Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד"כ מאיפה שבודקים,מאיפה שמוציאים את המדיד = משם גם מוסיפים
.

שטויות במיץ.

לא מכיר את הדייהו, אבל בעיקרון בגיר עצמו בתחתית הרכב יש בורג פרפר והשמן אמור להגיע עד הקדח שלו וממנו ממלאים בעזרת משאבת שמן או בקבוק לחיץ עם קשית.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
בד"כ מאיפה שבודקים,מאיפה שמוציאים את המדיד = משם גם מוסיפים.

יש לך מדיד לגיר ידני?:shock:

פורסם

צודקים,טעות שלי, בגיר רגיל אין מדיד,יש בורג עליון למילוי ובורג תחתון לריקון,צריך להרים את הרכב על ליפט,כעיקרון פותחים בורג עליון וממלאים עד שיגיע עד הסוף,כלומר עד כמה שניתן למלא ואז סוגרים, כמו בקקאקס...

פורסם

בעיקרון באוטומט יש לך מדיד אתה בודק אם חסר ואם כן אתה מוסיף ,יש פקק של שמן גיר כמו שמן מנוע

אבל בידני באוטו חייב להיות על ליפט יש לך בורג ניקוז ומוסיפים מישה

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
אייל להשכלה- איך מודדים ומוסיפים בBX ידני (אולי אני קונה אחד)

כמו בשאר החברים מהמועדון הצרפתי:-)

יש לך פתח מילוי מלמטה

לבדיקה - פותחים את הבורג - השמן צריך להגיע עד הפקק.

אם חסר - אתה צריך ללכת למוסך - יש להם משאבת לחץ שדוחפת את השמן.

פורסם
שלום רב !

רציתי לדעת היכן מוסיפים שמן גיר בדייהו סופר רייסר (ידני)

תודה רבה.

יצא לי להחליף פעם אחת בדייהו שלי , יש בורג באגן שמן של הגיר שצריכים לפתוח אותו ןלשפוך את כל השמן ואחרי זה בעזרת משאבה להכניס שמן חדשעד הסוף ולסגור הבורג.

• תוכן חדש...