Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אבי, שחגג שלשום 60 שנה להולדתו, מתלבט עכשיו ברכישת רכב חדש.

בשנתיים האחרונות הוא נוהג בסקודה סופרב 1.8T שרכש חדשה מהסוכנות, ובגדול הוא מרוצה.

לפניה, הוא נהג ב BMW 520i שנת 2003, כאשר בעברו הרחוק היו לא מעט אלפות.

הוא מייעד לרכישה תקציב של 250,000₪ בעקרון, אבל אפשר להגדיל אותו עד ל 300,000 עבור רכב ראוי.

אני ניסיתי לשכנע אותו לקנות אלפא 159 3.2 Q4 (רכב ההדגמה, במחיר מעניין...), אבל היא צפופה לו (בעיקר מאחורה, לנוסעים) ובא לו להכנס לרכב חדש, ולא להדגמה שבטח קרעו.

היום הוא בחן את הביואיק לה קרוס 3.6 המפוארת ואת הג׳יפ גראנד צ׳ירוקי החדש.

שניהם לא מרגשים במיוחד (תקנו אותי אם אני טועה!)

חשבתי על האינפיניטי G37.

מה דעתכם?! האם עדיין נמכרת ב 260,000₪?

חשובים לו: נוחות, מרווח פנים, אמינות, ביצועים, חסכון (יחסי) בדלק ובאחזקה וכיו״ב.

האם יש המלצה? אולי רכב שלא חשבתי עליו?

תודה מראש לעוזרים,

עידו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וולוו S80 עם המנוע החדש יכולה להיות פרפקט בשבילו. המחיר מתאים, האיכות גבוהה, הנוחות מצוינת, המרווח טוב, המושבים נהדרים, המנוע חזק מספיק אבל גם חסכוני - כל מה שהוא צריך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וולוו S80 עם המנוע החדש יכולה להיות פרפקט בשבילו. המחיר מתאים, האיכות גבוהה, הנוחות מצוינת, המרווח טוב, המושבים נהדרים, המנוע חזק מספיק אבל גם חסכוני - כל מה שהוא צריך.

רוני

תודה רבה, רוני!

אגב, גם לאבי קוראים רוני.

:-D

יש לי קצת חשש מהאמינות של וולוו.

האם הוא מוצדק?

באיזה מנוע מדובר? 3.2? AWD?

ושוב תודה,

הבן של רוני.

:wink:

פורסם

אגב, רוני, מה דעתך על האינפיניטי G37?

אם תתעלם מדעתך הצוננת על עיצובה החיצוני, האם היא מומלצת?

אמינה? חסכונית? סחירה? נוחה?

תודה,

עידו.

פורסם

וולוו S60 עם המנוע 2.0 ליטר טורבו ו240 כ''ס יכול להוות אלטרנטיבה,מעוצבת,חזקה,מהווה שיפור דינאמי ניכר מדגמי העבר.

אופל אינסגיינה OPC תיכנס בגבול העליות של תקציבכם.

האינפיניטי תיכנס בתקציבו ומישהו בפורום אף פלט על מחיר סגירה של 230 אלף ש''ח(אני מניח שתלוי באבזור),

אך לדעתי האינפיניטי לא תהיה מרווחת ובטח שלא כמו הנוכחית שלו(הסופרב ענקית מבפנים).

פורסם

האינפיניטי לא נחשבת מרווחת בקטגוריה שלה, אך ודאי אינה צפופה. ל-3 מבוגרים יהיה צפוף מאחור, בעיקר במרחב הכתפיים, אך ל-2 יהיה נוח. ה-159 מעט צפופה יותר אמנם, אך אני חושב שה-1.8 טורבו תהיה חסכונית יחסית לביצועים, ודאי ביחס למפלצת ה-3.7 (הנפלאה) שבאינפיניטי. אני חושב שלמי שאינו מחפש את ההתנהגות הספורטיבית יותר של ה-159, ה-G37 תיתן מענה טוב יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רוני

רוני, האם אתה מדבר על מנוע ה 2,500 TURBO?

מחיר יקר להחריד, ושואף ל 400,000 ש"ח. לא ממש במסגרת התקציב שציינתי.

תודה,

עידו.

פורסם

יש גם S80 2 ליטר טורבו (לא סגור אם 200 או 240 כ"ס) גם באיזור 300 א' ש"ח.

וכמו שמישהו כבר הזכיר יש גם את הS60 בתקציב הזה הוא יכול להשיג מנוע 2 ליטר טורבו 240 כ"ס בגירסת אקסטרים, עם כל מערכות הבטיחות המתקדמות.

רכב כיפי, עם מושב אלוהי. מושב אחורי צפוף בהשוואה לסופרב ובגאז' הרבה יותר קטן.

גם הייתי הולך להעיף מבט ממה מנסים להיפטר בב.מ.וו לכבוד סוף השנה והחלפת יבואן.

פורסם

אם הוא מרוצה מהסופרב ומוכן לקנות אחת נוספת - 2.0T היא הפתרון בשבילו. גם ישאר סכום נכבד מאוד בכיס :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם הוא מרוצה מהסופרב ומוכן לקנות אחת נוספת - 2.0T היא הפתרון בשבילו. גם ישאר סכום נכבד מאוד בכיס :-)

האמת היא שזה גם מה שאני הצעתי לו!

אבל אני מבין אותו. הוא לא רוצה להתחדש באותו רכב, גם אם הוא (קצת) יותר חזק.

רוצה להתחדש ולגוון!

אולי לחזור לב.מ.וו 5 יכול להישקל כאופציה.

תודה!

פורסם
אני מבין שדרגת זיהום אוויר לא מהווה פקטור בשיקולים ?

לא הבנתי באיזה הקשר השאלה נשאלה. של הב.מ.וו, או באופן כללי?

כמובן שזה פקטור חשוב, אבל לא החשוב ביותר במערכת השיקולים.

• תוכן חדש...