Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שרכשתי מספר חומרי ניקוי של המותג המדובר הבוקר תפניתי למשימה.

במהלך הניקוי השתמשתי בחומרים הבאים:

1.פלסטלינה ו-QUICK DETAILER.

2.פוליס מסדרת ULTIMATE.

3.וקס קרנאובה פרמיום גולד.

4.ג'ל הברקה לצמיגים.

5.ג'ל ברק והשחרה לחלקי פלסטיק לא צבועים (פסי קישוט וכו').

6.מטליות מיקרופייבר.

אלה הרשמים שלי לגבי אופן השימוש:

פלסטלינה- השימוש מתבצע על ידי התזת הספריי (quick detailer) על הפח ואז מעבר על השטח הרטוב עם הפלסטלינה, העבודה מאוד קלה ולא צריך להשקיע לחץ חזק על מנת להגיע לתוצאה רצויה במהירות.

מכיוון שצריך תמיד לעבוד על משטח רטוב אי אפשר לעבוד אל משטחים גדולים אלא צריך כל פעם לרסס איזור קטן, לעבור עליו עם הפלסטלינה ואז לייבש עם מטלית מיקרופייבר.

פוליש- כצפוי, העבודה עם הפוליש היא המתישה ביותר מכיוון שכאן אנחנו נדרשים להפעיל לחץ על מנת להגיע לתוצאות טובות וכן לבצע לפחות 4-6 מעברים בתנועות מעגליות על אותו איזור ולייבש מיד לאחר מכן לפני שהפוליש מתייבש, מה שהופך את הפעולה הזאת למתישה והארוכה ביותר מבין יתר הפעולות.

עם זאת אציין שהפוליש הנוזלי מאוד קל למריחה ונעים יחסית לעבודה וכל עוד עובדים על פי ההוראות קל מאוד להסיר אותו.

ווקס- הווקס הזה פשוט מצויין! לא דורש השקעת מאמץ מיוחד, המריחה שלו מאוד קלה- פשוט למרוח שכבה דקה על פני כל הרכב ולתת לו להתייבש.

העובדה שהווקס הזה מאוד שומני מסייעת למריחה הקלה שלו וגם כאן, כל עוד נותנים לו להתייבש ההסרה שלו מאוד מאוד קלה.

ג'ל לצמיגים- נוח לשימוש, רק לנקות את הצמיג, לתת לו להתייבש ואז למרוח אותו על הצמיג באמצעות הספוג המצורף לאריזה.

ג'ל לחידוש פלסטיקה- גם תכשיר זה מאוד קל לשימוש, פשוט למרוח על חלקי הפלסטיקה, לעסות את זה כמה שניות לתוך הפלסטיק ולעבור עם מטלית יבשה להסרת עודפי נוזל.

כל העבודה ארכה בדיוק 3.5 שעות (עבודה ידנית, בלי מכונה לפוליש\וקס) והתוצאה לא רעה בכלל, רוב ה-SWIRL MARKS נעלמו ורק שריטות יותר עמוקות ועקשניות נותרו אבל טושטשו.

הרכב קיבל ברק מאוד חזק ובצע של הרכב שלי זה בלט עוד יותר כי הצבע פתאום "יצא החוצה" וקיבל עומק.

אני מאוד מרוצה מהתוצאה וחושב שבסה"כ זו תמורה מצויינת לעלות.

אין לי תמונות שיוכלו להראות את הפגמים שהוסרו בטיפול אבל אני חושב שגם התמונות של התוצאה הסופית יוכלו לתת אינדיקציה לאיכות המוצרים.

308137_10150370074929962_678659961_8574634_1312220577_n.jpg

393471_10150370075534962_678659961_8574638_379538204_n.jpg

381004_10150370075969962_678659961_8574640_792292165_n.jpg

374780_10150370076504962_678659961_8574644_648585496_n.jpg

391935_10150370077074962_678659961_8574646_1294805900_n.jpg

391160_10150370078059962_678659961_8574653_1293849073_n.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה מצויין (הרכב + החידוש..)

יש לי חבר שהיזמין לארץ תכשירים של החברה מEBAY - שילם הרבה , אבל הקוראדו שלו נראית פצצה !

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

נראה מצויין , כאילו הרגע יצא מהייצור.

כמה עולים המוצרים הללו? קנית בהונג קונג או מאיביי?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה על הפירגון.

את המוצרים רכשתי בהונג קונג, למען האמת אני לא ממש זוכר את המחירים, הג'ל לצמיגים וזה של הפגושים עלה סביב 40-50 שקלים לבקבוק, הווקס עלה סביב ה-140 שקלים (אם אני לא טועה), הפלסטלינה והתרסיס עלו משהו כמו 50 שקלים יחדיו.

סה"כ כל התכשירים יחד עלו לי באיזור ה-330-350 שקלים, כולל מטלית מקרופייבר אחת.

פורסם

כמה זמן כל התהליך? שטפת את הרכב לפני או שהוא היה נקי יחסית בשביל העבודה ?

יש מצב בביקור הבא בארץ שתביא אותם איתך ותעבור לי על הרכב? :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ציינתי שכל התהליך לקח 3.5 שעות.

את הרכב לא הייתי צריך לשטוף כי לפנות בוקר כבר שטפו לי אותו כך שבבוקר הגעתי לרכב נקי, יבש וקר (מאוד חשוב בטיפול כזה), בכל אופן כדי להתחיל את הניקוי המאסיבי נקודת המוצא היא רכב שטוף ומיובש.

כמה אתה משלם עבור הטיפול ?....

:wink:

פורסם

יצא מעולה!

יש לכם המלצות על חברות דומות טובות/זולות יותר לפני שאני מזמין את הנ"ל מאיביי?

ואיך קארפלן יחסית לחברה הזו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שוב תודה על הפרגון!

חשוב לי לציין למען ההגינות שמראש צבע הרכב לא היה במצב קטסטרופלי או קרוב לכך, הצבע בסה"כ היה תקין למעט שריטות פה ושם והמון סווירל מארקס.

עכשיו בדיוק חזרתי מנסיעה וסוף סוף יצא לי לראות את הרכב באור שמש (אתמול לא היה שמש) וההבדל מאוד גדול לאחר הטיפול- הצבע של הרכב פשוט יצא החוצה ונראה חי יותר וכמובן שמבריק הרבה יותר, והמגע של הפח מאוד חלק ומרגיש אפילו טיפל'ה שמנוני (הוא יבש לחלוטין, זו רק תחושה) כנראה בהשפעת הווקס המצויין.

פורסם

יצא מדהים!

ממש עושה חשק לפנק את הניסאן בכזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...