Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לקבל על סמך נסיון המלצה לבעל מקצוע שיספק ויתקין חגורות בטיחות למושב האחורי במרצדס 230E משנת 1983.

רצוי באזור תל אביב / הרצליה.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הזה משנת 83. אין חובה לחגורה, ולא היתה חגורה מקורית (למרות שקיימת הכנה לעיגון בקורה).

למרות שאין חובה, אני ארגיש רגוע יותר אם המושב של הבן שלי יהיה רתום מאחור, ולא סתם מונח על הכסא.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אם יש נקודות עגינה מקוריות, כל אחד יכול להתקין חגורות. אפילו אתה. אם אתה בכל זאת מחפש איש-מקצוע, יש ליד גשר ראשון מקום ששכחתי את שמו כרגע (נדמה לי ש vandor אבל אני לא מתחייב). הוא ממש ליד הגשר מימין כשנוסעים דרומה בכביש מספר ארבע.

התקנתי אצלו חגורות למושב האחורי בג'יפ בו לא היו בכלל נקודות עגינה, והעבודה היתה מאוד מקצועית ולא מאוד יקרה.

נמרוד

פורסם

כל רכב משנת 1983 חייב שיהיו לו נקודות עיגון לחגורות מאחור.

אצלי ב-244 יש שתי חגורות שפורקו מ-BX

וב-164 יש חגורות אורגינליות מאחור ( הרכב אמריקאי במקור )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הילדים שלי מתלהבים לנסוע בעליזה כי שם הם לא חייבים לחגור חגורות בטיחות ( וגם אין ) .
וגם לא צריך...;)

תיפתח פעם את הדלת שלך ליד דלת של רכב מודרני ותיראה את ההבדלים, גם בגודל וגם בתחושה ובמישקל...

בקיצור, כמו חבר אמר לי בנושא גידול ילדים, אנחנו אכלנו דברים מהריצפה, שתינו מים לא מסוננים, לא על כל פצע שמנו חומר מחטא, ואם כן הוא שרף מאוד, רצנו כמעט יחפים בקוצים... ועדיין אנחנו חיים בניגוד לציפיות...

לעומת זאת, הילד שלי על כל פיפס הכי קטן כולם מיתנפלים עליו...

בקיצור, אולי העולם הזה נהיה מסוכן יותר, אולי בני האדם נהיו חננות יותר... אולי שניהם...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עדכונים מהשטח:

היום פרקתי את המושב האחורי כדי לבדוק מה נמצא מתחתיו.

להפתעתי מצאתי מתחת למושב חגורה אמצעית (2 נקודות עיגון בלבד) המספיקה לי לרתימת מושב תינוק.

תודה לכולם.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

את הדש בורד במאתימחמש פרקתי לפני כמה שנים, לצורך החלפת רדיאטור חימום פנימי ונורות בלוח שעונים.

אל תשאל.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
את הדש בורד במאתימחמש פרקתי לפני כמה שנים, לצורך החלפת רדיאטור חימום פנימי ונורות בלוח שעונים.

אל תשאל.

למה ?

דווקא נשמע מעניין...

DO TELL...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מלפני 3 שנים.

הבן שלי אמור לעבור לכיסא בוסטר עם 3 נקודות עגינה.

יש המלצות לבעל מקצוע מתאים ?

תודה מראש.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
עדכונים מהשטח:

היום פרקתי את המושב האחורי כדי לבדוק מה נמצא מתחתיו.

תודה לכולם.

להפתעתי מצאתי מתחת למושב חגורה אמצעית (2 נקודות עיגון בלבד) המספיקה לי לרתימת מושב תינוק.

נקודות העגינה שמצאת שייכות לשתי חגורות נפרדות.

החגורות יוצאות מאזור המדף האחורי ומתחברות לרתמה באמצע המושב.

בהזדמנות הזו במקום לשים חגורת מותניים (שתי נדודות) שים כבר שלוש חגורות נורמליות (שלוש נקודות) ותעלה את רף הבטיחות בצורה מהותית. נכון שאנחנו גדלנו בלי חגורות אבל כשגדלנו היו 600 הרוגים בכבישים בשנה, כשבארץ היו רק 100,000 מכוניות.

רמת הנפגעים בשנה הראשונה שבה היתה חובה לחגור חגורת בטיחות ירדה, אם אני לא טועה, ב 25% וזה משמעותי ביותר.

כל התחביב לא שווה גרוש אם ילד אחד נפגע סתם כי היה כייף לא לחגור חגורה כשיש אפשרות לחגור.

נ.ב.

סביר שגם בעליזה יש נקודות עיגון לחגורות מאחור צריך רק לחפש.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...