Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעומת זאת, אתה יכול לעבוד בתור ג'ירוסקופ, כי היכולת שלך להסתובב במעגלים ועם זאת להישאר במקום בלי תנועה היא, יש להודות, מרשימה:

lg-gyroscope.jpg

פחד מילודה של הערבים - בעיה שלהם , ישארו נחשלים ,מה אתה מרחם עלייהם

אייל .

זה מה שעדיין לא השכלת להבין. הבעייה היא שלך, הם כבר התרגלו לחטוף, ולחלקם (חמאס/ג'יהאד) זה לא מזיז.

לך קשה לחטוף, אמנם אפילו אלוהים אמר למשה "כי לא אעלה בקרבך כי עם קשה עורף אתה" (שמות ל"ג, ג'), אבל הוא התכוון למטאפורה. כיום, קשה עורף הוא סימן למצוקה של האזרחים, וככל שתמשיך להחזיק בשטחים - המצוקה תגדל.

אני עדיין מחכה שתחדל לשנייה מהסיבוב במעגלים ותיתן הצעה קונקרטית להמשך דרכה של המדינה.

אם אתה מתעקש להמשיך להפריח אוויר חם, לפחות תעשה עם זה משהו שימושי :idea::

balon.jpg

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לעומת זאת, אתה יכול לעבוד בתור ג'ירוסקופ, כי היכולת שלך להסתובב במעגלים ועם זאת להישאר במקום בלי תנועה היא, יש להודות, מרשימה:

lg-gyroscope.jpg

אם אתה מתעקש להמשיך להפריח אוויר חם, לפחות תעשה עם זה משהו שימושי :idea::

balon.jpg

מסכים מאוד , אני ארים כדור פורח ואהנה מהנוף , אציץ לשכנים , ואתה בלונים כרגיל :lol: ( כנראה מלאים בגז צחוק )

ונכון עדיף להיות ג'ירוסקופ :idea: בכל מצב אתה יציב יודע את המטרה , וחותר אליה - אתה עייפתה או הלכתה לאבוד :wink:

זה בסדר , לכן אני ואחרים כאן לתמוך בך , ובבוא היום אחרים ילכו בדרך עם GPS אבל ליתר בטחון

כדי לא להיות תלויים בחסדי אחרים , יהיה להם ג'ירוסקופ , ומצפן ידני .

עדיף להסתובב , לשבור שגרה מידי פעם ולא להיות צפוי , זה גם מעניין ונותן זויות ראיה נוספות

וכמובן

מוסר ההשכל הידוע - על שתי הקרפדות ( בסדר אתה מעדיף צפרדעות - בנושא צרפתיות אני לא קשה אתך )

יום אחד לפני הרבה הרבה שנים , בארץ רחוקה קרובה ל כפר-סבא , נפלו שתי קרפדות צרפתיות לכד חלב ( זה היה דלי )

אבל בשביל המתח , נקרא לזה כד חלב מלא עד החצי .

הקרפדות שחו ושחו , ושחו , סבבו וסבבו , אולם לא הצליחו לצאת ( הפלאפון נרטב להם - לכן לא יצרו קשר לחילוץ )

כעבור זמן כ 50 שנה - התיאשה אחת הקרפדות , אבד לה הרצון לחיות ויתרה על המאבק לחיים וטבעה .

הקרפדה השניה לא ויתרה , המשיכה לחתור , קצת חזה הסתובבה כמו ג'ירוסקופ , ופתאום :idea:

החלה להרגיש קרקע מוצקה תחת רגליה - הפלא ופלא , הסיבובים הרבים והזמן , הפכו את החלב ל חמאה מוצקה .

או אז קפצה הקרפדה החוצה וחזרה לשגרת יומה במושב .

מוסר השכל - לך תדע איך מכינים היום חמאה - אבל אם טעים - קניתי .

שמר - זה בסדר להתלבט ,לשאול שאלות ולהיות הומני , גם בי יש את הניצוצות האלו .

ומנגד - יש את המציאות והיא מכה בפנים , ומתמודדים איתה .

