Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק או פולקסווגן ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני רכבים שעולים כ- 130 א"ש - הונדה סיוויק LS או פולקסווגן ג'טה 1.6 ליטר.

עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן וראיתי שגיטה קצת חלשה עם מנוע 1.6 , אבל אין לי אפשרות לקנות מנוע 2.0 ליטר (תוספת של 20 א"ש).

איזה מבין שני הרכבים עדיף עם דגש לבטיחות, נוחות ואמינות וכיף כמובן.

תודה

פורסם

הג'טה 2.0 עדיפה משמעותית על ה1.6 ! הן מבחינת המנוע (המנוע של הפאסאט 150 כ"ס וגיר 6 הילוכים) והן מבחינת איבזור גבוה יותר כמו מושבים מהודרים בהרבה עם משענת גב תחתון וקרוז קונטרול ועוד כמה פיצפקעס..

הג'טה מגיעה עם 6 כריות אויר וESP..

שהיה בהצלחה..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אבל הוא רשם שאין באפשרותו לרכוש את הג'טה 2.0 (כלכלית)... אז מה עכשיו קשורה התגובה הזו? יש לך 20 אלף לתת לו?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
שלום לכולם,

עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן

איזה מבין שני הרכבים עדיף עם דגש לבטיחות, נוחות ואמינות וכיף כמובן.

תודה

אם עשית נסיעת מבחן על שתיהן אתה באצמך יכול להחליט מה יותר כיפי ונוח (זה מאוד סובייקטיבי).

הבדל באיבזור בטיחות הוא 2 כריות אויר לטובת ז'טה. (גם כאן אתה מחליט האם זה קריטי).

ז'טה רכב חדש. כך שעל האמינות לדבר מוקדם-השנים יצביעו. הונדה אמינה למדי.

בזמנו, כשיצאה בורה בפולקסווגן דיברו על כך שסוף סוף יצאה רכב שהוא יתפוס את הנישה של משפחתית קטנה סדן- בין גולף לפסאט. מהתחלה היתה התלהבות וקנו לא מעט בורה. אבל עם הזמן התלהבות ירדה וכיום יש פערים בין גולף לבורה (לטובת גולף) גם תדמיתיים וגם זה מתבטה בסחירות שלהם.

זה לא מחוייב במציאות שאותו דבר יקרה גם לז'טה. אני מאחל הצלחה לדגם הזה. אבל תוצאת המבחן -זמן.

אני במקומך הייתי הולך על הונדה LS ולא על ז'טה 1600.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הג'טה 1.6 אכן חלשה. הגיר שלה (6 הילוכים), מעולה ומפצה קצת על העדר הכוח, למרות שיש לו השהייה קלה (ומעצבנת) בהורדת הילוך. הנסיעה בג'טה די נעימה, למרות ששיכוך הרעשים מאכזב (מאוד), וההיגוי אינו מוצלח (לטעמי). תא הנוסעים של הג'טה איכותי, אבל משעמם מאוד (אפור, שחור, פלסטיק, ריפודים לא ממש נעימים), וצפוף מאחור. מערכת השמע מצויינת.

ההונדה חזקה יותר, וגם לה גיר מעולה וחלק, למרות שהוא "רק" בן 5 יחסי העברה. יחידת הכוח שלה פשוט מעולה, ולדעתי עולה בהרבה על זו של הג'טה - ההפרש של 38 סוסים בהחלט מורגש (בדגם היקר 2.0, הדברים קצת משתנים), כח זמין תמיד. תא הנוסעים של הסיביק מאוד נעים, לטעמי (במיוחד בריפודים בהירים), מרווח משמעותית מזה של הג'טה, וההיגוי, למרות שהוא חשמלי, טוב למדי ואפילו מהנה, כל זמן שלא משתוללים בפניות. החסרונות העיקריים הם נוחות מוגבלת בעיקר בכבישים משובשים (בורות), בגלל מתלים קצרים (מאחור); ובידוד רעשים גרוע.

אני מעדיף את ההונדה גם בשל הסתייגותי ממכוניות גרמניות, אבל זה עניין של טעם והשקפה אישית...

פורסם

אם בהונדה בחרת - תתחדש!

בהחלט יפנית שעדיפה על שאר היפניות (לדעתי האישית..) .

לגבי הג'טה 2.0 - ההפרש הוא לא 20K אלא 15K.. לדעתי שווה להתגמש לשם אבל אם אין ביכולתך אז זה סיפור אחר..

הבחור עם הטויוטה- שתה מים תירגע , לא שמתי לב שהוא רשם שאין באפשרותו . נתתי המלצה אישית מניסיון.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

משתי האופציות הנ"ל, לטעמי הסיביק תיהיה עדיפה. בעיקר עקב יחידת מנוע-גיר מצויינת ונמרצת.

כאשר מדובר על ג'טה 2.0 המפוארת, הסיפור משתנה והבחירה היא הג'טה.

כנראה שזה לא רלוונטי מבחינתך, אז תשובתי הינה - הונדה סיביק.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני הייתי הולך על הסיווק , היא הרבה יותר זריזה וכייפית לנהיגה בשני הדגמים הנ"ל.

מה שכן כפי שכתבו לפני בגרסת ב2.0 אז הג'טה הרבה יותר טובה.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

שלום,

לא מסכים,

ביצעתי נסיעת מבחן ברכבים הנ"ל נכון שלסיוויק יש עדיפות מנוע+גיר ואפילו יתרון קל באיבזור, אך חבל שלא חשבו לשכך את הרעש בתא הנוסעים במהירות של 70 קמ"ש ומעלה, אני לא מדבר רק על רעש המנוע אלא גם רעשי הרוח מבחוץ... חבל.

אם אתה לא מחפש ביצועים ומהירות לדעתי אין לך על מה לחשוב לך על הג'טה אפילו בגרסת ה 1.6. עדיפה.

תהנה ומקווה שעזרתי.8)

פורסם

אל תגזים - האוקטביה 2.0 fsi עולה 165K . יש לפותח השרשור אפשרות טובה, במקום הג'טה 1.6, לקנות את האוקטביה 1.6 , שהיא נוחה יותר, שקטה יותר ומעט יותר מרווחת. היא אפילו זולה מהג'טה בכ 5K.

פורסם

אין מצב שאוקטביה 2.0FSI עולה כיום 165K - זה המחיר הישן, לפני עידכון המחיר.

אוקטביה vRS עולה 177K - נכון להיום (המחיר המעודכן ל-1.1.08).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...