Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת מהו הנוזל תיבה אוטומטית הממולץ ע"י היצרן.

היבואן ( דלק מוטורס) ממליץ על נוזל Dexron III מתוצרתו. אבל מנסיון אני יודע שחלק מהשמנים והנוזלים שממולצים למאזדה עברו ע"י היבואן "גיור כהלכה" למוצרים מתוצרת "דלק", והמקור אפילו לא מיובא לארץ ( כמו נוזל הקירור המקורי של מאזדה).

אם יש למישהוא ספרות ייצרן בנושא אודה לו.

בתודה,

דוד

פורסם

דויד צר לי לשבור לך את המיתוס אך שמן תיבת ההילוכים האוטומטית הוא לא דקסטרון שלוש ואנו מקבלים אותו בפחים של 25 ליטר מחו"ל.

ומאיפה הגעת לכך שדלק מוטורס ממליצים על דקסטרון שלוש?

פורסם

צירפתי תמונה מההמלצה של דלק מוטורס מתוך הספר רכב. רשום שם Dexron II אבל משיחה עם אחד המורשים נאמר לי Dexron III.

האם אתה יודע מהוא הנוזל המדיוק שבו משתמשים? או מה ממליץ היצרן? מה בדיוק מגיע מחו"ל ?

מתוך ספר הרכב.jpg

פורסם

חפש בחנויות לאביזרי רכב,אוטודיפו, או אפילו במוסכים המורשים.

המוסכים המורשים קיבלו מזמן "תיקון" שלאנטיס BJ עם גיר אוטומט צריך שמן M3

פורסם
משהו כאן לא ברור לי, האם במוסך המורשה לא יכולים לתת לך תשובה מוסמכת מהו הנוזל המתאים לתיבה שלך ?

אני באמת כבר לא יודע... המוסך המורשה שקרוב אלי מעורפל למדי לגבי הנוזלים שבו הוא משתמש.

הספר רכב כנראה מטעה. אז אולי המוסך המרכזי יוכל לתת תשובה מוסמכת.

פורסם

בטיפול האחרון ברכבי (לאנטיס, 2003) הוחלף שמן גיר. זה מה שרשום בחשבונית :

aft m5s, ובקוד פריט - 8K020w0047e.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

השם המדוייק של נוזל ATF של מאזדה הינו

(ATF M-V (TYPE M5

ייתכן שהמק"ט שציין הבחור הינו למעשה מק"ט של שמן תוצרת הארץ ולא שמן מקורי. לפעמים במוסכים נותנים מק"ט לנוזלים תוצרת הארץ ורושמים בחשבונית שמן מקורי.

המק"ט של הייצרן לשמן הינו:

0000-77-112E-01

והוא נראה כמו בתמונה המצורפת

ATF_M5_0255.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה טועה חבר כיוון שהמק"ט שיש לך הוא של מיכל של ליטר אנחנו במוסכים מקבלים אותו בדלי של 25 ליטר והמק"ט בהתאם ותסמוך על המילה שלי הוא לא מיוצר בארץ הכל כתוב באנגלית ומוטבע עליו הסמל של מאזדה.

• תוכן חדש...