Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כרגע אני מחפש מכונית אוטומטית במינימום כסף (התקציב הוא 10000 ש"ח כולל ביטוחים ).

הגה כוח חובה גם כן.

אין משמעות לגודל הרכב, ואפילו רצוי מכונית קטנה, אבל פשוט אין כאלו שעונות על הדרישות במסגרת התקציב.

בפורום אין כמעט מידה על רייסר. אני יודע שהרכב חרא, מיושן, לא מודרני, לא איכותי ולא ולא ולא...

אשמח לתגובות מבעלי ניסיון, ומבקש מאוד להימנע מהערות כמו "רכב מגעיל מתפרק, על תיגע"

בלוח יד 2 יש לא מעט כאלו מודל 94 יד ראשונה עם פחות מ 100 אלף ק"מ.

ברור לי, שזול בסופו של דבר עולה יקר, אבל בכל זאת.

הדריושות הן :

1. שיסע.

2. על הרכב לעבור 50 ק"מ ביום בכביש בינעירוני מישורי וחלק, עם כמה רמזורים ותנועה בינונית.

3. זהו.

אם מישהו יכול לחשוב על רכב אחר, שעומד בדרישות, אודה לו מאוד.

פורסם

למרות שהרייסר מיושנת ולא איכותית היא יכולה להיות אופציה טובה בשבילך.

האמינות של הרכב בינונית ולכן אם אתה כבר מחפש אחת תבדוק טוב מה שאתה קונה, תוודא כי הרכב עבר טיפולים כמו שצריך.

כשבפעם הראשונה נהגתי ברכב הזה הופתעתי שכן עם תיבה אוטומטית הרכב מושך לא רע בכלל. הרכב צפוף לנוסעים אבל בתא מטען שלו הרבה יקנאו. רצוי לא ללכת על הדגם ה"מאובזר" שהחשמל שלו בעייתי מאוד (רק תקלות של חלונות החשמל יגמרו לך את הבריאות). הבטיחות אגב, מחפירה.

בקיצור, חפש את הדגם הפשוט וודא כי היא טופלה היטב כדי שלא תכנס להוצאות מיותרות. בגדול, לדרישות שלך היא תתאים בהחלט.

פורסם

הרכב הינו תחבורה בסיסית בלבד.

דווקא מהרכות שלי עם הרייסר היא מגלה אמינות לא רעה כמו כן החלפים שלה מאוד זולים .

לרייסר יש בלמים מאוד חלשים , תיבת אוט' בעלת 3 יחסי העברה , מזגן מצויין .

סה"כ רכב בסיסי וזול .

חשוב שתבדוק שלרכב נעשה החלפת אטם ראש/שיפוץ ראש אחרת אתה תצטרך לבצע זאת .

פורסם

רכב שווה את המחיר.

אני היתי ממליץ לך ללכת על דגם סופר רייסר.95-96 יש הרבה יד ראשונה עם קלומטרג' נמוך.

יש להם גירים מצוינים. לגבי מנועים, יש שני סוגים. של GM sohc ושני DOHC

יש גם הרבה דגמים עם כרית אוויר וABS

יתרונות:

מחיר

מנוע וגיר

בגז'

יש הרבה שמורות

חסרונות:

פלסטיקים מתפרקים

הגה כמאט ב90 מעלות ולא ניתן לכוון.

קשה למכור

כמו שאמרתי, בגדול הרכב שווה את המחיר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

לא קיימת דייהו רייסר עם כרית אוויר ו ABS, אולי אתה מתכוון לדגם הסופר רייסר ...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חשוב שתבדוק שלרכב נעשה החלפת אטם ראש/שיפוץ ראש אחרת אתה תצטרך לבצע זאת .

האם אתה יכול לפרט קצת יותר בנושא ?

באופן כללי אני מעדף רכב, שמנועו לא נפתח.

כמו כן, האם המזגן מקורי או התקנה מקומית ?

פורסם
רכב שווה את המחיר.

אני היתי ממליץ לך ללכת על דגם סופר רייסר.95-96 יש הרבה יד ראשונה עם קלומטרג' נמוך.

יש להם גירים מצוינים. לגבי מנועים, יש שני סוגים. של GM sohc ושני DOHC

תודה.

סופר רייסר לא נמכרת ב 6000-7000 ש"ח, ובמחיר שלה כבר אפשר לקנות מכוניות נורמאליות.

פורסם

לסופר רייסר יש מנוע פחות מוצלח מאשר לרייסר .

