Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא מיצובישי גאלאנט שנת 99 מנוע 2000 אוטומט ועברה 95 אלף קילומטר בלבד.

את הרכב קניתי לפני כשלושה חודשים כיד ראשונה מאיש בשנות ה60 לחיו שסביר להניח שלא "קרע" את המנוע.

הבעיה היא שהרכב אוכל דלק - נסיעה עירונית בין 7 ל8 קילומטר לליטר ובין עירונית בין 9 ל10 במקרה הכי טוב - שאני מנסה כמה שפחות לעבור את האיזור ה100 קמ"ש בחוץ ובעיר משתמש בכל הטיפים לצריכה נמוכה...:shock:

אפשר לומר שהאוטו סוחב יחסית בסדר, לפעמים הוא מרגיש כבד אבל לרוב לא חושש להאיץ. נוסע הרבה יותר טוב מה1600 אוטומט שהיתה לי לפני - אבל אני עדיין לא יודע איך הוא יצא מהחברה ככה שאין לי כלכך למה להשוות.

ניסיתי כבר K44,

מצערת הוחלפה לפני כשבועיים בשל תקלה באחד החיישנים,

והחלפתי שמן ונוזל קירור לפני כשבוע לנוזלים הכי יקרים שמצאתי בשל אי רצון לחסוך.

שום דבר לא פתר את הבעיה:oops:

האם יש סיבות נוספות לצריכת דלק גבוהה מלבד נסיעות בזבזניות? סיבות מכניות אפשריות? מחשב רכב?

מה ניתן לעשות בנידון?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש אפשרות אחת- להחליף את הרכב המושחת שלך לרכב חסכוני יותר עם מנוע קטן יותר.

דגמי מיצובישי על כל מכוניותיהם המפוארות פרט לכריזמה שיוצרה בהולנד ולא ביפן בהחלט ידועים ,שוב פרט לכריזמה כשתייני דלק (לנסר,סופר לנסר,גאלאנט,ואפילו קולט אוטומטי שתיין לא קטן יחסית לגודלו ולמתחרות בגודל דומה לשלו).

יש אפשרות שנייה: אם אתה מתעקש להמשיך להישאר עם הרכב,פנה למוסך המתמחה בהזרקות דלק ובקש לערוך בדיקת גזים.

אם יהיה נתון חריג משם כבר ידעו לטפל.

ברמת העיקרון בעיר זו הצריכה של הרכב אבל ייתכן שיש חיישן עצלן (אולי חיישן הלמבדה) ובדיקת הגזים תאשר /תשלול את ההשערה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שהאשמה נעוצה דווקא בקילומטראז' הנמוך. אם הרכב נסע כל חייו

רק נסיעות קצרות, בתוך העיר בעיקר ועבר הרבה התנעות קרות ביום אחד, סביר להניח

שהנ"ל גרמו לבלאי מואץ במנוע וזאת בניגוד לרכבים עם קילומטראז' גבוה בהרבה שננהגו בעיקר

בכביש מהיר במהירות קבועה יחסית והם לרוב יהיו עם בלאי נמוך בהרבה.

פורסם

יכול להיות שיש לך מזרק "משתין". גש למוסך, עדיף מורשה, ושיבדקו עם מחשב דיאגנוסטיקה את מחשב הרכב, אם ישנן תקלות.

שיבדקו לך גזים, ומשם אם יש בעיה הם ימשיכו.

בהצלחה, ותעדכן, כן?:wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בתור בעל כריזמה שהיא גם זללנית לא קטנה אני חושב שהצריכצ דלק של הרכב שלך סבירה בהחלט ביחס לנפח המנוע ומוצא הרכב, כמו שצוין מעלי, מיצובישי לרוב הן מכוניות שאוהבות דלק והרבה ממנו.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם
בתור בעל כריזמה שהיא גם זללנית לא קטנה אני חושב שהצריכצ דלק של הרכב שלך סבירה בהחלט ביחס לנפח המנוע ומוצא הרכב, כמו שצוין מעלי, מיצובישי לרוב הן מכוניות שאוהבות דלק והרבה ממנו.

בתור בעל כריזמה אני יכול להגיד שהכריזמה לא שותה יותר דלק מאחיותייה לקבוצה כגון לנטיס , קורולה , בורה אלמרה וכו'.

1-10 בעירוני ו בין 1-12 ל 1-14 בבינעירוני לא נראה בעייני כשתיין דלק.

9-10 בנסיעה בינעירונית נראה מוגזם , בעייני לפחות , כמו שאמרו לך גש למכון הזרקות מכובד.

