Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך בקשת ניתוק שלי מ'נביעות', הודיעה לי נציגת החברה שיש אצלי בבית 15 כדים שאני חייב להם.

בבית יש לי בדיוק 5 כדים. לא הצלחתי לשכנע אותה שאני לא גנב ולא שקרן.

יש לי תחושה שזה מגמתי, ברגע שלקוח מבקש להתנתק פתאום צצים כדים שהלקוח חייב להם.

בין אם מדובר בשיטת "מצליח", ובין אם בקומבינה גדולה שעושים בשרשרת ההפצה - החל מהנהג שאולי מעביר כדים ריקים ואולי לא, המחסנאי או השד יודע מי, ומי שמשלם בסוף אלו הם הלקוחות.

אני מבקש לדעת האם למי מכם שקורא את ההודעה הזו קרה מקרה דומה עם נביעות, האם למישהו ממכריכם זה קרה וכד'.

אם כן - אנא בהודעה פרטית, אני לא רוצה שלנביעות יהיה מושג מה גודל התופעה שהציבור נחשף אליה.

המקרה הספציפי שלי עבר לדרגים בכירים יותר, ואני ממתין לתשובתם. נביעות, כחברה ציבורית שנסחרת בבורסה, איך נאמר , היא לא חנות המכולת של סחבק שיכול לעשות מה שבא לו, תבינו לבד...

תודה על שיתוף הפעולה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכתב התראה לפני תביעה חתום ע"י עורך דין

ידיעת הבנק\חברת האשראי על חסימה של חברת נביעות על סליקה מהחשבון שלך.

והתקשרות חוזרת לנביעות שיבואו לקחת את הכדים שנותרו עוד היום או מקסימום מחר בבוקר, כי אחרי זה הם לא יהיו ואתה לא תהיה בארץ.

פורסם

מצטער לשמוע מה שהם עשו לך.

אני לא מכיר אותם מספיק (להיפך-לא מכיר אותם בכלל...) כדי לדעת מה הם עושים ומה לא ללקוחותיהם, בסופו של יום אני מתעסק עם מוצרים שונים משלהם (ללא בקבוקים כלל).

לצערי נוכחתי לראות בהרבה יותר מדיי מקרים שחברות גדולות וענקיות נוטות לייצר בעיות עצומות ללקוחות המבקשים להתנתק משירותיהם כולל נציגים שלא עומדים במה שהבטיחו- ואם הקלטת, אז לנציג "לא הייתה סמכות".

פשוט מתסכל.

היום הייתי ב-2 וויכוחים (או שמא 3?) דומים עד זהים להחריד עם כמה נותני שירות שעשו לי קטעים דומים מאד- "לא, אתה שם לי מילים בפה" אמר לי אחד מהם. -כן, את אותם המילים שהוצאת ממנו לפני מספר חודשים... אמרתי לו בתגובה.

הקלטה, אין לי. אז שוב, נדפקתי.

מתי כבר נעבור לשוק הוגן לכל הרוחות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בבסיס, השיטה של נביעות וגם מי עדן דפוקה.

אתה משאיר את הכדים בחוץ, המחלק בא, לקוח כדים ושם לך כדים מלאים.

אתה רואה כמה כדים קיבלת, אבל לא יודע בכמה כדים זיכו אותך, ויוצא מתוך הנחה שמה שהשארת בחוץ, זה מה שנרשם לזכותך.

אני חושד שקיימת שם קומבינה ענקית על גב הלקוחות. לך תתווכח שבאפריל 2009 השארת שלושה כדים ולא ארבעה. מי נהנה מזה? החברה שפעם אחת קיבלה את הכד, ופעם שניה מחייבת אותך. אפשרות שניה, בשרשרת החלוקה הכד נעלם לטובת שוק אפל כלשהו, ומערוף לנהג/שליח. החברה לא ניזוקה - הרי היא תחייב אותך בסוף, אתה הלקוח משלם את הגניבה.

מגוון האפשרויות מול התנהלות שכזו היא גדולה, ובתנאי שעומדים לרשותך מספיק משאבים כספיים להוכיח את טענותיך. בסופו של הליך, משפטי או לא, אתה תקבל את כל הכסף בחזרה, בזה אני בטוח. אני בכוונה לא רוצה לפרט.

היום, לאזרח הקטן יש כח מול תאגידים גדולים, ויש חקיקה שעומדת לזכותו. מי שיודע - יודע, מי שלא יודע, אנא התאזרו בסבלנות.

מנהלי מוקד השרות שלהם, מתחבאים מאחורי נציגות השירות, שמצידן נותנות שירות רע. אי אפשר לדבר עם מנהל במוקד השירות, אי אפשר לדבר עם פניות הציבור, ועוד ועוד "אי אפשרים" כאלה בדרך. באמת ניסיתי.

בקיצור - אם אתם מכירים מקרים כאלה - אנא עדכנו אותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

מנהלי מוקד השרות שלהם, מתחבאים מאחורי נציגות השירות, שמצידן נותנות שירות רע. אי אפשר לדבר עם מנהל במוקד השירות, אי אפשר לדבר עם פניות הציבור, ועוד ועוד "אי אפשרים" כאלה בדרך. באמת ניסיתי.

