Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יש טויוטה קמרי 2008 דגם הכי מפואר. (נקנה חדש)

הדשבורד התחיל להיות דביק ולהינמס ובחברה לא מוכנים להחליף אותו במסגרת האחריות.

מצאתי כבר מישהו נוסף עם אותו הרכב בדיוק שגם לו יש את אותה הבעיה.

1. האם מישהו כבר נתקל בתופעה הזו?

2. אם יש אנשים נוספים שברשותם קמרי בשנתון הזה ויש להם את אותה הבעייה, אנא פנו אליי.

ברצוני לדעת אם יש עוד הרבה קמרי עם הבעיה הזו לפניי שאני פונה למשרד התחבורה ויצרן הרכב.

פורסם

דשבורד נמס, דשבורס נסדק, טויוטה טויטה טויוטה... מה נהיה עם החברה הזאת בתקופה האחרונה.

לא מזמן פרסמו כאן על בעיה של דשבורד נסדק בלנדקרוזרים, התארגנה קבוצה של אנשים והגיעו להסדר עם החברה.

אם הרכב שלך עדיין בתקופת האחריות לדעתי מגיע לך לקבל אחד חדש.

אם במוסך הם לא רוצים תדרוש מהם מכתב רשום עם תאריך, שיהיה רשום שם שהם לא מוכנים לספק לך את האחריות ולהחליף לך את הדשבורד.

אתה יכול לפנות עם זה מתורגם לחברה העולמית, לחכות לתגובה ואם אתה לא מרוצה לתבוע אותם(את טויוטה ישראל).

אם עברת אותה(אחריות) ואתה רואה שבחברה הם אטומים לגמרי מה שאני הייתי עושה זה פונה לעוד כמה בעלי קאמרי עם הבעיה הזו, גם לבעלי לנדקרוזרים, אוסף הוכחות ופונה לתקשורת על היחס המזלזל של החברה ועל האיכות שמקבלים תמורת רכבים שעולים 200-400 אלף שקל. (אולי לאיים יהיה מספיק)

אני בטוח שאחרי המהומות שהיו לטויוטה בתקופה האחרונה הדבר האחרון שהם רוצים זה עוד באז תקשורתי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
ברשותי יש טויוטה קמרי 2008 דגם הכי מפואר. (נקנה חדש)

הדשבורד התחיל להיות דביק ולהינמס ובחברה לא מוכנים להחליף אותו במסגרת האחריות.

מצאתי כבר מישהו נוסף עם אותו הרכב בדיוק שגם לו יש את אותה הבעיה.

1. האם מישהו כבר נתקל בתופעה הזו?

2. אם יש אנשים נוספים שברשותם קמרי בשנתון הזה ויש להם את אותה הבעייה, אנא פנו אליי.

ברצוני לדעת אם יש עוד הרבה קמרי עם הבעיה הזו לפניי שאני פונה למשרד התחבורה ויצרן הרכב.

האם אתה מדבר על דגם פרמיום 3.5 ליטר ?? ,

פורסם

1. זה מנוע 2.4

2. אין מה לצלם. אם אתה נוגע בדשבורד ביד, זה נדבק לך ליד.

עדכון: שלחו לי מכתב מהחברה לבוא לבחינה מחודשת של בירור הנושא.

אנא, אם יש עוד בעלי קמרי עם הבעייה הזו, פנו אליי.

פורסם

הרכב משנת מודל 2008 - גם אם האחריות תמה, עדיין לחברה יש אחריות לעניין פגמים בייצור.

הייתי כותב מכתב מנוסח מעו"ד יחדיו עם מס' בעלי קמרי ומאיים בתביעה משפטית. אני חושב שהיחס לאחר המכתב ישתנה פלאים!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
דשבורד נמס, דשבורס נסדק, טויוטה טויטה טויוטה... מה נהיה עם החברה הזאת בתקופה האחרונה.

לא מזמן פרסמו כאן על בעיה של דשבורד נסדק בלנדקרוזרים, התארגנה קבוצה של אנשים והגיעו להסדר עם החברה.

אם הרכב שלך עדיין בתקופת האחריות לדעתי מגיע לך לקבל אחד חדש.

אם במוסך הם לא רוצים תדרוש מהם מכתב רשום עם תאריך, שיהיה רשום שם שהם לא מוכנים לספק לך את האחריות ולהחליף לך את הדשבורד.

אתה יכול לפנות עם זה מתורגם לחברה העולמית, לחכות לתגובה ואם אתה לא מרוצה לתבוע אותם(את טויוטה ישראל).

