Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

למי ששמע ולמי שלא, דיברו השבוע בטלויזיה ובעיתון על כך שישנו חלון הזדמנויות עד ה-14.1 שבו ניתן להתנתק מחברות "הוט" ו"יס" ללא תשלום הקנס על ההתחייבות.

הדבר נובע מכך שהחברות הסירו את ערוץ הולמרק וזה נוגד משהו בהסכם ההתקשרות איתם (או משהו כזה, זה מה שהבנתי)

בכל מקרה, מישהו באמת ניסה להתנתק ולהוריד את תשלום הקנס בעקבות כך? איך אני יכול לעמוד על שלי בנושא הנ"ל? האם ניתוק התשלום באשראי הוא הפתרון הנכון?

הקנס אותו הם דורשים ממני עומד על 240 ש"ח רק לטלוויזיה.

כיוון שיש לי טריפל,אז אני משלם גם 120 על ניתוק הקו ו-160 על ניתוק האינטרנט.

ממה שהבנתי, החלון הזה של הניתוק ללא קנס חל רק על שידורי הטלוויזיה, כך שלמעשה אני חוסך לעצמי 240 ש"ח.

אגב, 012 דורשים ממני קנס של 250 ש"ח בערך :evil:

אני לא מבין למה המדינה לא מתערבת בעניין ההתחייבויות האלה כפי שהחלה להתערב בחברות הסלולר.

תודה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי את זה בזמנו כשהוט הורידו את ערוץ CNN או EUROSPORT NEWS, בכל מקרה זה עובד.

הנציגים שלהם כמובן טוענים שהם לא מכירים את הנושא, אבל אחרי כמה ציטוטים של החלטת המועצה לשידורי כבלים ולוויין, הם פתאום נזכרים "שאכן הגיע משהו בעניין הזה והם יבדקו את זה", מיותר לציין שתוך מספר דקות הם אכן מוצאים את ההחלטה ומנסים לבלבל לכם את המוח ולשכנע אותכם להישאר בחברה.

קח את הלינק הנ"ל, תקרא אותו ותקריא אותו לנציג של הוט http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/1915.pdf

תבדוק כאן גם החלטות קודמות של המועצה לכבלים ולוויין בנוגע להסרת ערוצים, ותציין בפני הוט שזה לא הפעם הראשונה שניתן להתנתק מהם ללא קנס עקב הורדת ערוץ.

http://www.moc.gov.il/471-he/MOC.aspx

בהצלחה.

ROOONEEYY

פורסם

ת'אמת, שמתי לב שגם ככה מחברנים עלינו מהחברות האלה, שפשוט מורידות ערוצים והמחיר נשאר זהה.

הולמארק יורד, CN יורד, MTV2 ירד מזמן, ESNEWS ירד, AnimalPlanet ירד, ערוץ ה-NBA, עוד ערוץ ספורט שירד, MCM הצרפתי ירד, הפכו ערוץ רוסי שהיה חינם בתשלום.

וזה בדר"כ מלווה בהודעה מפגרת כמו "ערוץ X החליט לסיים את שידוריו בישראל. נשמח להמשיך ולשדר את הערוצים האיכותיים והטובים ביותר".

היום אני משלם אותו מחיר, מקבל חצי תוכן, ובת'כלס צריך לבחור בין "החברים של נאור" :? ל"האח הגדול" :?. שאת זה אני מקבל ב-0 שקל. :roll:

משכנתא זה קל

פורסם

"החליט לסיים את שידוריו בארץ" - ממש ככה! זלזול באינטליגנציה של הלקוחות. פשוט מביש. ולדעתי? אלה לא החברות אשמות. אלא הרגולטור, שנותן להן לעשות מה שבא להן... (נותנים לכם... לא תקחו?). סער, (שחושב איך להתמקח עם חברת הסלולר שלו לגבי מציאת תוכנית ללא דמי מנוי)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מחר (היום) אני מתכונן להתקשר לחברת הוט ולהתנתק בעזרת החלון הזדמנויות הזה עם ערוץ הולמרק.

