Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפים וטריקים נכונים לרכבים הבאים

גולף דור 5,4 סיאט,אודי,בורה שבהם מותקנת מערכת בקרת אקלים מסוג שני אזורים כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. המידע לא מופיע בספרות הייצרן ואין תיעוד ככה שעל שאלות נוספות אין באפשרותיי לענות.

במערכת בקרת אקלים ניתן להציג המון מידע על מערכות שונות של הרכב בדומה לאיבחון ממוחשב של הרכב, רוב המידע אומנם מתייחס לפרמטרים של מערכת בקרת האקלים כגון: ספיקת אוויר,מספר סיבובים של המדחס,כמה זמן המדחס עבד ועוד.. אבל ניתן להציג גם את הנתונים הבאים ועוד רבים אחרים:

גישה לאפשרויות:

יש להפעיל את המזגן וללחוץ לאחר מכן בו זמנית על כפתור ECON+כפתור עם סימון כיוון זרימת אוויר כלפי מטה (חץ כלפי מטה). יש לסובב כפתור שמאלי של כיוונון הטםפ' למספר 19 שיופיע בתצוגה השמאלית ולאחר מכן בעזרת הכפתור האמצעי יש לכוון בעזרתו ל-19.3.

בתצוגה הימנית של מסך הטמפ' ניתן לראות את הפרמטרים הבאים:

19.3- מהירות סיבוב המנוע בסיבובים לדקה

19.2- טמפ' נוזל קירור (בדיוק של עשירית המעלה)

19.0-מהירות נסיעה בקמ"ש אמיתית ולא כפי שמוצגת בלוח השעונים

19.1-מהירות נסיעה במיילים לשעה אמיתית ולא כפי שמוצגת בלוח השעונים

15.0-טמפ' שמן

1.0 -טמפ' שנמדדת על-ידי החישן המותקן בפנל המזגן

25.0- מתח

השימוש על אחריותכם בלבד !!

Climatronic.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

****כנ"ל****

בעיקרון זה עבד לי הגעתי למצב של כול המספרים שרשמת פשוט לא ידעתי בדיוק מה לעשות

והגלילה שנמצאת בתמונה ליד הטמפרטורה לא קיימת אצלי ברכב .

מחר אני ינסה את מה שכתבת ואני יבדוק איך זה מציג את זה .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
19.0-מהירות נסיעה בקמ"ש אמיתית ולא כפי שמוצגת בלוח השעונים

19.1-מהירות נסיעה במיילים לשעה אמיתית ולא כפי שמוצגת בלוח השעונים

המהירוות המוצגות הינם נמוכות ממה שבלוח השעונים כי הינם מהירויות ממוצעות מאז שהרכב החל לעבור את ה 5 קמש הראשונים שלו ונשארות ממוצעות ל 20 ק'מ האחרונים

ככה זה ברוב רובן של המכוניות הגרמניות שמציגות מהירות דיגיטלית במחשב דרך או כלי דומה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא רק לבעלי קונסולה כמו שבתמונה. למי שלא עובד יכול לנסות עוד כמה קומבינציות שקיימות. תמצאו אותם בחיפוש קצר בגוגל.

• תוכן חדש...