ו bagira הכנסתי אותך כשחקן אורח בכייף , בגלל חנות החיות והידע בנושא ( וגם קצת להדליק אותך :lol: )

ונכון אשר כתבתה - והוספה קטנה שלי - כאשר יש מכת נחשים , או חיות בר מוגנות אחרות באיזור מסויים

הגורמות לסיכון התושבים , מנסים להעבירם למקום אחר ( שמר - זה נקרא טרנספר )

ובשלב האחרון - אם יש עדיין סיכון ( כלבת וכו' ) מאשרים גם לחסל אותם - עם כל הצער בדבר .

אבל ברור שלא מזמינים את הנחשים והיתושים ומיני המזיקים לחצר שלך , ונותנים להם תנאי התרבות באופן חופשי

יותר מזה - מחייבים את האזרחים לאסוף גזם , להדביר מקווה מים עומדים ותעלות ביוב ולקצוץ עשבים שוטים , אשר משמשים להם אכסניה ( יענו הרס תשתיות טרור )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בא אני אעזור לך להקצין את הפאשיזם שלך, במקרה של התפרצות אוכלוסין, יש ברט"ג גם מושג כזה שנקרא "דילול אוכלוסיה" :shock:

עכשיו רק נשאר לך להקרין סרטונים של אלפי חולדות מזוהמות בטלויזיה ואתה בדרך לפתרון המשבר.

סחטיין על החשיבה המקורית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ונכון עדיף להיות ג'ירוסקופ :idea: בכל מצב אתה יציב יודע את המטרה , וחותר אליה

שוב לא הבנת איך זה עובד. אולי כדאי שתיכנס יותר לפורום הטכני.

ג'ירוסקופ הוא מתקן שכל האנרגיה המושקעת בו מוקדשת לסיבוב עצמי, ותוך שימוש באנרגיה הזו העסק מוצא את עצמו נשאר באותו מקום.

אמנם המתקן הגאוני הזה מצטייר כקרוב למושלם, אבל בסופו של דבר - איכשהו ההפסדים שבדרך (נכון, לוקח הרבה זמן, אבל זה קורה בסוף) גורמים לכל הלופט-גשעפט הזה ליפול ארצה.

אגב, אולי שווה לפתוח בית ספר בעזה? הנבלות האלה, שלושה שבועות צרבנו את האמ-אמא של התודעה שלהם, והם עדיין לא מבינים וממשיכים להעיף קסאמים. D9 עשוי לעזור (להעיף את כולם לים), אבל מכיוון שחרא צף - הם עלולים לא לטבוע אלא לחזור אל החוף ולהמשיך לגרום לנו לעקם את האף... בפעם הבאה כדאי שניכנס בהם באמת ברצינות, שיידעו שאנחנו לא משחקים, אנחנו עם חזק עם עורף קשה :?.

רק הפעם, אולי כדאי שנשאיר את האבות והאמהות בצד, מכיוון שרחל אמנו מסתובבת בעזה - נהיה תיקו 3:3 בבית, ונמסר לכתבנו הצבאי שהאבות ממש מרוצים מהסידור החדש.

פורסם

הקאסמים האחרונים מראים שהעבודה עדין לא הושלמה , וכן הטעות היא שלא בוצע המבצע עד תומו , כלומר שליטה על כל הרצועה , ופירוקה מאמצעי לחימה בצורה יסודית.

הגעה לפילדלפי והריסה מסודרת של כל המנהרות על הגבול הנ"ל , ומיקוש של כל השטח וסימונו בהתאם, כאשר מפות המיקוש ימסרו לידי ארה"ב עד להשגת הסכם עם מצרים לפירוז הגבול בצורה אשר תפתור את בעיית ההברחות.

את החמאס אין שום צורך להשמיד, פשוט לטפל במנהיגי החמאס אשר עדין מתחבאים בבונקרים.

עד אז, סגירת המעברים בצורה הרמטית מישראל, כאשר מה שעובר הוא רק מזון וסיוע הומניטרי בלבד.

