Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב וותיק שלי החליט לקנות אלפא רומיאו - אלפא בררה 3.2 ליטר בעלת הנעה כפולה - ליתר דיוק.

הוא כבר לא יקנה יותר אלפא וכנראה שגם לא אני.

במיוחד מקוממת התנהגותו של היבואן - שימו לב מה יש להם לומר על קורס נהיגה מתקדמת (ובטוחה מבית מדרשם של מסלולים/דרייב ארט/אלטרנטיבי).

להלן הסיפור מפיו של המקור, לא נגעתי. עצוב.

"הסיפור הוא כזה. התפתתי לקנות אלפא בררה, חשבתי שזה"שונה מהעדר" ומשלב תדמית צעירה, חדשנית יחד עם פינוקים וביצועים של מכונית מנהלים. למרות החשש הראשוני מאלפא כמותג בעייתי מבחינת אמינות, נאמר לי שזה הסטוריה ואלפא היום הנה מכונית מנהלים. שלמתי סכום של מעל 450,000 ש"ח, לא מעט לכל מכונית, וכל שכן אלפא.

הבעיות התחילו מהשבוע הראשון ממסירה של רכב שרוט ("נשטף בטעות במכונה לא מתאימה") לגל הינע מרכזי שכשל לאחר שבועות (וגם לאחר החלפתו המשיך לדפוק), תקלות חוזרות ונשנות במערכת הדלק ובמחשב נהול המנוע, גיר שדופק בהאטות, חלונות חשמל שלא נסגרים, פלסטיקים רועדים ועוד ... הרכב היה במוסך מעל 10 פעמים (חלקם למספר ימים) במשך 3 החודשים שהיה אצלי. גליון התקלות ממחשבי סמל"ת מדבר בעד עצמו. כשקצתי במצב ניסיתי למכור את הרכב, אני לא טיפוס שמתלונן או תובע (מימי לא תבעתי איש עד היום). נכשלתי, פשוט אף אחד לא היה מוכן להתקרב לרכב. הייתי בקשר עם אלפא כל הזמן ובקשתי שיחליפו את הרכב ברכב תקין, הם סירבו ("הכל תחת אחריות"). לבסוף נפטרתי מהרכב דרך הטרייד-אין של אלפא במחיר של 315000 ש"ח הנמוך ב 170000 ממחירון הרכב (כלומר הפסדתי 135,000 ש"ח במספר חודשים, שלא לדבר על השבתת הרכב, התקעות על הכביש ועוד). בקשתי מאלפא פיצוי והתגובה שלהם הייתה שהתקלות התרחשו כיוון שלקחתי יום של קורס נהיגה מתקדמת אצל און יעקובסון (לא ראם סמואל כפי שכתבו).

קצת מוזר שחברה שמוכרת מכוניות ספורט טוענת שיום אחד של קורס נהיגה מתקדמת (על הכביש, לא מסלול) הורס את האוטו כך שאינו כשיר לנהיגה. ניסיתי להשיג פגישה עם המנכ"ל ונאמר לי "להעלות בקשתי על הכתב ואז ישקול העניין"). כאמור, אין עם מי לדבר ולא נותר לי אלא להגיש תביעה.

אלפא מנסה לדחוף את ה 159 (שמבוססת על מכלולים זהים) כמכונית מנהלים. לא חושב שמנהלים רוצים לחוות מה שקרה לי. כאמור מעולם לא תבעתי איש אך יש גבול לחוצפה ולציניות. מצ"ב כתב תביעה שהוגש היום ותגובת אלפא לבקשתי לפיצוי (שתוארה לעיל). אני מצרף גם את גליון התקלות של הרכב (בשלשה חודשים!). כנראה שאלפא נשארה אלפא, מכונית לא אמינה (וגם לא מאוד ספורטיבית בהשוואה למתחרים הגרמניים) המיועדת למכורים בלבד. כל מי שחושב להפקיר את כספו ולרכוש אלפא מוזמן להתקשר אלי.

