Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

הייתי רוצה לדעת איפה אני עומד..ראיתי היום וי5 שנת 2000 ידנית...ואתמול ראיתי גולף מנוע 2.0 שנת 2000 ידנית הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בצריכת דלק וההחזקה שלהם...האם מישהו יודע כמה הרכבים האלה אוכלים דלק...

1 ל...

ועוד שאלה...הגולף 2.0 באה בלי סאן רוף השאלה היא אם כדאי ואיפה אפשר לעשות סאן רוף לרכב.

תודה.

חנן

פורסם

אם אני לא טועה ל V5 יש 170 כ"ס.

ממש לא מומלץ לעשות סאן רוף לרכב כמו גולף שלא חסר כאלו עם סאן רוף מקורי מהחברה.

הV5 באה עם סאן רוף אוטומטית ולא חסר מנוע 2.0 ג'אנריישין.

פורסם

אם כדאי ואיפה אפשר לעשות סאן רוף לרכב.

זה לשיקולך.

כדאי לעשות את הסאן רוף בגג.

השתמש במנוע החיפוש - יש שרשורים עם המלצות על מתקינים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגולף GTI יותר חסכונית בדלק מהV5 ויותר טובה ממנה משמעותית בכל פרמטר

המחירון אותו הדבר בערך

2ליטר ידנית רגילה תיהיה עדיפה גם על הV5

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

V5 אוטו לא נוח , מנוע חלש , צריכת דלק גבוה וחרא של התנהגות כביש בקיצור סתם אוטו מעפן שמתיימר להיות איזה משהו ספורטיבי אבל דוגרי אם משווים אותה ל2ליטר ידנית רגילה חוצמה הרבה כוח בקו ישר אין לV5 שום יתרון עליה .

על מה שאני לא מכיר ואין לי ניסיון אני לא מדבר בניגוד להרבה אנשים כאן שמבלבלים במוח הרבה ובפועל אין להם שום ניסיון עם האוטו . את ה1.8 הרגילה אני לא מכיר , את ה1.8 טורבו של הGTI אני מכיר והיא טובה משמעותית מהV5 בספורטיביות ובנוסף לא מקבלים בתחת מצריכת דלק גבוהה ונוחות גרועה לא שהGTI איזה C5 אבל עדיין יותר טוב .

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

צריכת הדלק ב-V5 גבוהה מאוד, בעיר 1-6 לפעמים. בבינעירוני 1-10. הגרסה הידנית נדירה יחסית

כמו שנאמר כאן, ה-GTI עדיפה עליה בהרבה, אם אתה מחפש ביוצעים.

אם זה לא בראש מעיינך, חפש 2.0 בגרסץ ג'נריישן שבאה מהחברה עם סאן רופ ומגנזיום. לא חסר כאלו.

פורסם

וי 5 אוטו כבד שצורך הרבה דלק

הגולף 2 ליטר ידני אוטו נחמד מאוד 115 כוח סוס אך הוא ממש לא זריז כמו שאתה מחפש ממנוע 2 ליר ידני. המחירון של הג'יטאי יותר זול מהוי 5 והאוטו עצמו בכללי גם יותר טוב מהוי 5

יש לחבר שלי וי 5 והוא מדגדג את הדוושה של הגז ועדין האוטו עושה 1 ל6 בעיר

היתרון היחיד בוי 5 הוא שטיימינג פנימי (שרשרת) ולא רצועה אשר הטיפול בה הוא במרווח קצר יותר

• תוכן חדש...