לרייסר יש מנוע בסיסי בעל 8 שסת' , ראש שדי קל להוריד אותו ולתקן . לעומת זאת בס.רייסר יש ראש בעל 16 שסת' , הורדת הראש והרכבה זה סיפור מהתחת ולכן עלות תיקון ראש/החלפת אטם ראש עולה המון כסף .

במשפחה אצלי יש לא מעט רייסרים וס.רייסרים , לכולן בוצע החלפת אטם ראש בטרם הרכב הגיע לאזור ה 100 - 120 אלף .

כמו כן אתה כן תוכל למצוא ס.רייסר במחיר של 7K ללא שום בעיה .

גם הטיעון שלא ניתן למכור את הרכב הוא לא לגמרי נכון , הרכב של אבא שלי נמכר תוך יומיים במחיר מחירון .

פורסם

ומדוע לא לקנות מונדיאו מאותה שנה בסביבות ה-10K?

גיר ארבעה הילוכים, תכנון של עשור קדימה, ABS, כריות אוויר, ואפילו אמינות טובה ואחזקה זולה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כי היא יותר מידי גדולה, יש מעט יחסית מונדיא בפירוקיות, היא יותר מסובכת לתחזוקה עצמית, ושוב פעם, אני לא יודע איזה מונדיאו אפשר לקנות ב 7000 ש"ח, וממש לא בטוח שעדיין יהיו בה אותן כריות אוויר וש ABS יעבוד.

אני מחפש בעיקרון מכונית קטנה. פשוט השילוב של אוטומט והגה כוח לא קיים בשום מכונית קטנה בתקציב הזה.

מונדיאו זה הרבה יותר מידי.

פורסם

בתקציב הנ"ל הייתי שוקל טווינגו, לפי דעתי תתן תמורה הכי טובה (או רנו 5/סובארו ג'אסטי/ליאונה אבל כאן כבר מדובר על רכבים שכמעט 20 שנה על הכביש וקשה מאוד למצוא מטופלים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין טווינגו אוטומטית,וגם מדגם האיזי החצי-אוטומטי שרדו מעטות.

ב 7K באמת אין מה לקנות זולת הרייסר.

היא כלי תחבורה בסיסי ביותר,מדכא למדי אבל בסך הכל שרדה יפה את השנים שחלפו והוכיחה אמינות סבירה למדי,מלווה בעלויות תחזוקה לא גבוהות יחסית.

אם מצאצ אקזמפלר שמור עם קילומטראז' נמוך יחסית,זוהי עיסקה טובה.

רק על תיבנה על הנאה מהנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי אלעד, מה שלומך ?

תקרא מה כתבתי - אוטומטית עם הגה כוח.

ממה שרשמת, רק לסובארו לאונה יש את השילוב הנ"ל, וסובארו לאונה נמרכת בפירוש במחירים מוגזמים, ואין לי כל כוונה לקנות רכב גמור מודל 85 או 86. מה גם שבמודלים המוקדמים גם בסובארו לאונה הגה כוח היה נדיר.

פורסם
כי היא יותר מידי גדולה, יש מעט יחסית מונדיא בפירוקיות, היא יותר מסובכת לתחזוקה עצמית, ושוב פעם, אני לא יודע איזה מונדיאו אפשר לקנות ב 7000 ש"ח, וממש לא בטוח שעדיין יהיו בה אותן כריות אוויר וש ABS יעבוד.

אני מחפש בעיקרון מכונית קטנה. פשוט השילוב של אוטומט והגה כוח לא קיים בשום מכונית קטנה בתקציב הזה.

מונדיאו זה הרבה יותר מידי.

חוץ מהטיימינג שדורש כלים מיוחדים, אין שום דבר מסובך במונדיאו. אומנם אין הרבה חלקים בפירוק, אבל יש את איביי. אני יכול להעיד שניתן למצוא כל חלק בפאונדים בודדים בשל ההיצע האדיר. מודל 95' עולה 16 במחירון. 94 תעלה פחות וממילא הן נסחרות בפחות ממחירון. כולן הגיעו עם ABS ולפחות כרית אחת.

אם עדיין זה גדול עליך, אני חושב שצ'אמפ תהיה עדיפה על הרייסר, ויש לה היצע גדול של חלקים מכאניים. עוד אופציה: רנו 19 לאחר מתיחת הפנים (93' ואילך).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
רק על תיבנה על הנאה מהנהיגה.

אבל אפשר להתקין בולמים של קוני. :-D

מצטרך לנאמר: אמינות בסיסית טובה, האוטו "סוחב" יפה, הבלמים חלשים,

תא המטען ענק והמתלים סובלים מתכנון של תחילת שנות ה-80'. או אף קודם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...