דרך אגב, לאט לאט מתגלים השקרים של התעמולה הפלסטינית, כתב קנדי חקר את מקרה הירי על בית הספר של אונרא.., ומה הוא גילה..

לא נחתו שום פגזים בתוך בית הספר.

פצמרים נחתו מחוץ לכותלי בית הספר , וכל ההרוגים (3 במספר ) היו מחוץ לכותלי בית הספר.

לא נמצא שום אסמכתא ל 43 הרוגים.

מציע לכולם להתחיל לקרוא קצת עיתוני חוץ , כשניזונים רק מהארץ ופורומים של השמאל הקיצוני ואו לחלופין אל גזירה התמונה אינה ברורה כל כך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רק כדי שאהיה בטוח שהבנתי אותך.

אתה מבקש לחזור לשלוט בעזה? כולל כוחות צבא וכו'?

או שאתה רק רוצה לנצח ולצאת (כמו מבצע "קשת בענן" ומבצע "עופרת יצוקה". כבר 2:0 לטובתנו, ועדיין לא מחצית)?

להרוג את ראשי החמאס זה מצויין, תאמין או לא - אני אפילו תומך בכך. רק זכור שכבר חיסלנו בעבר את עיאש, יאסין, סלאח שחאדה ורנתיסי, עכשיו את סעיד סיאם, תאופיק ג'אבר, אמיר מנסי וניזר ראיין וגם נתנו בראש למוחמד דף וחאלד משעל.

אז נניח שנוריד את הנייה, או כל אחד אחר שתרצה. נדמה לך שזה מה שיסגור את העניינים? ועוד אומרים שאני (או השמאלנים) תמימים.

תנו לצה"ל לכסח. זה משחרר לנו את התסכולים. מה זה חשוב אם את בעיות הבטחון שלנו לא נפתור ככה? העיקר שאנחנו עם חזק.

אגב, אין צורך לקרוא עיתוני חוץ ו/או את רוטר. זה שאצל הערבים יש מספרי סיפורים אנחנו מכירים עוד מאז "אלף לילה ולילה".

אבל מציע לך לקרוא את הכתבה ב"מוסף לשבת" של ידיעות עם טייס הקרב שהיה על סף סירוב פקודה בגלל משימות שנתנו לו.

השמאלנים החארות האלה מצליחים לחדור ולהרוס כל מקום בצבא, אפילו בטייסות קרב...

פורסם

מי אמר להרוג את מנהיגי החמאס ?

יש הרבה מאוד מה לעשות איתם בלי להרוג אותם.

ואני לא רוצה לנצח, אני רוצה ליצור מציאות חדשה בעזה, שהצד השני באמת מבין את המשמעות של כל טיל אשר נורה על ישראל, מעבר לזאת, לטפל ולהשמיד בכל הארסנל של הטילים שיש להם , ולמקש את פילדלפיי בצורה כזו שלא יתאפשר חפרה ואו הגעה לקירבת הגדר על מנת להתחיל ולחפור מנהרות.

כן קראתי את הכתבה בידיעות על הטייס ד (אם אני לא טועה), אני מברך על כל טייס אשר עיניו בראשו ולא עושה דבר כאוטומט, מצד שני אני מבין שעדין אין בישראל את ההבנה שהצד השני יעשה הכול על מנת להכריע אותנו מנטאלית ופיזית, צריכה להיות פה הכרעה צבאית חד משמעית מול החמאס ומול הציבור הפלסטיני אשר יבהיר להם שדרך ההידברות והשלום עדיפה להם עשרות מונים ממלחמה, הם עדין לא מבינים זאת.

פורסם
ג'ירוסקופ הוא מתקן שכל האנרגיה המושקעת בו מוקדשת לסיבוב עצמי, ותוך שימוש באנרגיה הזו העסק מוצא את עצמו נשאר באותו מקום.