אם עברת אותה(אחריות) ואתה רואה שבחברה הם אטומים לגמרי מה שאני הייתי עושה זה פונה לעוד כמה בעלי קאמרי עם הבעיה הזו, גם לבעלי לנדקרוזרים, אוסף הוכחות ופונה לתקשורת על היחס המזלזל של החברה ועל האיכות שמקבלים תמורת רכבים שעולים 200-400 אלף שקל. (אולי לאיים יהיה מספיק)

אני בטוח שאחרי המהומות שהיו לטויוטה בתקופה האחרונה הדבר האחרון שהם רוצים זה עוד באז תקשורתי.

המקרה של הלנדקרוזרים זה ברכבים ישנים.

יכול להיות שניקו את הרכב עם חומר מסויים וזה עשה את הדשבורד דביק?

אם אתה בטוח שהדשבורד נמס תפנה ליצרנית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ממש לא מקרה ספציפי, הנה דוגמה בארה"ב לקמארי 07:

http://www.youtube.com/user/Intechdude300#p/u/2/NRz3RAbtUvo

מה שקיים בסרטון זה דשבורד מתקלף, שבוודאות על פי הכבל שמחובר בדיוק באותה נקודה היה מודבק שם מסך או משהו שגרם לנזק.

והבחור כאן מתאר שהדשבורד נהיה דביק נראה לי שלא מדובר על אותה הבעיה.

פורסם
המקרה של הלנדקרוזרים זה ברכבים ישנים.

יכול להיות שניקו את הרכב עם חומר מסויים וזה עשה את הדשבורד דביק?

אם אתה בטוח שהדשבורד נמס תפנה ליצרנית.

החדשים פשוט לא הספיקו להיות מספיק זמן בשמש..:-o

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מה שקיים בסרטון זה דשבורד מתקלף, שבוודאות על פי הכבל שמחובר בדיוק באותה נקודה היה מודבק שם מסך או משהו שגרם לנזק.

והבחור כאן מתאר שהדשבורד נהיה דביק נראה לי שלא מדובר על אותה הבעיה.

בתאור הסרטון של הבחור שהעלה אותו, הוא מציין במפורש שהוא נתקל בכמה וכמה רכבי קאמרי עם בעיות בדשבורד ושלא דומות למה שתועד בסרטון (קילוף, כלומר כנראה בעיות שדומות למה שפותח השרשור מתלונן עליו).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

עד שאין הוכחה מצולמת או מתועדת קצת קשה לי להאמין לזה, מה גם שמדובר בחבר חדש בפורום עם 0 הודעות.

לגבי הסרטון, הבחור ממש טיפש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עד שאין הוכחה מצולמת או מתועדת קצת קשה לי להאמין לזה, מה גם שמדובר בחבר חדש בפורום עם 0 הודעות.

לגבי הסרטון, הבחור ממש טיפש.

איתמר.

איתמר,

1. אני הפניתי את החבר הזה להיכנס ולכתוב כאן.

2. ראיתי וחשתי את הדשבורד הזה במו ידיי. כשהאוטו עומד טיפה בשמש, כל נגיעה בו דומה לנגיעה בפלסטלינה דביקה.

3. כמו שהחבר עידכן, לאחר הכנת המכתב עם העתקים לחברת טויוטה העולמית ולמשרד התחבורה, בינתיים

החברה שלחה מכתב ובו היא מזמינה את בעל הרכב לבחון את הסוגייה מחדש.

פורסם

האם הוא מרח על הדשבורד חומר מסויים? אולי ברחיצת המכוניות? זה כל הדשבורד או נקודתי? האם הדשבורד עבר צביעה?

באמת שקשה לי לראות איך דשבורד "נמס" בלי שהייתה מעורבות של גורם צד שלישי בעניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שהחברה ניסתה להגיד בהתחלה אבל לא השתמשו בשום חומר שאינו מיועד לצורך הניקוי של הדשבורד.

אלי העביר לי את כל המכתבים והנספחים, אז אני מצרף משם את הנספח שנוגע לחומרי הניקוי.

אלי כבר איתר בעל קמרי נוסף מאותו מודל עם אותה בעייה בדיוק.

כשהוא פנה אליי ושאל איפה אפשר למצוא אם יש עוד כאלו קמרי עם אותה בעיה, המלצתי לו לכתוב כאן.

כנראה שזו בעייה בייצור של הדשבורד שאולי לא מותאם לתנאיי חום כבד.

טויוטה- נספח 6.pdf

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...