Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה כותרת לדבר הכי חשוב לכולם באוטו.

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת למה המחוג של הדלק כזה שקרן?!

הרי יום אחד אתה ממלא פול טנק והמחוג של הדלק כולו שמייח וצוהל ואחרי 100 ק"מ בערך הוא כבר נושק לחצי טנק, איך זה?? ואני מדבר על אוטו עם 50 ליטר דלק שאמור לסוע 450 ק"מ מקסימום.

או שיש לי עוד דוגמא, אצלי בסיוויק הוא מגיע ממש ממש לתחתית ורק אחרי כמה זמן הוא נזכר להודיע שבעצם צריך למלא דלק עם הנורית המפורסמת שבהונדה נורית = 12 ליטר אחרונים, WTF!?

אולי לא ניסחתי את השאלה כל כך טוב אבל, למה הוא כל כך מזייף ולא מדוייק!??

Polo 2012

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי ברכב הוא גם מזייף, אבל בצורה הכי מוזרה שיש וגם תלוי מה המזג אוויר בחוץ,

למשל יש לי רבע מיכל אחרי כמה דקות מבלי שאני ישים לב המחוג ילך לו לכיוון ריק ותידלק המנורה,

אחרי כמה דקות תתכבה המנורת והחץ יעלה לעט לעט בחזרה לרבע.

או שסתם ככה המנורה יכולה יכולהל לדלוק כמעט בחצי מיכל דלק, אחרי כמה דקות תתכבה, וזה לא קורה כל יום. אין לי מושג מה עובר על המד דלק שלי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני יכולה לנסוע 100 ק"מ ביום והמחוג כמעט לא זז, יום למחרת אני אסע רבע מיזה והמחוג יראה על חצי מיכל...

• אחראי פורום
פורסם

היו לי 5 מכוניות- באף אחת מהן המחוג לא הראה את המצב האמיתי.

תמיד תופעות כמו מראה רבע פחות, או שהמיכל חצי מלא, רק אז המחוג מחווה משהו...

באלפא זה כמו שעון טורים הפוך. נותן גז - מראה שאין דלק ; בולם - יש מיכל מלא :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מתי תלמדו לחשב כמה דלק נשאר לכם בעזרת הקילומטרז' שעברתם?

השיטה היחידה שתמיד אפשר לסמוך על האמדן שלה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
רק אצלי אם נוסעים קצת מהר פתאום המחט מפחדת וצונחת, ואם נרגעים גם היא נרגעת וחוזרת למקומה?

אור.

the same with my old car :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מתי תלמדו לחשב כמה דלק נשאר לכם בעזרת הקילומטרז' שעברתם?

השיטה היחידה שתמיד אפשר לסמוך על האמדן שלה

:mm_yeah:

אני בדרף כלל מאפס את מד המרחק, למרות שדוקא לא היו לי בעיות עם דיוק מד הדלק.

פורסם

ב DL שלנו כשממלאים מיכל מלא המחוג נמצא הרבה מתחת לקו ה E. כלומר יש לנו מינוס בדלק. לאט לאט כשכמות הדלק מגיעה למחצית המיכל בערך המחוג מתאזן, ואז ככל שהדלק נגמר, המחוג יורד בהתאם, אולם בקפיצות גדולות מאוד, כלומר, אפשר לנסוע 50 ק"מ בלי שהמחוג יזוז במ"מ אפילו, ואז נסיעה של 2-3 ק"מ מורידה את המחוג בעוד רגע מיכל.

ביונדאי לעומת זאת, המחוג די מדייק.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שעון הדלק עובד על בסיס מצוף שמפעיל פוטנציומטר, שזה נגד המשנה את ההתנגדות החשמלית ע"פ מפלס הנוזל במיכל. מאחר והמיכל הוא לא קוביה מדויקת, ומאחר והאוטו נוטה לפעמים קדימה ואחורה ולצדדים, ובתאוצה גם משפיע על זוית הנוזל, הדיוק שלו הוא נמוך.

יש גם הבדלים בהתנהגות המחוג בין דגמי מכוניות שונים. עוד לא נהגתי בשתי מכוניות ששעון הדלק שלהן התנהג באופן זהה, וזה אף פעם לא לינארי.

ככל שהאוטו ישן יותר, הדיוק של המחוג פוחת בגלל שינויי התנגדות ושינוי בכיול של המצוף ושל שעון הדלק. במכוניות חדשות יחסית יש "מחשב" דרך שגם יכול לחשבן את תצרוכת הדלק הרגעית ממערכת ההזרקה, ובעזרת כמות הקילומטרים מהתדלוק האחרון, לחשב את כמות הדלק במיכל.

מאחר ושעוני דלק מזייפים, אני לא מסתמך עליהם. כשאני מקבל אוטו חדש אני מודד בתדלוקים הראשונים את טווח הנסיעה, ובכל תדלוק מאפס את מונה הקילומטרים. ככה אני יודע מתי לתדלק וגם מה היתה תצרוכת הדלק במיכל האחרון.

נמרוד

פורסם

[QUOTE=Blue Jay]מתי תלמדו לחשב כמה דלק נשאר לכם בעזרת הקילומטרז' שעברתם?

השיטה היחידה שתמיד אפשר לסמוך על האמדן שלה הבחורה היחידה שאפשר לסמוך עליה:יוליה !

חג שמח ושנה טובה ומתוקה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מאמין שעם הטכנולוגיה של היום אפשר לעשות הרבה יותר מכל מה שנאמר פה,

ברוך ה' יש לך פלאפונים ושאר גאדג'טים שהופכים לך עולמות, מכוניות שכאשר הן נוטות לצדדים המנורות עוקבות אחרי הן. GPS... ולא צריך להמשיך

אז מה קורה עם מדיד הדלק!? צריך גאון בשביל זה!?

Polo 2012

• תוכן חדש...