אמנם המתקן הגאוני הזה מצטייר כקרוב למושלם, אבל בסופו של דבר - איכשהו ההפסדים שבדרך (נכון, לוקח הרבה זמן, אבל זה קורה בסוף) גורמים לכל הלופט-גשעפט הזה ליפול ארצה.

אני מבין כ אתה עדיין ב "דרך בורמה" הולך ברגל , ודוחף את הרכב - זה בזבוז להניע מנוע של רכב , הניצול קטן והפסדי האנרגיה גדולים - אפשר לקשור חמור קדימה , העלות שולית , והניצול מרבי ( לפי מחקרים שבוצעו ע"י החמאס בעזה )

אם תבררבר בניווט - יש לי ג'ירוסקופ משומשה , במצב טוב , לפחות את המרכז תמצא .:roll: ( הצילומים יפים :mm_yeah: )

שאלה ל bagira - אם אנו מזהים " חמור המוביל עגלה עם קוסמים/קאסמים " מותר להתקיף את המטרה

וכתוצאה מכך - סביר שה חמור יפגע - או זה פאשיזם , וצער בעלי חמורים .

השמאלנים החארות האלה מצליחים לחדור ולהרוס כל מקום בצבא, אפילו בטייסות קרב...

שוב , ההבדלים ביננו - מבולבלים , והלומים יש בכל מקום , הם שלנו , ולאט לאט נעזור להם להבין את המצב .

הם לא חארות , הם קצת אהבלים , ולא מבינים את חומרת מעשייהם . ( המלץ לבחור לקרוא את הדיון הנ"ל :lol: )

ו bagira - סחטיין על הרוח הקרבית :wink: רק בטעות כאשר אתה יורה - אל תפלוט על עצמך , השאר בבודדת לא צריך לרסס :lol:

:idea:

אבל שוב התרגיל היפה שלכם - אין מה לענות - מתקיפים את הכותב ומתעלמים מהכתוב - ספרים רבותיי ספרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מי אמר להרוג את מנהיגי החמאס ?

יש הרבה מאוד מה לעשות איתם בלי להרוג אותם.

ואני לא רוצה לנצח, אני רוצה ליצור מציאות חדשה בעזה, שהצד השני באמת מבין את המשמעות של כל טיל אשר נורה על ישראל, מעבר לזאת, לטפל ולהשמיד בכל הארסנל של הטילים שיש להם , ולמקש את פילדלפיי בצורה כזו שלא יתאפשר חפרה ואו הגעה לקירבת הגדר על מנת להתחיל ולחפור מנהרות.

מציאות חדשה. RIGHT. כמו שהארץ שקטה ארבעים שנה אחרי שבגין ביקר בבופור (עברו רק 26, ובקושי שניים שלושה (או עשרת אלפים) אירועי לחימה בלבנון.

שברנו להם גם את הידיים אחרי האינתיפאדה הראשונה (רבין, קצת לפני ירידת האסימון).

הרגנו בהם באירועי אוקטובר 2000, זיינו להם את הצורה ב"חומת מגן", ב"דין וחשבון", ב"קשת וענן", ב"דרך נחושה", במלחמת לבנון השנייה וב"עופרת יצוקה".

בכל פעם אנחנו מראים להם מה זה, מזמברים להם את הצורה, והטמבלים האלה לא מבינים. אטומים לגמרי.

אולי, פעם אחת, נבדוק אם גם אצלנו אין אטימות?

לגבי הצעותיך האופרטיביות:

לטענתכם, חימוש עזה החל מאז ההתנתקות. כלומר - תוך שנתיים וחצי - עברה הרצועה ממצב של מקום נקי בשליטת צה"ל, למחסן נשק גדול.

נניח שתצליח לנקות את הרצועה. מה תעשה בעוד שנתיים וחצי (סביר להניח שפחות, הם משתכללים)?

שדות מוקשים? מצחיק. יחידת פלסים מאומנת מפנה לך את כל השדות בתוך חודש גג.

