאי טיפול בהם ממשיכים לקנות את הזבל הזה שVAG מייצרת.

אני מחליף עכשיו את האינפיניטי ולרגע לא חשבתי להכנס לאולם תצוגה של אודי, אני לא פרייאר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^ מדהים!

חבל שבכל פעם הפתרון מגיע בדרך העקומה.

ובכלל, חבל שאיכות הרכבים של VAG ירדה כל כך בזמן האחרון.

מי היה מאמין שרכב עם 30K ק"מ יזדקק להחלפת גיר + החלפת שרשרת טיימינג (או החלפת מנוע אם היית מפספס בקצת).

איפה הימים הטובים שהבעיות הסתכמו באיזה חלון נופל או קצת פלסטיקה מתקלפת.. :wink:

פורסם
זה פשוט מדהים כל התלונות האלה על יבואן אחד לאורך השנים ועדיין אנשים ממשיכים לקנות מהם.

אין שום דבר רע בסחורה שהם מוכרים דגמי הרכבים וכו', אבל השירות שלהם מתחת לכל ביקורת אם הם בכלל מכירים את המושג שירות.

אין שום דבר רע ברכבים שהולכים להם גירים/מנועים על ימין ועל שמאל. ...

• תוכן חדש...