אורי"

תשובת אלפא:

http://img230.imageshack.us/img230/9482/34426910wc7.gif

דו"ח התקלות של אלפא:

דף ראשון:

http://img81.imageshack.us/img81/8818/80691968sj9.gif

דף שני:

http://img222.imageshack.us/img222/7438/76144372ou6.gif

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי שמעתי את הסיפור הזה ממקור אחר, דווקא ממכור אלפא, בדיוק באותה הצורה.

כנראה שלפעמים לימונים באים חמוצים במיוחד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מצטער לשמוע את מה שקרה.

חברך אמר כי מעולם לא תבע איש- תמיד יש פעם ראשונה.

שילך לע"ד וכמה יותר מהר כך יותר טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסתבר ששמועות הן כנראה אף פעם לא סתם גל של מילים שנזרקות לאוויר העולם.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני לא מבין את סמל"ת.

זה חדש להם שאלפא מותג בעייתי בארץ? הרי סיפורים כאלו הם הלחם של מקטרגי המוצג. אז במקום לתת לבן-אדם רכב אחר ולספוג את ה50K ש"ח האלו, הם מעלימים עין ואומרים שהכל בסדר. הנזק שנגרם להם בגלל 10 הודעות שהבן-אדם הזה פרסם בפורומים באינטרנט כנראה יעלה להם הרבה יותר.

ואגב אלפא, יוצא לי לעבור הרבה לאחרונה ליד הסוכנות של אלפא ביגאל אלון ת"א. עד היום, בכל פעם שעברתי שם עברה בי המחשבה העצובה שגם אם אני אמכור כלייה עדיין לא יהיה לי מספיק כסף לקנות את הבררה שבתצוגה. בפעם הבאה שאני אעבור שם אני כבר לא בטוח שאני אחפש מוכר לכלייה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש בהחלט מקום לתביעה - בהנחה שהסיפור התרחש כמו שנכתב

לדעתי כדאי להתחיל באיום מפורש בתביעה משפטית אם לא תגיעו להסדר המניח את הדעת

במקרה שאין הסדר כזה - תתן לעו"ד לדאוג לזה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אותי אישית מעצבן הקטע עם הקורס נהיגה מתקדמת.

איפה לעזאזל ההיגיון פה? מה בגלל שהרכב השתתף פעם אחת בקורס נהיגה מתקדמת אז ניהיו בו בעיות קשות?(ועוד רכב חדש ,לא רכב בן 10)

ואם זה מה שקורה לרכב בגלל התעללות רגעית לפי דעתם. אז מה יקרה לרכב הזה אחרי 10 שנים של התעללות?

ולמה הם משווקים את הרכב בתור רכב ספורט -סלון אם אי אפשר קצת לקרוע אותו או לשחק איתו. הרי הם בטוח קורעים את הרכב בנסיעות מבחן עם לקוחות וגם מציגים להם אותו כרכב שאפשר קצת ל"שחק" איתו.

ומה אסור לעשות קורס נהיגה מתקדמת עם הרכב?

איפה התרבות מוטורית של מותג אלפא בישראל..:mm_nah: (בלי קשר כמובן למועדון הרכב חס ושלום)

יוגב

פורסם

חבל.

בדיוק קראתי סיפור על אחד שהלך לו מנוע בקורולה 2003 , שנתיים אחרי גמר אחריות, ויוניוון מוטורס החליפו לו מנוע קומפלט חינם.

כנראה שזה ההבדל בין היבואנים שקובר את המותג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חבל, במקום להרים את המותג האגדי הזה היבואן רק הורס אותו, תיראו למשל את יבואן טיוטה לפעמים גם אחרי האחריות הוחלפו מנועים מחשבים וממירים ברכב שהייה ידוע שיש איתם בעייה במספר לא קטן של מכוניות. בכך היבואן שמר על שמו הטוב אולי עכשיו זה עלה לו קצת כסף אבל הוא נישאר עם שם טוב וטעם טוב ללקוח שכינראה יקנה שוב אחרי שהייה מרוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...