ושוב נחזור לשאלה מלפני כמה עמודים (סליחה שאני מציק, אבל טרם קיבלתי תשובות, חוץ מ"מחול החרבות" של ליין מן. למען האמת, יכול להיות שהוא צריך להיות הנשק הסודי של ישראל מול הפלסטינים, כי אני כבר מסוחרר מהדילוגים הבלתי אפשריים שלו) - מה הלאה? לאן אתה רוצה להגיע? באמת נראה לך שאם רק תפציץ עוד קצת את הפלסטינים, הם יתקפלו ויזחלו אליך על 4? העיקר שאני חי בחלום. :?

פורסם

שאלה ל bagira - אם אנו מזהים " חמור המוביל עגלה עם קוסמים/קאסמים " מותר להתקיף את המטרה

וכתוצאה מכך - סביר שה חמור יפגע - או זה פאשיזם , וצער בעלי חמורים .

ו bagira -רק בטעות אל תפלוט על עצמך .

דיברתי עם ליברמן וזה הולך ככה, אם זה מיצובישי עם 8 ילדים פלסטינים וצינור השקיה שעלול להיות חשוד כקסאם מורידים עליו פצצה של טון.

אם זה חמור ועגלה עם 8 גראדים עליו בזיהוי ודאי, אז משגרים חוליית מטכ"ל לחלץ את החמור משבי החמאס, מחזירים אותו לבסיס, מטפלים בו ומביאים צוותח טלויזיה להראות איזה הומאנים הישראלים.

אני חייב לפלוט על עצמי אחרת המאהבת הערביה שלי תכנס להריון, שמלאן מסריח כבר אמרתי? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניתן לייצר מציאות חדשה בעזה, בשיטת המקל והגזר על ידי אטימת ציר פלדלפי להברחות, ואם צריך נוכחות של צבא ישראלי על הציר אז זה מה שצריך.

מה שברור לכולם היא שדרך השמאל פשטה את הרגל, מחוות, ונסיגות ללא תמורה לא קידמו אותנו סנטימטר קדימה, אלא רק הביאה לווקום שאליו נכנסו אירגוני טרור.

יש מקומות בעולם שתרבות מערבית לא מתקבלת בהבנה ומרמזת לצד השני על חולשה, אם לא הבנת את זה עדין שבמזרח התיכון ההתנהגות שונה , הבעיה שלנו גדולה, גדולה מאוד.

פורסם
ושוב נחזור לשאלה מלפני כמה עמודים (סליחה שאני מציק, אבל טרם קיבלתי תשובות, חוץ מ"מחול החרבות" של ליין מן. למען האמת, יכול להיות שהוא צריך להיות הנשק הסודי של ישראל מול הפלסטינים, כי אני כבר מסוחרר מהדילוגים הבלתי אפשריים שלו) - מה הלאה? לאן אתה רוצה להגיע? באמת נראה לך שאם רק תפציץ עוד קצת את הפלסטינים, הם יתקפלו ויזחלו אליך על 4? העיקר שאני חי בחלום. :?

אז מה היה לנו שם - כה אמר שמר ( או אישר לביצוע )

נחזיר שטחים ואם ירו עלינו מעזה וקלקיליה - מטוס ישחרר פצצות על אזרחים אצלם , בטעות וללא אבחנה - מה יגיד bagira

מה יאמר שי בחוצות אשקלון , איך תחלום ביום ובלילה- שמר .

לפגוע בראשי החמאס - הטייס ההומני ( כפיים ) מסרב לפגוע , לכל קיצון יש יותר קיצוני , מה הטייס ההומני יותר חכם ממך :wink:

עזבתה את עזה , מה קבלתה , שקט 40 יום :shock: 40 שעות אולי .

עשינו טסט בעזה , לא הלך טוב - תגובת הגוף שלהם , קצת אלימה ורצחנית .

גם לי יש הצעה

פניצלין מכיר - בוא נזריק לך את כל המנה ללא בדיקת טסט מקדימה לתגובת הגוף.( הטסט זה סתם , אולי 10% מגיבים בהלם מערכות בגוף )

הניסוי הבא יותר מעניין - בסגנון עזתי - נעשה לך טסט מקדים , ורק אם תגובת הגוף שלך תראה אלרגיה ל פניצלין ,

בכל זאת נזריק לך את כל המנה - זה תרופה וזה בריא - אחרי ההזרקה אתה תהיה יותר מחוסם .. אם תהיה .