מישהו יודע עם ביטול הקנס חל על כל חבילת הטריפל או שעל האינטרנט והקו אני כן אצטרך לשלם קנס?

כמו-כן, איך אני מוודא שהחא%&ת האלה לא יחייבו אותי בכל זאת בקנס ואז אצטרך לרדוף אחריהם? כדאי לי כבר לבטל את האשראי ולדרוש מהם שישלחו לי את החשבונית בדואר?

פורסם

מה נסגר?התקשרת אליהם וביקשת להתנתק?

אם כן, אני אשמח אם תשתף אותנו במה שקרה (שוקל גם לעשות זאת).

מישהו יודע עם ביטול הקנס חל על כל חבילת הטריפל או שעל האינטרנט והקו אני כן אצטרך לשלם קנס?

אם עוד לא התקשרת, אז אתה כן תצטרך לשלם קנס.

חובב הולמרק, שרכש חבילת טריפל של HOT ומבקש להתנתק מהטלוויזיה בכבלים, יתבקש לשלם את ההפרש על קו הטלפון והאינטרנט כי זה כבר לא יהיה אותו מבצע.

מתוך הכתבה הזו, שאגב ממש הרתיחה אותי: איזו חוצפה יש ל-yes לעשות בוחן למי שרוצה להתנתק ממנה כחוק? בזיון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

התנתקתי מ"הוט" (אני מקווה).

התקשרתי, המתנתי חצי שעה בהמתנה.

אחרי החצי שעה הראשונה, שאלה אותי הפקידה למה אני רוצה להתנתק, אמרתי שאני עובר לדירה שיש בה כבר כבלים וכל השאר ואין לי למי להעביר את החבילה עם ההתחייבות שלי..אז היא אמרה לי "זה צריך להיות מטופל במחלקת מעברי דירה, אני מעבירה אותך".

העבירה...

המתנתי עוד חצי שעה (אולי יותר) ואז ענתה נציגה חדשה.

שאלה שאלות, ניסתה לחפש לי פתרון לבעיות בחיים (בינהם הוט),

ואז אמרה לי : "אתה יודע את תשלומי הקנס השונים שיש לך לשלם?"

אני: " כן, אני יודע, קנס על טלפון ועל אינטרנט"

היא: "וטלוויזיה..."

אני: "לא! על טולויזיה יש לי פטור מתשלום קנס עד ה-14.1 בגלל ערוץ הולמרק, אני בטח לא צריך להגיד לך במה מדובר..".

היא: "אהה (נדהמת/נזכרה בתדרוך שהעבירו לנציגי הוט שאם הלקוח לא מזכיר את עניין הולמרק, לחייב אותו בקנס על הטלוויזיה בכל הכח) אם ככה אז אני צריכה להעביר אותך לאחראי על הניתוקים ללא קנסות בגלל ההולמרק"...

צעקתי לה: " שלא תעיזי להעביר אותי עכשיו, נשבר לי הז*ן שאני כבר יותר משעה עם הנייד באוזן וממתין חצי שעה בין העברה מנציג לנציג, תנתקי אותי את או שמישהו כבר יטפל בזה".

אמרה השקרנית: " אל תדאג אמיר, בדיוק שנייה אתה תחכה בהמתנה כי זה קו פנימי במחלקה"...

הסכמתי...

עברה עוד חצי שעה (הזמנים אמיתיים לגמרי) :evil:

ענה לי הטמבל התורן שלצערו לקח על עצמו, ללא רצונו, להתמודד עם כל הכעס שהצטבר לי.

"תקשיב טוב, נשבר לי מכולכם, אתה עכשיו מנתק אותי מהוט, בלי שאלות, בלי בלבולי ביצים, תשלח לי חשבונית על תשלומי הקנסות של האינטרנט והטלפון בלבד, את הקנס של הטלוויזיה אל תשלח ואל תנסה לדחוף לי, אני פטור בגלל "הולמרק".. יש?"

