Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי את משלוח ה-Zaino שלי - Z2 ו-Z6. היום ניגשתי לעבודה.

שטיפה, פלסטלינה, ולבסוף שכבה של Z2 ועוד אחת של Z6.

אחרי 4 וחצי שעות עבודה וידיים כואבות, התוצאה מעולה. רובם הגדול של ה-swirls נעלמו והרכב חלק כמו תחת של תינוק גרוזיני ומבריק בטירוף.

צילמתי עם הסלולרי, מקווה שהתמונות לא עושות עוול לתוצאות המעולות.

לשיפוטכם.

02122011875.jpg

02122011878.jpg

02122011881.jpg

02122011882.jpg

02122011883.jpg

02122011884.jpg

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טאסות? במרצדס?? :|

וברצינות - כל הכבוד :) נראה לי שהכאבים עברו לך מהר כשהסתכלת (ואולי חייכת) בסופה של העבודה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ועכשיו ברצינות, נראה ממש טוב.

החומרים שציינת זה פוליש ו-ווקס ?

ה-Z2 נקרא polish אך מעבודה איתו אני מתקשה לקרוא לו פוליש, אלא משהו שקרוב יותר לווקס. אני לא סגור על זה.

ה-Z6 נועד להדגשת הברק והוא באמת עושה את העבודה אחרי שכבה של ה-Z2. ממה שקראתי, יש כאלה שעושים מספר שכבות של Z2 וה-Z6 ביניהן, אבל הידיים שלי כאבו מאוד והסתפקתי בשכבה אחת מכל אחד :)

התוצאה נראת טוב.

אבל יש לי בעיה עם מרצדס לבנה.

זועק מונית למרחקים.

האמת שגם לי יש לפעמים בעיה עם הלבן, אבל הבנתי שאם אצבע אותה בצבע אחר, גם אאבד את היתרון של צבע מקורי וגם אף אחד לא ישלם על זה אקסטרה אם וכאשר ארצה למכור אותה. הנה דוגמא שגם לבן יכול להיות מבריק כמו צבעים מטאליים :)

פורסם
האמת שגם לי יש לפעמים בעיה עם הלבן, אבל הבנתי שאם אצבע אותה בצבע אחר, גם אאבד את היתרון של צבע מקורי וגם אף אחד לא ישלם על זה אקסטרה אם וכאשר ארצה למכור אותה. הנה דוגמא שגם לבן יכול להיות מבריק כמו צבעים מטאליים :)

אולי אם תעשה פוליש ווקס לאוטו זה ישפר את מראהו.

אה, כבר עשית? :twisted: נראה טוב 8) !

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אלי, יצא מצויין :-)

נ.ב,

תעיף את החישוקי סגסגות-סטייל טאסה האלה, ותקנה משהו נאה יותר (ולא חסרים סטים נאים מקוריים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה.

את הג'אנטים האלה השגתי במחיר זול (מאוד). כרגע חישוקים חדשים לא בעדיפות הפיננסית שלי, אבל הם יוחלפו בעתיד בוודאות.

פורסם

מרצדס זה מרצדס ולא משנה אם היא מונית או פרטית, תמיד תיראה קלאסית.

עבודה יפה, סאחה על ההשקעה :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נכנסתי לקטע חדש של ניסוי חומרי טיפוח חדשים. את ה-zaino הזמנתי אחרי שראיתי המון שבחים עליו באינטרנט (גם בפורום הוא הוזכר). רק המשלוח עלה כמו 2 המוצרים - הוא נמכר רק אונליין לפי מה שהבנתי.

תודה על הפידבקים :)

• תוכן חדש...