לא תמיד הן נותנות שירות רע, אבל לחלוטין אי אפשר להתווכח...

"מצטערת, לא יכולה להעביר אותך"

-למה, נשברה לך האצבע?

"לא!!!! היא עובדת מצויין. אני פשוט לא יכולה להעביר אותך."

-אז התקלקל לך הטלפון? לא משלמים לכם את הקווים בזמן?

"לא! אני פשוט לא יכולה להעביר אותך"

יש לציין שבסוף קיבלתי טיפ קטן-גדול במהלך השיחה הזו, כשהייתי עצבני כמו שלא הייתי מעודי בשיחה מול נציג\ה מסכן\ה שזו סך הכל העבודה שלה, והשתמשתי בהרבה ביטויים קשים ורעים :twisted: . נקודת זכות גדולה לבחורה שלצערה ענתה לי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צר לי לשמוע על עוגמת הנפש שלך,

אני מנסה לשים עצמי במקומך - אני יוצא מגדרי כשנעשה אי צדק לרעתי

אני לקוח של מי עדן ולזכותם אני יכול לזקוף שהם מעניקים שירות מצויין ,מענה טלפוני מהיר ואדיב,התקשרתי אליהם לפני מס' חודשים בבקשה להתנתק עקב סוג של חיסכון -ראוי לציין שזכיתי לאוזן קשבת והנחה של כמעט 50% בתשלום החודשי רק כדי שאשאר.

שלשום נכנסתי לבית והרצפה הייתה מוצפת מים ולא היה חשמל,מסתבר שאחד השסתומים במכשיר כנראה התקלקל והמים זלגו החוצה והפחת קפץ.

למרות שאין לי ביטוח ,ואת המכשיר רכשתי מהם והאחריות כבר פגה הם נענו מיד ומסרו שהטכנאי בדרך אליי(יגיע מחר) בעד סכום פעוט של 64 שקלים עבור התיקון +זיכוי של כד עבור זה שנשפך על הרצפה.

גם בעיניין הכדים לא הייתה בעיה עד כה.

מקווה שדברים יסתדרו לטובתך,בהצלחה!

Gn'f'R

פורסם

אני בדיוק עובר על החשבון של נביעות, הם מפרטים את תנועת הכדים. לדעתי באחריותך לוודא שאכן זוכית על הכדים שהשארת, הם טרחו מצדם לציין זאת בחשבון.

אם יש לך חשבונות ישנים תוכל לראות באילו חודשים צברת את ה"חוב".

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הייתי בעברי תקופה קצרה של כחצי שנה מנוי לשירותים של נביעות.

ברחתי משם כל עוד נפשי בי.

זה התחיל מבר מים שהגיע תקול, נמשך בהבטחות שונות של נציגי שירות וחיובים שלא תאמו את ההבטחות ונגמר בהתייאשות טוטאלית מזמני ההמתנה בשירות הלקוחות.

לאחר הבקשה להתנתקות התקשרה אליי "נציגת שימור בכירה" שלא רצתה לעזוב אותי במנוחה והבטיחה לי כמעט כל מה שארצה כולל רמיזות כלשהן שהיא תתן לי את מספר הטלפון שלה ואוכל להתקשר אליה אישית בכל "בעייה".

מכיוון שכבר הייתי מאורס החלטתי לוותר על השירות הנוסף :wink: ולבסוף התנתקתי מהם בשלום בתשלום קנס פעוט.

מאז עברתי למי עדן ואני מבסוט.

עונים מהר במרכז השירות, חוזרים אליך כשאומרים שיחזרו, חיובים תואמים את המובטח ונענים לבקשות הלקוח ללא הרמת גבה.

גם כאשר היתה לי בעיה קלה לאחר שביקשתי שלא יביאו לי כדים בחודש מסויים וחוייבתי בסכום מסויים על "דמי שירות" שמסתבר שמחוייבים עליהם אם לא לוקחים מים בחודש אחד, היא נפתרה בטלפון אחד לשירות הלקוחות שנתנו לי על המקום זיכוי שאכן התקבל בחשבונית שלאחר מכן.

עד כה בכל פעם שפניתי לשירות הלקוחות של מי עדן נתקלתי בנציגים נחמדים ואדיבים שרוצים לעזור, דבר שבמקומות אחרים דווקא נתקלתי במקרים הפוכים לגמרי.

פורסם
אני בדיוק עובר על החשבון של נביעות, הם מפרטים את תנועת הכדים. לדעתי באחריותך לוודא שאכן זוכית על הכדים שהשארת, הם טרחו מצדם לציין זאת בחשבון.

אם יש לך חשבונות ישנים תוכל לראות באילו חודשים צברת את ה"חוב".

אני מודה שלא בדקתי את "תנועת הכדים", אלא רק את סכום החיוב הכולל.

כמובן שאין לי את החשבוניות הישנות מהם.

אני ממתין להתייחסותם, ואעדכן.

לשעבר:

• תוכן חדש...