Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצלמה ליד אולגה ואחרי הגשר של ג'סר א זרקא מופנות כלפי הרכב ולא לאחוריו -איך זה יתכן אם הסנסורים שהותקנו בכביש הם אחרי העמוד ? מישהו יכול להסביר את זה ?

הרי הרכב עובר על הסנסורים ואז מתבצע צילום אם עבר את המהירות המותרת איך זה מסתדר עם מצלמות הפוכות ?

:shock::roll:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא ממש הבנתי את הסיפור הזה, במיוחד בהתחשב בעובדה שבצד השני הן מותקנות "כמו שצריך" (עם הפנים לכיוון הנסיעה)

יכול להיות שהיה שם :oops: ?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין סיכוי שהמצלמות מצלמות ככה, החיישנים נמצאים אחרי המצלמה ככה שאין מה שימדוד.

לפי דעתי מדובר על טעות בכיוון המצלמה.

בנוסף, לא מאמין שהמשטרה מסתכנת בהיבט הבטיחותי, למצלמות האלו יש פלאשים מאוד חזקים, אבל מאוד! ולקבל פלאש כזה באמצע הלילה לפנים יכול לגרום לתאונה רצינית.

Got To love It

פורסם

אולי בגלל שהם מתקינים בלילה התבלבלו ??? הם ישנים תוך כדי עבודה ?

מעניין מה ההולנדים יגידו על זה............

ואין מצב שתקבל פלאש לפנים כי הסנסורים אחרי העמוד !!!! מי שיקבל פלאש הם אלו שנוסעים מאחורי הממהר ( "הטייס")

דרך אגב מישהו יודע מעל איזה מהירות הם מצלמים ? יש מישהו שכבר קיבל דו"ח ממכונה אכזרית זו ?

אין סיכוי שהמצלמות מצלמות ככה, החיישנים נמצאים אחרי המצלמה ככה שאין מה שימדוד.

לפי דעתי מדובר על טעות בכיוון המצלמה.

בנוסף, לא מאמין שהמשטרה מסתכנת בהיבט הבטיחותי, למצלמות האלו יש פלאשים מאוד חזקים, אבל מאוד! ולקבל פלאש כזה באמצע הלילה לפנים יכול לגרום לתאונה רצינית.

פורסם

סמוך עליהם ! יתקנו את זה בקרוב

כך היה גם בכביש 65....

מדובר במטחנת כסף ...וזה דבר שבישראל שיטת סמוך והקומבינה לא עובדת .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

גם באיזור נהריה המצב דומה. לא ניראה לי שהתבלבלו כל כך הרבה פעמים...

כניראה שיש משהו שאנחנו צריכים לדעת על צורת הפעולה שלהם.

אף אחד לא מטומטם עד כדי כך להתקין מצלמות הפוכות בכל רחבי הארץ.. נכון?!:help_sos:

פורסם

אם לא מדובר בוונדליזם מכוון, יכול להיות שזו סוג של הגברת המודעות למצלמות. הרבה יותר מושך את העין מצלמה שמופנית אליך ולא לוח מתכתי אפור.

בעניין המיקום בג'אסר עזרקא, קטע הכביש שם הוא לא אחד הצרים, חסרי שוליים וחשוכים בלילה? מצלמה עם פלאש בקטע כביש כזה יכולה להבהיל את הנהג או להסיח את דעתו ובצירוף התשתית שבמקום עלולה להוביל לתאונה קטלנית. האם מישהו מחסרי המוח במשרד התחבורה נתן על זה את הדעת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם נתקלתי במצלמה ההפוכה ליד אולגה.

לי היא נראית כמו אחת המולטנובות הישנות מאיזושהי סיבה.

לא היו את מצלמות "הבטיחות" שמגנות עליה והיא הייתה נמוכה משאר הגאטסו.

מצד שני הולנטיין לא התריע, אז אין לדעת.

פורסם
אני גם נתקלתי במצלמה ההפוכה ליד אולגה.

לי היא נראית כמו אחת המולטנובות הישנות מאיזושהי סיבה.

לא היו את מצלמות "הבטיחות" שמגנות עליה והיא הייתה נמוכה משאר הגאטסו.

מצד שני הולנטיין לא התריע, אז אין לדעת.

תיזהר מאוד מהמצלמות האלה שום גלאי לא יכול לגלות אותן הם לא משדרות כלום ( חוץ מאות סלולרי למרכז הדוחות)

יש להם פסי דריכה על הכביש שמודדות תוך כמה זמן הגלגלים עברו אותן ואם זה מהיר מידי הן מצלמות.

ורק אם תכניס את הנתונים ל GPS שלך אתה יכול לקבל התרעה .בתנאי שאתה יודע את כל המיקומים .

לכל הגאטסו החדשים אין מצלמות בטיחות וזה היה רק בניסוי.

סע לאט.....

פורסם
אם לא מדובר בוונדליזם מכוון, יכול להיות שזו סוג של הגברת המודעות למצלמות. הרבה יותר מושך את העין מצלמה שמופנית אליך ולא לוח מתכתי אפור.

בעניין המיקום בג'אסר עזרקא, קטע הכביש שם הוא לא אחד הצרים, חסרי שוליים וחשוכים בלילה? מצלמה עם פלאש בקטע כביש כזה יכולה להבהיל את הנהג או להסיח את דעתו ובצירוף התשתית שבמקום עלולה להוביל לתאונה קטלנית. האם מישהו מחסרי המוח במשרד התחבורה נתן על זה את הדעת?

איתמר.

אז מה ? המטרה היא כסף

אל תדאגו ...לפני אולגה לכיוון צפון פסי הדריכה הם אחרי המצלמה - הם יסובבו את המצלמה .

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

אגב .... המהירות פתאום צונחת ל80 קמ"ש ליד המצלמות ... חכו לתאונות שבדך

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

בדיוק לזה הם חיכו. בלימות פתאומיות. חוסר וודאות. תאונות.

התוצאה : סעו ע"פ חוק! תחסכו לא מעט דלק.. מנסיון.

פורסם

איך אפשר לנסוע שם לפי חוק?

יש לך נסיעה של 100 ק"מ מתל אביב לחיפה עם קטעים ממש ממש חשוכים ומשעממים, ואתה רק רוצה להגיע להגיע הביתה (כי אם היית בתל אביב כל היום, סביר להניח שהיום שלך היה די עצבני).

למה לנסוע על 85-90 קמ"ש ושייקח יותר משעה, כשאפשר בלי שום בעיה שייקח 45 דקות, וזה אפילו לא יותר מסוכן?

אנשים רוצים להגיע הביתה, להתקלח, לאכול משהו ולהירגע, והנה המדינה מתעניינת במהירות שיש לי וגונבת לי זמן מהחיים שלי.

חוץ מזה, השיעמום הבלתי נסבל של כביש החוף יכול לשגע בן אדם. אם לפחות כל הכביש היה מואר, אולי אפשר עוד להבין, כי קל יותר להתרכז כשהכביש מואר, אבל כשיש חושך והרגשה של עולם שלישי (כמו כל הקטע מאולגה עד חיפה), אתה רק רוצה להתחפף משם כמה שיותר מהר.

פורסם

מישהו יודע מאיזו מהירות המצלמות (בכיוון הנכון :p) יצלמו?

נניח שהמהירות בכביש מסוים היא 90קמ"ש,מאיזו מהירות הן יצלמו וייתנו בפלאשים? 100? 95? 105?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...