Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - לפני חודש או חודשיים כמעט אמרתי שאני הולך לתקן את הפאנל המרכזי בעזרת ציפוי של גומי גמיש (כמו שעושים היום דש בורד...) בסוף החלטתי לתכן את הפלסטיק עצמו ולצבוע אותו בצבע כסוף שיהיה מודרני יותר וגם פחות רגיש לשמש.

אני מעלה שרשור של תמונות ומסביר את התהליך.

א. פירוק הפאנל - עשוי משני חלקים.

ב. העברת החוטים של התושבת של הדיבורית דרך הקופסא שבתוך הפנל התחתון.

ג. הכנה לצביעה אחרי שהשברים של הפאנל הודבקו ע"י 4 שכבות של דבק מהיר שנועד במיוחד לפלסטיקים - הדבק ממיס קצת את הפלסטיק וע"י כך מלחים אותו.

ד. שיוף של הפאנלים לקראת הצביעה שלהם - בכדי שהצבע יתפס לתוך הפלסטיק - שלוש שכבות של צבע.

ה. כיסוי של כל המקומות אשר אותם רציתי להשאיר שחורים.

ו. צביעה...

ז. הרכבה של כל החלקים והורדת המדבקות של החלקים השחורים.

ח. הרכבה בחזרה לדש-בורד.

מי שרוצה לשאול שאלות, להגיב או לתת ביקורת כלשהיא - אני אשמח, אענה מחר לכולם כיוון שכעת אני מפרסם עוד ת'רד לגבי הפודים שבניתי למיד-באסים ואחרי זה... לילה טוב עד מחר...

8 תמונות - המתינו עד אסיים

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד שתי תמונות... סבלנות... ויאללה

7.jpg

8.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא מאוד יפה , אבל תרשה לי לומר לעשות עוד משהו קטן , יש ספריי לקה תתיז קצת על הפאנל שיהיה מבריק כזה , אני מאמין שזה ייצא יפה יותר .

פורסם

אחרי שהרכבתי... נזכרתי ששחכתי לשים לקה... אבל אני אוהב את זה גם ככה, הבעיה תהיה אם זה יצבור לכלוך אז אני אצטרך כנראה לעשות מחדש - ימים יגידו.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה פיתעום איזה לקה? תסתכל איזה יופי. אני לא הייתי שם לקה כי מבריק בתוך הרכב זה לא יפה. זה לא צבע חרום.

אני גם חשבתי לעשות משהו דומה. יכול ליהיות אני יעשה את זה בעתיד.

משהו בסיגנון כזה: (זה לא רכב שלי כמובן)

xanti interior.JPG

פורסם

מה הולך פה ?!!?!? לקחת יום חופש או משהו כזה :wink:

ת'צמע , יצא מדהים לפי דעתי , מעניק גוון יוקרתי לדשבורד !

הפכת את הקורולה לאוונסיס קטנה .

זה נכון

פורסם

קודם כל - תודה

לקחתי יום חפש, אכן - החלטתי לסיים 95 אחוז מהעבודה על הרכב במכה אחת וזהו... ועכשיו ישאר לי רק להנות מהמערכת, לעשות מכסה למגברים, פחחות וצבע ולהתחיל להגיע מחדש למפגשים...

Pioneer TS-X150

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה צריך יש לי ספריי לקה זמין :)

יצא יפה

סוף סוף אתה עושה משהו עם עצמך :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...