Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הסולר

avihai_r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעל רכב חדש מנוע דיזל(מיצובישי האנטר)

שמתי לב שכל תחנת דלק לוקחת מחיר משלה על סולר

במזומן או באשראי בהגזמה!

לדוגמה

פז לייד הבית שלי 6.30 לליטר במזומן

ובכרטיס אשראי 7ומשהו

וגם סונול

9.01 לכרטיס אשראי !! למה כלכך יקר באשראי?

ולמה כל תחנת דלק יש מחיר משלה?

הכי זול שמצאתי זה תחנת "דלק" סולר דרגון

5.15 למזומן

5.35 אשראי

מישהו יכול להסביר מה העניין בבקשה??

פורסם

א' אשראי עולה להם יותר לגבות ממך את הכסף, זה עובר דרך יותר מידי ידיים בשבילהם. מחירי הדלק עבור התחנות הוא לא מי יודע מה זול.

ב' שים לב שתחנות דלק לא בהכרח נותנים את אותו המחיר בכל מקום. השיקולים שלהם הם תחרות באותו איזור, כמות מכירות לX זמן, וכנראה שכירות של המקום ועוד כל מיני משתנים.

אם תמצא למשל מקום בו מוצבות יותר מתחנה או 2 בטווח קרוב אחת מהשנייה, תשים לב שהמחירים הרבה יותר זולים.

GS300.

פורסם

לסולר, כמו לאוקטן 98, אין מחירון רשמי המחייב את תחנות הדלק וכל תחנה רשאית לקבוע את המחיר בו היא משווקת את הסולר לצרכן.

הפיתרון - למצוא תחנות שמציעות "הנחה" רצינית יותר לסולר ולמעט בתדלוקים בתחנות יקרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

העזר באתר השוואת המחירים "פול טאנק"

אפשר גם לרכוש סולר זול באזור ת"א ב 4.84

החיסכון משמעותי ברכבים עם מיכל דלק גדול

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מתדלק דרך הסדר שיש לאבא שלי עם תחנת דלק דור , 5 שקל לליטר במזומן.

ואתמול בעודי מתדלק מגיע אליי מנהל התחנה של פז ומציע לי לעבור לתדלק אצלו ב-4.95 כולל עיתון,קפה , ורחיצה חיצונית (לא שאי פעם אני אשתמש בהטבה והרכב שלי יכנס למכונה שם).

פורסם

אם תמצא למשל מקום בו מוצבות יותר מתחנה או 2 בטווח קרוב אחת מהשנייה, תשים לב שהמחירים הרבה יותר זולים.

לא בהכרח נכון

בראש פינה לדוגמה,יש : דלק,פז,טן,וסונול - וכולן ברדיוס של 1ק"מ +/- אחת מהשניה

וההנחה ה"ענקית" היא 2שקלים ו75אגורות מקסימום (יוצא כמעט 7-6שקלים לליטר אחרי הנחה)

לעומת זאת בנוף כנרת (מתחת לצפת בדרך לראש פינה - איפה שאני מתדלק קבוע) שם יש הנחה של 30אגורות יותר (3.05שקל לסולר)

תחנות עם הנחה של מעל 3שקלים לסולר נדיר למצוא - או לחלופין, ממש רחוקות :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
החיסכון משמעותי ברכבים עם מיכל דלק גדול

מזכיר לי את ההוא שטוען שההאמר שלו מאוד חסכוני כי הוא כל פעם ממלא רק ב 100 ש"ח. :shock:

דור זכרון יעקב - 5.05 ש"ח לליטר סולר ללקוח זהב בתשלום במזומן בלבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למי שגר באיזור חיפה

בתחנת דלק בטירת כרמל, רחוב המלאכה 10 (כיכר שניה מהכניסה הראשית - ו200 מטר ימינה) ליטר סולר נכון להיום - 4.90 ואולי יירד עוד מחר :-)

פורסם

בסונול ליד הקניון הגדול בפ"ת 5.10 לליטר במזומן + רחיצה חיצונית חינם + קפה ומאפה!

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...