Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בהמשך למחירי הדלק המשתוללים, וכמגמה יפה של מעבר נהגים לרכב חסכוני, אני מצרף להתרשמותכם את הנתונים מהחיים האמיתיים של הרכב, מעקב מדוייק אחרי תצרוכת הדלק של הסיטרואן C1 החביב שלי, שזהה לחלוטין לפיג'ו 107, וכן לטויוטה אייגו שמבצע עלייה לישראל בקרוב, מצ"ב מדידות תצרוכת דלק של סיטרואן C1 על פני 15,000 ק"מ בתנאים משתנים, בעומס חלקי ומלא, בנסיעות קצרות וארוכות, בעיר ומחוצה לה.

ועכשיו לניפוץ כמה מיתוסים - בקליומטראז' 10,000 הוחלפו הצמיגים המקוריים הדקיקים לגומי רחב וספורטיבי (Toyo T1R למי שמבין) במידה נדיבה ודביקה של 195-45-15, שאמורה הייתה להעלות את תצרוכת הדלק, אבל הנתונים לא משקרים, הממוצע ירד מ 18.5 ק"מ לליטר, ל 18.1, ק"מ לליטר מרשימים ביותר, "פגיעה" של כ 2% בלבד, שאפשר לייחס אותה גם לסגנון נהיגה מעט ספורטיבי יותר, בכל מקרה, הרכב זכה לתוספת יציבות, אחיזה וגם מראה די משמעותיים.

לסיכום: עלות הדלק הייתה פחות מ 0.4 ש"ח לקילומטר, נתון מרשים מהעולם ההיברידי או האופנועים 8)

להתרשמותכם.

ליאור

צריכת דלק סיטרואן C1.jpg

סיטרואן קדימה-צד.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוחלפו הצמיגים המקוריים הדקיקים לגומי רחב וספורטיבי (Toyo T1R למי שמבין) במידה נדיבה ודביקה של 195-45-15,

מידת הצמיגים הזו מאושרת לרכב ? (חשבתי גם לשנות).

so far so good so what

פורסם

מה האופי נסיעה? איך זה מתחלק בין בינעירוני לעירוני?

אני מצליח להוציא רק 1-15/15.5 שרוב הנסיעות הן מראשון לרחובות וחזרה (המון רמזורים וקצת פקקים).

אסף

פורסם

אצלי עם C1 מבדיקה טרייה ביום שישי - שוב 18.4 ק"מ לליטר,

(יש להדגיש - בנסיעה שממש לא מזדחלת)

נסיעות שרובן בעיר יחסית מפוקקת, מלאה בעליות וירידות.

so far so good so what

פורסם

לכל מי ששאל

ה C1 ידנית (כולן כאלו, מה הטעם ברכב חסכוני עם גיר אוטומטי ? )

הנסיעות - כפי שכתבתי מעורבות, קצרות, ארוכות, מהירות, איטיות, לא הרבה פקקים אבל גם לא הרבה אוטוסטראדות.

שגיא - החישוב פשוט: קובץ אקסל, כל תדלוק רושם קילומטראז' + כמות דלק מדוייקת + מחיר, ולמעשה אחרי הגדרת הנוסחאות, בניתי עמודה של ק"מ לליטר, מחיר ליטר ועוד, הדיוק הוא אבסולוטי, וגם אם מילאתי לפעמים פחות מידי (למרות שכמעט לא קורה) זה מתקזז עם התדלוק הבא, כך שהסה"כ על פני עשרות תדלוקים מדוייק ברמה של חלקיקי אחוז !!!

לגבי מחירים, אישורים וכאלו, בזמנו פרסמתי פוסט על כל החלקים, השינויים, המחירים, האישורים ועוד.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
חייב לציין שאני ממש לא מת על כול קופסאות השימורים האלה, אבל שלך באמת יפיפייה :)

כנ"ל. רובם די משמימות מבחינת מראה , אבל שלך פשוט עושה לי אסוציאציות של רכבי הפישר פרייס הצבעוניים והמדליקים של בני בן השנה וחצי, שהוא מפזר על השטיח. ממש מדליקה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כמו שאמרו פה הפיג'ו 107, וה-C1 בכללי נראות כמו קופסאות שימורים או איך שאבא שלי אומר

המכסחת דשא בגינה יותר חזקה מהם. ובגלל זה הוא לא רוצה להביא אחת כזאת למרות שאני הייתי מאוד שמח להביא C1 או פיג'ו 107 במקום ה-206 שלנו כיום.

חבל שהוא לא רוצה, רק בגלל הצריכת דלק שווה להביא כאלו.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
כמו שאמרו פה הפיג'ו 107, וה-C1 בכללי נראות כמו קופסאות שימורים או איך שאבא שלי אומר

המכסחת דשא בגינה יותר חזקה מהם. ובגלל זה הוא לא רוצה להביא אחת כזאת למרות שאני הייתי מאוד שמח להביא C1 או פיג'ו 107 במקום ה-206 שלנו כיום.

חבל שהוא לא רוצה, רק בגלל הצריכת דלק שווה להביא כאלו.

מאיפה מביאים אותם?

פורסם

4Runner, תודה על שיתוף המידע השימושי. בסה"כ מדובר על מידע אמין המצביע על ממוצע צפוי.

יחד עם זאת, אני לא חושב שאפשר לומר שמדידת הצריכה שלך מדוייקת ברמה של חלקיק האחוז.

פקקים, עמידה ללא תנועה עם מנוע מונע ועוד שלל גורמים יכולים לגרום לסטיות לכאן ולכאן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...