Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מחסור בתקציב, נראה שתוכנית הגריטה תופסק עד לתחילת 2012, מה שנותן לנו האספנים הזדמנות פז!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4115347,00.html

למי שמחפש רכבי אספנות לשיפוץ, ואפילו "אספנות עתידית" משנות ה-80 לשימור, הפסקת הגריטה פותחת בפניו אפשרויות חדשות, ומנפצת את מחיר הרצפה של 3000 ש"ח שהמדינה הציעה.

אולי שווה למי שמחפש, לפרסם באתרים כמו יד 2- מודעה בסגנון של "קונה רכבים מיועדים לגריטה".

Happy Hunting! :-)

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על שנות ה80 כבר אבד הקלח...עכשיו מתחילים לדבר מתחילת שנות ה90.

פעם הייתי קונה פיאסטה לחלקים ב300-600 שקל, לעיתים אפילו במצב נסיעה(!) היום הבנאדם רוצה 3,000 ללא אופציה למיקוח מאחר ויש לו אלטרנטיבה משתלמת יותר.

אני אתגעגע לשחיטות-של-בוקר האלו...:-(

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

סוף סוף כמה שזה משמח.. גמרו כבר את כח הרכבים של שנות ה80. לפעמים שאני עובר ליד המגרש כואב לראות מה זורקים שם רכבים שנראים כמו חדשים. אפילו ב.מ.ווים ישנים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לצערי אין כ"כ מה לשמוח!

1. הגריטה תחזור בתחילת 2012!

2. נגרטו כבר 18 אלף! מכוניות משנות 80!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

:?:cry::cry::cry:

על החרא הזה יש תקציב...:cry::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אל דאגה, התוכנית הזו לא תחזור מהסיבה הפשוטה שהתרומה שלה היא זניחה.

כשמסתכלים על אחוזים, ולא על מספרים אבסולוטים, התמונה ברורה:

"מאז ינואר 2010 ועד היום, עלו על הכבישים יותר מ-350 אלף מכוניות חדשות, ומצבת כלי הרכב בישראל הגיעה אשתקד ליותר מ-2.5 מיליון. במלים פשוטות: התוכנית הורידה מהכביש פחות מ-1% מסך כלי הרכב בישראל, וכ-7% מכמות כלי הרכב החדשים שנוספו. למעשה, על-פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס), נגרעו ב-2010 ממצבת כלי הרכב - למשל בעקבות תאונות דרכים או גניבה - כ-170 אלף כלי רכב. על-פי פרסומי משרדי התחבורה והגנת הסביבה, בשנה שעברה נגרטו כ-11 אלף כלי רכב - או כ-6.5% בלבד מסך הגריעה "הטבעית".

בקיצור, על כל פקק של 1000 מכוניות, התוכנית הזאת מוציאה מהפקק 10 מכוניות. שווה את ההשקעה ? לא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הלוואי שיפסק כל ה**א הזה!

דרך א"גב, החלקים של המכוניות יוצאים למכירה או שזה נטו גריטה והכל הופך לקוביה בסוף ?

Only RWD

פורסם
הלוואי שיפסק כל ה**א הזה!

דרך א"גב, החלקים של המכוניות יוצאים למכירה או שזה נטו גריטה והכל הופך לקוביה בסוף ?

הלוואי וזה היה יוצא למכירה!! זה נגרט יחד עם המכוניות! לבעלי המגרש אסור לפרט בורג!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

איזה ציוד?! -אף אחד לא השקיע שקל: מדובר במגרשים שגם ככה עסקו כבר לפני זה בפרוק רכבים/ברזל, ככה שכל מה שנדרש היה להם כבר מקודם! אף אחד לא בנה מ-"0" מגרש לגריטה וקנה ציוד יקר- אז אל תדאג, אף אחד לא יפסיד! להפך- כמו שאני מכיר את החכמי החלם שלנו- בעלי המגרשים עוד יקבלו פיצויים על ההפסקת החוזים איתם!:roll::wink::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבל יש המון חלקים שהם לא מברזל ואפשר למכור במקום לשרוף\למעוך ל"מוות" .. :roll:

לדעתי אם כבר עושים תוכנית כזאת ורוצים לפחות איכשהו להחזיר חלק מהעלויות הם צריכים להוציא למכירה את החלקים.

לא שאני בעד לגריטה חס וחלילה אבל אם כבר למה להשמיד לגמרה? הם גם יכולים להרוויח מזה והם גם יכולים לעזור לאחרים

הרי הם לוקחים את הכל לברזל. מתוך האוטו אני מאמין 10-20-30 % לא ברזל [תלוי איזה אוטו והמצב שלו]

אני לא מבין גדול בגריטה אבל לנקות את הברזל יתן להם גם יותר כסף על הברזל [לא יהיו אחוזים של חומרים אחרים] וגם הם יצליחו למכור את החלקים.

לדעתי טיפשות הקביעה של הלא למסור בורג.

Only RWD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המטרה היא אחת, להוריד את הרכבים הישנים מהכביש.

אם מסתכלים על זה מנקודת מבט אספנית, ברור שעדיף להשתמש בחלפים הללו - זה מציל את הרכבים הנותרים ומוזיל את עלות האחזקה.

אם אתה מסתכל על זה מנקודת המבט של המדינה - יוזמת התוכנית - הרעיון הוא לגרום לכך שיהיה מחסור רציני ביותר בחלפים משומשים לרכבים ישנים, דבר שבתורו יביא לחוסר כדאיות באחזקתם - וגריטה של רכבים נוספים שעלות האחזקה שלהם האמירה.

איך אני יודע שיש כבר עכשיו מחסור עצבני בחלקי חילוף לרכבים משנות ה-80?

בזמנו פרסמתי באתר "פירוקית" 4 גלגלים רחבים לסובארו ליאונה.

האתר לא מוכן להוריד את המודעה, כבר 5 שנים בערך.

במשך כמעט 4 שנים, קיבלתי 2 טלפונים לגבי הגלגלים. מאז התחלת תוכנית הגריטה, אני מקבל טלפון אחת לחודש לגבי הגלגלים האלה. פשוט אי אפשר להשיג כמעט גלגלים כאלה ואנשים מנסים את מזלם במודעות משנת 2006.

פורסם
עקב מחסור בתקציב, נראה שתוכנית הגריטה תופסק עד לתחילת 2012, מה שנותן לנו האספנים הזדמנות פז!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4115347,00.html

למי שמחפש רכבי אספנות לשיפוץ, ואפילו "אספנות עתידית" משנות ה-80 לשימור, הפסקת הגריטה פותחת בפניו אפשרויות חדשות, ומנפצת את מחיר הרצפה של 3000 ש"ח שהמדינה הציעה.

אולי שווה למי שמחפש, לפרסם באתרים כמו יד 2- מודעה בסגנון של "קונה רכבים מיועדים לגריטה".

Happy Hunting! :-)

כמו שאתה רואה אין מה למהר לשמוח....

IMG00090-20110922-1548.jpg

1973 ,DS23 Pallas

פורסם

משום מה אפילו נוצר "עיוות", בעוד רכבים משנת 91 ומטה נמכרים ב-3000 שקלים מינימום, רכבים משנת 92 ומעלה נמכרים במחירים של 1000-2000 שקלים.

אפילו ראיתי פיאט אונו שנת 93 למכירה ב-800 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...