Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

שבועיים לאחר להגיע מEBAY הסט של הלדים (3X6) פניתי לי קצת זמן והתחלתי את הפרוייקט,

פרקתי את כיסוי פנסי הערפל והתחלתי לעבוד, בסט הגיעו 6 יחידות של 3 לדים שמתחברים למין מחשב פיקוד שגורם להם להבהב ב3 אפשרויות שונות (אני לא השתמשתי בזה ) , בעזרת רב מודד בדקתי שאכן כל יחידה מקבלת 12V והנגדים נמצאים כבר בתוכה ולא במחשב, פירקתי את כיסויי הערפל קדחתי בהם חורים קטנים המיעדים לברגים (9 בכל כיסוי- 2לברגים ואחד לחיווט)

השתמשתי בפלאח שהגיע בסט כדי לבסמן חורים וגם כדי ליצב מאחור (במקום שייבות),

אטמתי את כל החרצים בדבק חם כדי להגן מחדירת מים בעתיד (לפני ההתקנה) , השתשמשתי בקונקטורים שהגיעו בסט , סללתי חיווט עד לפנים הרכב , וחברתי למתג זמני עד להזמנת ידית אורות הכוללת אור ערפל קידמי (השלב הבא)

ובנתיים התמונות ...

04122009137.jpg

04122009140.jpg

04122009141.jpg

04122009142.jpg

04122009144.jpg

04122009150.jpg

04122009146.jpg

04122009154.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אכן כן ,

אפשר להזמן בכמה גרסאות 2X3 , 4X3, 6X3 , 8X3

זה מיועד לרכבי בטחון מגיע גם בצבעים אדום כחול ועוד כל מיני ,

בכוונה הזמנתי לבן לבן כדי לשדג את המערכת לפנסי ערפל , מבחינה טכנית אפשר להתקין על כל רכב השאלה עם יש לך טוב יעודי לזה , אני עכשיו חושב על פיתרון כדי להתקין אחד כזה במאזדה לנטיס שנת 2000 , שם כיסויי פנסי הערפל שונים .

פורסם

הדגם של שנת 2000 (לנטיס) מגיע עם פסים אלכסוניים מעצבנים כאלה , אם יש למשהו רעיון טוב שיכתוב .

פורסם

זה שאור ערפל לא חוקי כשאין ערפל או גשם חזק אני יודע ,

השאלה מה מבדיל את זה מאור ערפל רגיל כשיש ערפל, בחוקיות ?

פורסם

מה שמהדיל זה החוק שאומר שאסור להתקין שום דבר שפולט אור מחוץ לרכב. ואני מאמין שגם בוחן התנועה הכי טיפש שיוכל לעצור אותך יראה שאלה לא פנסי ערפל מקוריים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה שאור ערפל לא חוקי כשאין ערפל או גשם חזק אני יודע ,

השאלה מה מבדיל את זה מאור ערפל רגיל כשיש ערפל, בחוקיות ?

זה לא אור ערפל, האם אתה יכול לכוון גובה אלומה כפי שניתן לבצע בפנס אור ערפל תיקני?

:-)

פורסם

העלות היא 90 ש"ח באחד המכרזים באי ביי ,

Dan-idin, עכשיו יותר מובן . ברור לי שהדלקה של זה באור יום תמשוך סתם שוטרים , אני בספק לגבי גשם וערפל ,

(גם בלו וייזן ודיימונד וויזן לא חוקיים שלא נדבר על קסנון) זו הביעה במדינה כמו שלנו .

בכל אופן באודי אין אפשרות לכוון גובה אלומה , זה יושב בחלק התחתון של הפגוש הקידמי , מין פנס קטן עם 5 רפלקטורים בכל אחד מהם לד ללא אפשרות כיוון .

פורסם

נראה מרשים, הבעיה שבלי דיימונד ויז'ן באור הראשי ונורת לד באור חניה , זה מאבד מהאפקט ומאוד בולט ביחס לאורות הצהובים הרגילים.

נ.ב. בגולף הפנסי ערפל בדגמים המאובזרים באים בתוך הפנס הראשי.

נ.ב.2 לא הבנתי איך עובד אצלך אור גבוה בלי אור ראשי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...