Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגים שימו לב, החל מהיום - הראשון באפריל, רכבים פרטיים אינם חייבים בהדלקת אורות בדרכים בינעירוניות למעט רכב דו-גלגלי ומשאיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפעם זו לא הלצה ובדיחה של 1 באפריל.

היום הקיץ באופן רשמי לדעתי כבר נכנס לתוקף.8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ובכלל : רעיון הדלקת האורות הוא דבר התורם רבות לזהום האוויר והסביבה (דלק ומצברים/עופרת). מיותר לדעתי !!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
ובכלל : רעיון הדלקת האורות הוא דבר התורם רבות לזהום האוויר והסביבה (דלק ומצברים/עופרת). מיותר לדעתי !!

גיבוב של שטויות.

החסרונות שבהדלקת אורות בטלים בשישים לעומת היתרונות שבהדלקת האורות בנסיעה בכביש בין-עירוני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

החסרונות שבהדלקת אורות בטלים בשישים לעומת היתרונות שבהדלקת האורות בנסיעה בכביש בין-עירוני.

הכל תלוי.

כביש בין עירוני סוף מרץ, יום שמש בהיר - חובה להדליק אורות.

אותו הכביש, תחילת אפריל, סערה - אין חובה להדליק אורות.

הבעיה בחוק שהוא הופך את הנהג לאוטומט מטומטם. הדלקת האורות הופכת להיות פונצקציה של תאריך ולא של תנאי מזג האוויר.

אגב - גם הצדקנים שמעמותת אור ירוק לא משוכנעים בנחיצות החוק (במיוחד לאור העובדה שהחוק הזה לא מכניס לכיסו של אף חבר מרכז אפילו לא שקל - שלא כמו חוק האפוד הזוהר למשל...).

פורסם

לא הכי קל לחבר את האורות לסוויץ'?

לי בלאנסר ובג'אסטי זה מחובר לסוויץ' אז אני אפילו לא חושב על זה. הדלקתי את האוטו? יש אור!

ב106 אני מתחרפן כל פעם שאני עולה לאוטו ועל ההגה יש מדבקה שכתוב עליה "אור". כשאני מכבה את האוטו ופותח את הדלת האוטו מצפצף בהיסטריה כדי שאני אכבה את האור.

יותר גרוע, ביאריס שהייתה לאמא שלי האור לא היה מחובר לסוויץ' וגם לא היה עושה רעש אם היו שוכחים את האורות דלוקים. אח, כמה התנעות בדחיפה...

לא ממש אכפת לי מה אומר החוק, זה יותר בטיחותי לנסוע עם האורות דלוקים תמיד.

לא סתם חברות כמו מרצדס, וולוו, אודי וב.מ.ו עושות כיום אורות שדלוקים תמיד.

פורסם
גיבוב של שטויות.

אחד החוקים היותר מטומטמים.

אם אפשר אתה יכול לכתוב את היתרונות,ועדיף קישור למחקר בלתי תלוי שיגבה את זה.

דרך אגב עוד לא שמעתי על נהג אחד שקיבל דו"ח על זה שנסע ללא אורות בזמן סערה, אך אני מכיר מספיק מקרים על דו"חות שאנשים קיבלו 100 מטר לאחר תמרור סוף כביש עירוני, ביום שמש קיצי.

פורסם

עוד מעט תטען שרכב שנוסע עם אורות פחות נראה על הכביש מרכב בלי אורות.

תאונה אחת ששופכת גלון שמן ועוד כ 20 ליטר דלק על הכביש גורמת יותר נזק ממה שאורות של 5,000 כלי רכב יכולים לגרום בכל חיי הרכב וזה לפני שהתיחסנו לאמבולנסים ולמכבי האש שמזהמים מאוד את האויר.

אם אתה מתקמצן על עוד שקל לשנה בגלל האורות ומוכן להסתכן בתאונה אז שיהיה לך בהצלחה. מאחל לך שלא תחווה אף פעם את נזקי הגוף של תאונה כי מניסיון אני יכול לספר לך שלא רק שזה לא נעים אלא גם שאח"כ אתה לרוב סוחב מוגבלויות לכל חייך.

אישית אני מכון לעשות כל פעולה סבירה וכל השקעה סבירה כדי להגן על עצמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...