איך היה המצב לפני החלפת המצערת ? לפני חודשיים ?

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש לך רכב מנהלים מעולה - יש מחיר צריכת דלק.

אבל - לפי הנתונים שלך, היא יותר מדי גבוהה.( בעיר כ 9 לליטר, מחוץ לעיר כ 13 לליטר )

גש למוסך הזרקות דלק, ( ראה את התשובות הקודמות ) ובדוק במכשיר בדיקת גזים, ובמחשב,את הרכב,

( בעיקר בדוק את מצב הפלגים, ופילטר האויר - מתי הוחלפו )

וכתוספת - אלה הטיפולים, וסוגי הנוזלים לרכב .

שמן כל 15K - או שנה הקודם בניהם. ( חצי סינטטי - 40 - 10 ) - פילטר מקורי. או חליפי ( MANN ) בלבד.

פילטר אוייר כל שלושים אלף (אבל מומלץ לנקות כל 15K) - או שנתיים .

פלגים כל 30K - או שנתיים .

מערכת קרור כל שנתיים - נוזל קירור איכותי - אפשרי פרסטון ירוק .או מקורי - ( החלפה חלקית )

נוזל ATF כל 45K - סינטטי מלא בלבד ( B. G - או A.E - אוVALVOLINE ) - או מקורי בלבד SP-II ( החלפה חלקית )

נוזל בלמים גם כל שנתיים - DOT-4 .

רצועת תיזמון ורצועות משנה במנוע - כל 90000 או חמש שנים.

נוזל ממסרה הגה - אין הוראות - אני מחליף חלקית כל ( 3 ) שלוש שנים - ATF .

ברשותי גאלאנט 2001 - אני יד ראשונה ומאושר מהרכב - לחבר שלי " באשמתי " יש גאלאנט 2002 .

עם טיפול טוב ובזמן - תהנה מכל רגע ברכב .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי מתחיל מטלפון למוסך מורשה ושואל אותם איזה צריכת דלק אני אמור לקבל. אם הצריכה שלך היא כמו הסטנדרט אין לך הרבה מה לעשות. תעדכן אותנו מה אמרו לך. כתבת גם שאתה גר בחיפה. מטפס הרבה? אם כן זו סיבה טובה לצריכה הגבוהה בעיר.

פורסם

אני אקח אותו יום רביעי למוסך מורשה פה בחיפה לבדוק את העניין עם הגזים ובדיקה עם מחשב, נקווה למצוא את התעלומה..

איך היה המצב לפני החלפת המצערת ? לפני חודשיים ? אותו דבר, האמת.

אגב, תופעה נוספת מוזרה בחודש אחרון מצאתי את מיכל נוזל הקירור שלי ריק (!?), מילאתי מחדש ומאז השתדלתי לבדוק בערך 3 פעמים בשבוע בבוקר לפני נסיעה ויצא לי עוד כמה פעמים למצוא אותו או חצי ריק או ריק..

לפני כשבוע החלפתי בחברה שמן מנוע ועל הדרך גם נוזל קירור (פרסטון 5 שנים מיכל אפור, הכי יקר) - יומיים לאחר מכן שוב המיכל (איפה שכתוב ריק או מלא) עמד על האמצע.

תראו הרכב חונה אפשר להגיד במקום קבוע ליד הבית, אם הייתה נזילה הייתי כבר מזמן רואה סימנים על האספלט או משהו (כמו עם הרכב הקודם שהיו רואים בבירור כתמי שמן טריים בזמנו). מוזר:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נוזל רדיאטור לא אמור להעלם - יש בעיה.

אם אין סימני נזילה, יש אפשרות,כי יש בריחה מהפקק בראש הרדיאטור - בדוק שם סימני נזילה.

או נזילה קטנה ברדיאטור מהרשת, אשר מתאדה בחום הרדיאטור.

או נזילה קטנה .. מאטם ראש המנוע, וזו בעיה רצינית .

כאשר אתה במוסך, בקש גם בדיקה, למערכת הקירור.

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפותח השרשור , גבר בלי להסתכל על מה שרשמו לך כל האנשים (חס וחלילה לא לפגוע באף אחד) הרכב הזה ספציפי ידוע כבולע דלק . יש לי 3 חברים שהיו בעלים של הרכב הנ"ל בעבר וזוהי הצריכה האמיתית של הרכב הזה .

אז אם אתה רוצה לחסוך בדלק או שתחליף אותו או שפשוט אל תיסע .

• תוכן חדש...