Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקבל מהאנשים בעלי הניסיון שפה עם הרכב פיאט בראבו ידנית.

-אני רוצה לדעת עליו את כל הפרטים האפשריים (אמינות ,סחירות,ביצועים, אחזקה,וכו'.).

-האם לרכב יש פוטנציאל לשיפורים או שזה רכב עם אותו המנוע כמו שיש בפיאט בראבה?.

-כמה אתם חושבים שווה לשלם על רכב כזה שהוא במצב שמור ממש כי אני יודע שהרכבים האלו 80% בידים של נהגים חדשים כמה אתם אומרים ששוה לקנות אחת כזאת שהיא במצב שמור?

תודה מראש לעונים אבינועם.

פורסם

בדיוק אותו מנוע כמו לפיאט בראבה, למעשה זה אותו רכב רק הבראבו קצוצת זנב.

הסחירות של הרכב טובה מאוד והוא מבוקש בעיקר ע"י צעירים שאוהבים את המראה והעלות הנמוכה יחסית, לדעתי תמורה טובה לכסף, בדרך כלל הרכב נמכר מעל למחירון!

מנוע 1.6 16V 103 כ"ס, ביצועים טובים יחסית, לא משהו לרוץ ולספר עליו, יחסית למשפחתומטית בראבו ידנית בעלת ביצועים טובים יותר.

הרכב רגיש מאוד להזנחה, יש לבדוק את היסטוריית הטיפולים טוב מאוד ולבדוק אם נעשו במוסך מקצועי ואמין.

אחיזה די נמוכה, הגה חסר תחושה לחלוטין, זווית גלגול גבוהה.

קיים עוד דגם עם מנוע 1.4 8ש'ס 80 כ"ס.

בצע חיפוש, תמצא עוד המון המון מידע על הרכב הנ"ל.

פורסם

מסכים עם דעתו של פיליפ, יש לבדוק בקפדנות סימנים לבעיות חשמל חוזרות בתדירות גבוהה במיוחד ואת נושא הבלמים. חוץ מזה נסחר מצויין נראה מצויין וגם האבזור גבוה

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כבעל 2 בראבו

אחת 1.6 ואחת 1.4 מרוצה עד השמיין

אחזקה זולה תלוי רק אם אתה מתקן הכל בזמן ולא מזניח כמו שאמרו פה

דלק אוכל אחד ל 11 12 משהו כזה

עושה בין 400 ל 500 לטנק מלא

ב 1.4 יצא לנו ל 500 קילומטר לטקנ מלא

סך הכל אוטו מצויין

ונותן תמורה מלאה למחיר שלו

טל.

פורסם

ברכבים לא מטופלים (כאילו דא) , הגיר נוטה לההרס.

יש לבדוק טוב טוב את נושא הגיר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
בדיוק אותו מנוע כמו לפיאט בראבה, למעשה זה אותו רכב רק הבראבו קצוצת זנב.

הסחירות של הרכב טובה מאוד והוא מבוקש בעיקר ע"י צעירים שאוהבים את המראה והעלות הנמוכה יחסית, לדעתי תמורה טובה לכסף, בדרך כלל הרכב נמכר מעל למחירון!

מנוע 1.6 16V 103 כ"ס, ביצועים טובים יחסית, לא משהו לרוץ ולספר עליו, יחסית למשפחתומטית בראבו ידנית בעלת ביצועים טובים יותר.

הרכב רגיש מאוד להזנחה, יש לבדוק את היסטוריית הטיפולים טוב מאוד ולבדוק אם נעשו במוסך מקצועי ואמין.

אחיזה די נמוכה, הגה חסר תחושה לחלוטין, זווית גלגול גבוהה.

קיים עוד דגם עם מנוע 1.4 8ש'ס 80 כ"ס.

בצע חיפוש, תמצא עוד המון המון מידע על הרכב הנ"ל.

ה-1400 12 שסטומים

פורסם

כבעל בראבו לשעבר.....

אני לא מצליץ כלל על הרכב, למרות שידעתי מה מצפה לי ( כי אני מכיר כמה רכבים כאלו ) קניתי את הרכב שהייתי צעיר כי הוא יפה עם פוזה, ביטוח זול יחסית ,עלות של הרכב עצמו זולה מאוד , ותחזוקה זולה (מה שיתברר בהמשך שלא נכון כלל!), ואז התבגרתי ומכרתי אותו.

אני נסעתי על הרכב 60 אלף ק"מ (מ60 עד 120 והייתי יד שניה) וכל הזמן הוא טופל במוסך מורשה (תמיד עם K44 ) והוא סבל המון והכוונה היא :

בעייות שמופיעות ברוב (בראבה,בראבו) - חלונות חשמליים "עייפים" ,ידייות מתקלפות (500ש"ח) , צבע מתקלף,

תקלת מחשב -כרית אויר , ואיכות פלסטיקם זבל שלא נראתה כמותה - הפלסטיקים התפרקו בכל מקום בצנרת האויר במנוע ת ואפילו בתוך ההגה בצופר ! ( יותר פשוט להריץ חיפוש ולראות שהבעיות חוזרת ).

מלבד לזה....המון בעיות במערכת הקירור (וגם שם תמיד הוקפד על שימוש בנוזל מקורי של הרכב paraflue ) - רדיאטור פנימי, פלאנצ' , יוניט של מאוור , מחבר שננשרף (של המאורר).

עוד...

אגזוז (ברכב הזה זה אגזוז קומפלט ענק 1000 ש"ח) , ברקסים מלאים +משאבות ורצועת תזמון ( בכל רכב).

הדובדבן שבקצפת: נדרש שיפוץ למנוע ב-120,000 ק"מ , וברכב הזה זה לא פשוט כי יש סרעפת שצריך להרים ויש המון דברים לפרק, בקיצור - במורשה לפחות 3000 ש"ח.

האוטו לא סחב , לא היה לו הרבה כוח ( הג'סטי של אישתי היתה יותר זריזה) אוטו כבד.

תחסוך לעצמך כאב ראש, תתרחק.

• תוכן חדש...