Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרתה פאשלה קטנה ועכשיו יש על המושבים הקדמיים שאריות של דם והרבה...

יש איזשהו חומר שיעשה את העבודה ויעזור לי להפתר מכתמי הדם?

תודה מראש והמשך שבוע טוב,

יוני :-D.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלו לי כל כך הרבה סיטואציות לראש ^__^

בכל אופן, הייתי מתחיל בסמרטוט לח כנסיון ראשוני, במידה ולא עוזר אז הייתי פונה לקלין קאר כמי שמתמחים בניקוי פנים הרכב.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מגבוניםם לחים עשויים לפתור את הבעיה , מעבר לזה עם הבעיה לא תיפתר תיקח סקוטצ' של כלים כרית כזאת תיקח כלי תשים מים ואבקת כביסה תערב תשפשפ טוב את האזור או כל הכיסא כי עכישו יהיה לך חלק נקי וחלק פחות בהצלחה.:-D

פורסם

יש שיטות שונות להסרת כתמי דם עם מי סודה, מי חמצן ואבקת אפיה.

חשוב לא להשתמש במים חמים וסבון אשר עלולים לקבע את הכתם.

אפשר להתחיל עם סמרטוט נקי טבול במים ולנסות לספוג את הדם ככל האפשר.

אתה יכול להתייעץ עם מומחים לניקוי יבש.

פורסם
קרתה פאשלה קטנה ועכשיו יש על המושבים הקדמיים שאריות של דם והרבה...

אל תלחץ.

במידה ואין עדיין קצה חוט שאתה מעורב במקרה, אז יש לך מספיק זמן ללכת לפירוקייה ולרכוש מושבים קדמיים קומפלט.

ככה לא משנה מה יעשו, לא ימצאו שאתה מעורב.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

צריך להסתכל בתוכניות של CSI, יש שם רעיונות איך לנקות כתמי דם.

תנסה עם כפי שכתבו תנסה עם מי חצן בריכוז של 3%.

אפשרות נוספת, תפזר מלח גס ותשטוף עם מים קרים. לדעתי במקרה זה כדי לבצע את הפעולה מחוץ לרכב כדי שמיי המלח לא יינגדרו ליזה פינה נסתת ברכב ויגרמו שם לקורזיה.

פורסם
כמה שזה נשמע אידיוטי- נסה קוקה קולה, או קריסטל או סופר דרינק, כל האחד מהמשקאות הנ"ל מסיר כתמי שמן,נפט ונשורת גרעינית...

זה באמת נשמע אדיוטי - אתה מציע זאת על סמך ניסיון אישי?

פורסם
אל תלחץ.

במידה ואין עדיין קצה חוט שאתה מעורב במקרה, אז יש לך מספיק זמן ללכת לפירוקייה ולרכוש מושבים קדמיים קומפלט.

ככה לא משנה מה יעשו, לא ימצאו שאתה מעורב.

רק לי עולה סיטואציה שמעורבת בה בחורה בתולה? :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
רק לי עולה סיטואציה שמעורבת בה בחורה בתולה? :roll:

אצלי זה יותר בסיטואציה של בחורה לא בתולה, אך בימים מיוחדים.

ועל בחור שלא הצליח להחזיק את עצמו ו"עבר באדום".

חביבי, לפה ולפה, מקווה שנהנת.:-D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כמה פעמים אני מלמד אותך וכלום לא נכנס לקלאבאסה שלך! :evil:

את הגופה אך ורק בתא המטען!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמה שזה נשמע אידיוטי- נסה קוקה קולה, או קריסטל או סופר דרינק, כל האחד מהמשקאות הנ"ל מסיר כתמי שמן,נפט ונשורת גרעינית...

סופר דרינק בטעם "תותית" שנשפך באחת הדירות הקודמת שגרתי בהן - אכל כמה מ"מ של עובי מהרצפות עד שגיליתי לאחר כמה שעות שהוא נשפך,אז לא יודע אם הייתי משתמש בזה על מושבי רכב (או שותה את זה באופן כללי)

נ.ב. אני הייתי שורף את המושבים כדי שהמשטרה לא תעלה עליך :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...