Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כחצי שנה עברתי תאונה עם רכב החברה של אימי, כאשר נכנסתי לצומת עם תמרור עצור מהכיוון שלי, ומישהו נכנס בי בגלגל הקידמי שמאלי.

מן הסתם העבירה היא אי ציות לתמרור עצור.

אני לא בא להצדיק את עצמי כי הטעות הייתה שלי, אבל הנה כמה פרטים.

1. הייתה שלילה מנהלתית לחודשיים

2. שתי המכוניות טוטל לוס.

3. הנהג השני לא היה חגור וכתוצאה הוא נכנס בשמשה, נחבל בראש, טופל ושוחרר שעתיים לאחר מכן.

4. חבר שלי שהיה באוטו ויש עם הרגליים על הדאש נפגע בברכיים וקיבל הרבה גימלים (בלי פגיעה של ממש, אבל נכנס למיון והכל).

5. הנהג השני טען כי "לקח משהו".

6. אני עצרתי בעצור, אבל מודה שלא שמתי לב מספיק לתנועה (צהריים בשבת), ויכוח סוער (לא תרוץ).

7. הנהג השני נכנס בי בבערך 80 קמ"ש, אחרי שלטענתו בלם בלימת חירום וסטה שמאלה, ועקב כך פגע במיקום המוזכר לעיל.

8. אני חייל ואין לי דרך אחרת להגיע לבסיס (זה חור).

זה הכל, נראה לי. הנהג מן הסתם נסע הרבה מעל למהירות המותרת, ולמרות שהתאונה באשמתי, הוא יכל למנוע אותה בקלות (מה שכמובן לא איכפת למשטרה או לבית המשפט).

אני מוכן לשאת בעונש, אני לא נהג פרוע ומודה שעשיתי טעות, ומאז אני מסתכל מאתיים פעם לכל כיוון לפני שאני מוריד את הרגל מהברקס. אני מודה לאלוהים כל יום שהוא סטה ולא נכנס בדלת ולקח לי מינימום את הרגליים, ועוד ביומהולדת (פרט שולי :( ).

השאלה שלי היא כזו.

אין לי בעיה לקבל שלילה אם זה מה שמגיע לי, אבל הבנתי שאם אני נהג חדש, ומקבל שלילה של 3 חודשים ומעלה, אני צריך לעבור טסט שוב, ולהיות נהג חדש עוד שנתיים. אני ממש מפחד מזה, והייתי רוצה לדעת איך אני אולי יכול לדחות את המשפט בכ8 חודשים. הציעו לי להפגש לפני המשפט עם התובעת ולסגור איתה, אבל אני לא חושב שאני אוכל לקבל פחות מחודש שלילה בגלל העבירה (השוטר טען שעל עבירה כזו מקבלים מינימום 3 חודשים). חבר המליץ לי לקחת עו"ד ולנסות לדחות או לצאת זכאי. אני חושב ששילמתי את המחיר על התאונה, ואני לא חושב שמגיע לי לעשות רשיון שוב. שוב, אני מודע לעובדה שביצעתי עבירה חמורה ואני לא מבקש להתחמק מעונש (תאמינו לי, את העונש כבר קיבלתי ולא רק מהמשטרה), אלא רק לא להיפגע עוד יותר בגלל מקרה שקרה לפני כל כך הרבה זמן.

עצות? :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ראשית, אין לך סיבה לפחד. אין גזר דין מוות לנהגים חדשים. כולה שלילה, קנס ואולי מאסר על תנאי.

דחית המשפט אינה משימה קשה. שולחים בקשה ומקבלים תשובה- חיובית או שלילית. בכל מקרה, זה לא ישנה את העובדה שהיית נהג חדש בזמן התאונה, כך שאת המטרה שלך זה לא ישיג.

אמליץ לך לשכור עורך דין ולקרוא קצת חומר בעניין משפטי תעבורה. יש לא מעט מידע בפורום, תחפש.