הוא מילמל כמה שטויות, אישר לי שאני מנותק מהוט (לפחות במחשב), אמרתי תודה וניתקתי את הנייד.

הטעות שלא עשיתי: לא הקלטתי את השיחה (בשביל זה הייתי כבר צריך לקנות מקליט 100 ג'יגה ולא סלולרי נייד).

כל בעיה קטנה שתהיה עם החשבונית האחרונה- אני מבטל את האשראי והם יכולים לחפש מי ינענע אותם.

קצת ארוך אבל זה כדי שתדעו לקראת מה אתם עומדים.

תפנו חצי יום ובהצלחה :-)

פורסם

לא לקחתי וזה לא ממש מטריד אותי.

מחר אני שולח גם פקס שיהיה האסמכתא האחרונה שלי.

בפקס אני מודיע להם שאני עוזב את הדירה ביום שלישי הבא (אמרו לי 5 ימי עבודה עד לקביעת פגישה עם טכנאי שיבוא לקחת את הציוד) ומיד אחרי תשלום החיוב החודשי של דצמבר אני מבטל את האשראי שלי.

אחרי זה הם יכולים לחפש אותי.

פורסם

אחח הוט.

מה יש עוד לומר.

אחרי שהעלו את המחיר באנלוגי (אנלוגי!!!) ל 185 שקל החלטתי שאני מעביר את הילד ליוטיוב ושם ממיר DVB-T וזה עובד מעולה.

להתנתק מהם היה יותר קשה ולהזכירכם אני אנלוגי, אין לי ציוד, אין לי התחייבות ולא כלום. שעות המתנתי עד שעליתי על הטריק שלצערי רק הוא עובד - אני מתקשר ומקיש למוקד המכירות, שם עונים תוך שניה. אני יורד בצעקות אימים על הנציג המסכן למה בניתוקים מחכים חצי שעה ויותר ואצלהם 30 שניות על השעון ואז הפלא ופלא הוא פתאום מגלה שהוא כן יכול לטפל בי וכמובן שאני מודיע לו שאני מקליט את השיחה ודורש שיגיד את שמו בקול רם וברור כמה פעמים וגם את השעה והתאריך.

ממש מעצבן אותי שרק ככה זה עובד, חבל מאוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ומיד אחרי תשלום החיוב החודשי של דצמבר אני מבטל את האשראי שלי.

אחרי זה הם יכולים לחפש אותי.

כשאתה מתקשר לחברת אשראי שלך,אתה יכול לבקש מהם לא לכבד עסקה כלשהי והם מחוייבים לזאת? ז"א שאם תהיה בעיה כלשהי בעתיד - זבש"ך ? או שהם בודקים קודם אם אפשר לא-לכבד עסקאות מסוימות ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אחח הוט.

מה יש עוד לומר.

אחרי שהעלו את המחיר באנלוגי (אנלוגי!!!) ל 185 שקל החלטתי שאני מעביר את הילד ליוטיוב ושם ממיר DVB-T וזה עובד מעולה.

להתנתק מהם היה יותר קשה ולהזכירכם אני אנלוגי, אין לי ציוד, אין לי התחייבות ולא כלום. שעות המתנתי עד שעליתי על הטריק שלצערי רק הוא עובד - אני מתקשר ומקיש למוקד המכירות, שם עונים תוך שניה. אני יורד בצעקות אימים על הנציג המסכן למה בניתוקים מחכים חצי שעה ויותר ואצלהם 30 שניות על השעון ואז הפלא ופלא הוא פתאום מגלה שהוא כן יכול לטפל בי וכמובן שאני מודיע לו שאני מקליט את השיחה ודורש שיגיד את שמו בקול רם וברור כמה פעמים וגם את השעה והתאריך.

ממש מעצבן אותי שרק ככה זה עובד, חבל מאוד.

לא שמעת שאנלוגי זה חינם? :p

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...