Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בדקתי הונדה סיוויק האצ'בק שנת 2003. הרכב יד ראשונה, 71000 ק"ם.

דו"ח בדיקה מצורף.

לגבי תיקון מקדימה, שמוזכר בדו"ח - לפי המוכר- טנדר עם פגוש גבוה עשה רוורס, וזו התוצאה.

לא החליפו פנסים, לא החליפו פגוש ואין נגיעה בפח חזית. בפגוש קידמי יש כמה שברים די גדולים, אבל מצד שני לא מספיק גדולים בשביל שזה יצדיק החלפה.

כל הצמיגים במצב טוב, הקידמיים דאנלופ, האחוריים כמעט חדשים, אבל לא זהים, מיצרנים פחות נחשבים.

הרכב נוסע טוב, גם בלחיצה מתונה על הגז חילוף הילוכים מתבצע באיזור 3500 סל"ד. הבחון אומר שזה תקין ואופייני להונדה.

בקיצור, מה אתם אומרים, והאם שווה לשלם מחיר קרוב למחירון על האוטו הזה ?

תודה.

בדיקה של הונדה.jpg

פורסם

אם יש כאן מישהוא עם סיוויק מהדור הלפני אחרון - באיזה סל"ד מתבצעת החלפה להילוך הבא, בהאצה רגילה ומתונה? האם 3500 סל"ד זה נורמאלי ?

ועוד משהוא - יש בלוח שעונים נורת ביקורת EPS. אני משאר שזה לא סוג של ESP, אלא ELECTRIC POWER STEERING - כלומר הגה כוח חשמלי.

האם אני צודק ? מתחת למכסה המנוע לא מצאתי כוסית לשמן הגה כוח.

מה אמור להיות הצבע התקין של שמן גיר - אדום או צהוב ?

האם אפשר לפרק את הרדיו המקורי, שלא קורא MP3, ולהרכיב במקומו אחד אחר ?

האם שעון חום שמצביע קבוע על 1/3 זה דבר נורמאלי ברכב הזה ?

מה תפקיד הכוסית הקטנה בצבע לבן, ליד מכסה הרדיאטור ?

תודה מראש למגיבים, וסליחה על מבול השאלות.

פורסם

אני גם כן מתלבט לגבי קנייה של הרכב הנ"ל, אבל אין לי שמץ של מושג לגבי האמינות/צריכת דלק/בעיות מיוחדות...

אולי במקרה אתה, או מישהו אחר מהחברים פה, יכול להאיר את עיני לגבי חלק מהדברים האלה ברכב זה?

(מקווה שלא תכעס שתפסתי טרמפ על השירשור שלך, פשוט לא רציתי לפתוח שירשור חדש בנושא)

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

יש להורים שלי סיוויק 2004

הגה כוח חשמלי

החלפת הילוכים על חצי דוושה לערך 3500 סל''ד

רדיו דיסק אפשר להחליף למה שרוצים רק תדאג שיש לך את הקוד של הרדיו דיסק המקורי

אני אישית לא אהבתי את הרכב בכללי:

יתרונות - מנוע וגיר תענוג, הכפתורים של המזגן והשאר מאוד פשוט ונוח לתפעול

אבל כל השאר זוועה - מושבים לא נוחים מקדימה, נסיעה קופצנית במיוחד מאחור, פלסטיקים ופח בעיתיים

אבל בוא נגיד שהרכב הזה יסע טוב וחלק כל עוד תטפל בו כמו שצריך ולא חייב מוסך מורשה רק תדאג לשים רק שמן סינטטי מלא!

זה עושה הבדל עצום וחגורת טיימינג קצת לפני הזמן לא יזיק.

לפי דעתי תחפש טיוטה קורולה הרבה יותר נוחה ואיכותית

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...