מי שנאשם במקרה הזה הוא אתה ולא הנהג האחר, כך שמטבעם של דברים- יתמקדו בך ולא בו. יכול להיות והוא יבוא להעיד, עורך דיך יוכל לנצל זאת ולהסיט את אור הזרקורים אליו, במיוחד לאור הטענה כי "לקח משהו", ומהירותו המופרזת.

השלילה המנהלתית תילקח בחשבון בעונש, תגיע לבסיס באוטובוס.

אני במקומך הייתי אופטימי, אלא אם אמרת את סעיף 6 בקול.

dirty old man

need love too

פורסם

תודה על התגובה.

מאסר על תנאי? :shock::lol::shock: בכל זאת, לא קרה שום דבר רציני. קרה לי יותר נזק במגלשה בבריכה במלון בטורקיה לפני 4 שנים, באמת שהחבלה הייתה מינורית.

לא אמרתי שום דבר בקול, הסעיפים בשביל גיבוש דעה שלך ושל חברי הפורום על המקרה.

אפשר לקבל המלצה על עו"ד?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא תמיד הקשר בין הנזק לבין העונש- ישיר.

גם לגבי עורכי דין- יש המלצות בפורום בכמויות מסחריות, אם כי הייתי בורר מהן לא מעט...

dirty old man

need love too

פורסם
שלום.

1. הייתה שלילה מנהלתית לחודשיים סבבה מקובל

2. שתי המכוניות טוטל לוס. משתתף בצערך

3. הנהג השני לא היה חגור וכתוצאה הוא נכנס בשמשה, נחבל בראש, טופל ושוחרר שעתיים לאחר מכן. עו"ד טוב יוכל לסובב את זה נגדו באשמת נהיגה בקלות ראש ואשמה תורמת לנזק.

4. חבר שלי שהיה באוטו ויש עם הרגליים על הדאש נפגע בברכיים וקיבל הרבה גימלים (בלי פגיעה של ממש, אבל נכנס למיון והכל). שיתבע את החובה שלך ויוציא קצת כסף מהביטוח

5. הנהג השני טען כי "לקח משהו". לקח משהו? בפני מי הוא טען את זה? עשו לו בדיקת אלכוהול/ סמים? גם את זה יכול עו"ד טוב לסובב נגדו כמו סעיף 3

6. אני עצרתי בעצור, אבל מודה שלא שמתי לב מספיק לתנועה (צהריים בשבת), ויכוח סוער (לא תרוץ). אתה מבחינתך עצרת ובדקת שהדרך פנויה

7. הנהג השני נכנס בי בבערך 80 קמ"ש, אחרי שלטענתו בלם בלימת חירום וסטה שמאלה, ועקב כך פגע במיקום המוזכר לעיל. היה בוחן בשטח? מה הוא קבע? מה היתה המיהורות של הנהג הפוגע? (ראה ערך סעיף 3)

8. אני חייל ואין לי דרך אחרת להגיע לבסיס (זה חור). סורי לא מסכים, לכל בסיס אפשר להגיע בתחבורה ציבורית או בהסעות שיש, נכון זה יותר מציק ולוקח יותר זמן אבל אפשרי

עצות? :)

מניסיון של קרוב משפחה שהיה מעורב בתאונה באותם הנסיבות (גם נהג חדש) הוא קיבל חודש מינהלי ועוד חודש וחצי שלילה אחרי המשפט ללא עו"ד בעיסקת טיעון עם התביעה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, הפסק דין תקף ליום העבירה, מה שאומר שגם אם תדחה את המשפט לאחר סיום הנהג חדש,עדיין זה לא יעזור.

עוד דבר, אם הנהג השני נסע מהר מידי וגם "לקח משהו", גם הוא אמור להישפט וליהענש על חלקו בתאונה,יחד עם זאת, זה לא יוריד מאשמתך או מעונשך כלום.

• תוכן חדש...