Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטענת אבא שלי המשטרה הכניסו לשימוש ממל"ז חדש שמותקן על גג הניידת ויכול לצלם אותך גם במהלך נסיעה ולא רק מנקודת עמידה, זאת אומרת שמעכשיו ניידת תוכל לתפוס עברייני מהירות גם במהלך נסיעה בכביש ראשי...

ניסיתי להסביר לו שעד כמה שאני יודע זה בלתי אפשרי כי כדי שהוא יוכל למדוד מהירות של חפץ מסויים הוא חייב להיות בנקודה מסויימת ואם הוא יזוז במקביל זה ישפיע על התוצאה כי הרי איך זה מודד,

זה מודד באיזו מהירות חפץ A (המכונית) עבר על פני נקודה B (הממל"ז)

ואם נקודה B לא קבועה אז זה הופך לבלאגאן...

האם הוא צודק ויש ממה לפחד או שלא נברא כזה דבר והוא רק מתבלבל עם הכתבה על הקרוספייר?

תודה רבה לכל העוזרים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

קודם כל אתה טועה.

יש מכשיר למדידת מהירות שמסוגל למדוד גם כשהוא בתנועה.

היה מכשיר כזה בניסוי ושמו היה "דבורה". הדבורה לא עבדה על בסיס לייזר אלא עד כמה שזכור לי על ראדאר.

לא ידוע לי אם היא מבצעית.

בכתבה על הקרוספייר המשטרתית הראו מדידה כזו תוך כדי תנועה כשהרכב הנמדד חלף מול הניידת שהיתה גם בתנועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אגב טכנית זה מאוד אפשרי לביצוע

עיקרון הפעולה פשוט, מודדים את התרחקות (או התקרבות) העצם (במקרה זה המכונית הנמדדת) מהמקור (במקרה שלנו ניידת) בזמן מסוים, לפי נוסחת S=V*T ונגזרותיה (V=S/T, T=S/V) זה מאוד פשוט לדעת מהו הפרש המהירויות בין הרכב הנמדד לניידת.

כאן אתה מוסיף את ההפרש למהירות של הניידת (כמובן שזו חייבת להיות מהירות אמיתית ומדודה ולא להסתמך על מה שמראה הספידומטר) וקיבלת את מהירות העצם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גלאי ראדאר שיש בשוק היום יכולים לגלות את זה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עד כמה שידוע לי אין מכשיר כזה בשימוש כרגע

אגב שכחתי לציין שהניידת חייבת לשמור על מהירות קבועה, שינויי מהירות (כמובן לא ברמה של קמ"ש לפה או לשם אלא שינויים יותר גדולים) יגרמו למערכת להשתגע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גלאי הרדאר יגלה בקלות את הדבורה במצב רגיל , אבל לא במצב POP MODE - בו למעשה המכשיר "רדום" עד לגילוי ,ומשדר בעוצמה מלאה רק ברגע הלכידה עצמו , כך שגלאי הרדאר ייתן התראה - אבל מאוחרת.

נדמה לי שחלק מהגלאים החדשים (בל RX65 למיטב זכרוני) מתיימרים להתגבר גם על זה- אבל לא סגור על כך.

פורסם
גלאי הרדאר יגלה בקלות את הדבורה במצב רגיל , אבל לא במצב POP MODE - בו למעשה המכשיר "רדום" עד לגילוי ,ומשדר בעוצמה מלאה רק ברגע הלכידה עצמו , כך שגלאי הרדאר ייתן התראה - אבל מאוחרת.

נדמה לי שחלק מהגלאים החדשים (בל RX65 למיטב זכרוני) מתיימרים להתגבר גם על זה- אבל לא סגור על כך.

ולנטיין1 ובל מסוגלים לגלות את ה-POP MODE. ולנטיין1 מסוגל גם להבין האם מדובר בהתראת שווא ולזרוק הודעת Garbage - J עם ציפצוף מתאים.

הגילוי עצמו של המכמונת בקו ישר מגיע ל-8 ק"מ (לא - זו לא טעות - שמונה קילומטרים), וכן גם במרחק של מאות מטרים רבים ללא קו ראיה.

ה-POP אינו הכנה לנעילה. הוא נועד להעריך מהירות רכב (משהו כמו להגיד לשוטר "האם כדאי לך להתעסק עם הנהג הזה ולהוסיף על עצמך עוד מנת קרינה מכובדת"). ובכל מקרה המכשיר אינו נועל מהירות POP (אינו מאופשר במכמונת עצמה) כך שאינו רלוונטי.

חוץ מזה יש ים בעיות במכשיר - ולכן אינו מהווה איום כלל, וכך או כך עדיין אינו בשימוש

ולכל נוסחאות ה-moving : לא שווה להתעסק עם זה כי במובינג ישנן תופעות פיזיקליות שהמכשיר לא מסוגל להתמודד איתם (למעשה זה מתחיל באנטנה - אבל קצרה היריעה, וגם לא כ"כ מעניין)

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אני לא רואה בעיה לבנות כזה מכשיר, שכל עוד הכביש לא עמוס הוא יעשה את העבודה.

ברור שלמהירות שנמדדה לרכב (הפרש מהירות בין הרכב לשוטר) יש להוסיף את מהירות הניידת . אם אחד הרכבים או שניהם בסיבוב, זה רק משחק לידי הנהג כי זה יגרום למדידה כאילו הוא נסע לאט יותר. לכן לא יוכל לטעון שהמדידה "דפקה" אותו אלא להפך

• תוכן חדש...