אם אתה מסכים לניסוי הפניצלין, ללא טסט ,או עם ,אני מסכים להחזרת כל המדינה לשלטון עותמני ( תורכים ,תורכים , פנרבחצ'ה )

שמר - אין לעזתים פורום מקביל באינטרנט - שאל אותם את השאלות , אולי להם יש תשובות שיהיו מקובלות עלייך :lol:

ואם כן ספר לנו - תאמין לי , חיפשתי גם בבויידם ולא מצאתי תשובות כרצונך .

( אתה בחור טוב , ובעל ידי זהב , כייף לקרוא על הפרוייקטים והראש המיוחד שלך - וקצת באעסה שאני לא מסכים אתך )

אבל זאת המציאות .

ונסיים במוסר השכל אקטואלי

נכון להיום - טוב מים חמים אצלי בדוד שמש - מהרבה מים קרים ב "חפש באנטרטיקה" .

אם זה חמור ועגלה עם 8 גראדים עליו בזיהוי ודאי, אז משגרים חוליית מטכ"ל לחלץ את החמור משבי החמאס, מחזירים אותו לבסיס, מטפלים בו ומביאים צוותח טלויזיה להראות איזה הומאנים הישראלים.

אני חייב לפלוט על עצמי אחרת המאהבת הערביה שלי תכנס להריון, שמלאן מסריח כבר אמרתי? :twisted:

bagira - תשובה גדולה , הפלתה אותי - הכנסתה לי יפה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ושוב, נביא נבוט. אם לא יעזור, נביא נבוט יותר גדול. ואם זה לא, אז מקל ממש גדול. תמיד אפשר להביא גם איזה גזע, או משהו דומה.

היי, מצאתי לך משהו שבטוח ישתיק אותם:

sequoia-11.jpg

גם גדול, גם גנרל, זה כדאי !

רק אל תשכחו לספר לערבים שהם אמורים לפחד ולרדת על ארבע אחרי שניתן להם שוב בראש.

אגב, אנקדוטה קטנה:

אבא שלי היה לוחם בחטיבת הצנחנים ב-67'.

בזמן שחלק מחבריו שחררו (סליחה, כבשו. שחרור זו לא מילה מתאימה לשמאלני מניאק) את העיר העתיקה בי-ם, הוא ועוד כמה עסקו בכיבוש עזה.

הצנחנים פשוט שטפו לתוך העיר, בלי טיפה התנגדות, והמשיכו הלאה. הפלסטינים פשוט התחפרו והתחבאו.

זה די עצבן את הצנחנים, שנכנסו שוב בכמה שעות באמ-אמא של העיר, ושוב נתקלו בעיקר בקירות ועיזים (כן, אותה העז של ליין מן. ההיא כבר למודת קרבות).

המשיכו שוב, ואז ירו בהם מכיוון הגב.

הפעם הצנחנים באמת היו בקריזה, כבשו את העיר בפעם השלישית ולא יצאו ממנה.

עד היום אנחנו מנצחים אותם, אבל הם מניפים אלינו אצבע משולשת.

לא יודע איך אתם מחנכים את הילדים או את חיות הבית אצלכם, אבל מקובל בעולם הרחב להסביר לצד ה"מתחנך" מה אתם מצפים ממנו.

לבוא ולבעוט בילד או בחיה המסכנים, ואז לבעוט יותר חזק - יוצר חיה פגועה או ילד דפוק.

לתשומת ליבכם.

פורסם
אז מה היה לנו שם - כה אמר שמר ( או אישר לביצוע )

עזבתה את עזה , מה קבלתה , שקט 40 יום :shock: 40 שעות אולי .

עשינו טסט בעזה , לא הלך טוב - תגובת הגוף שלהם , קצת אלימה ורצחנית .

רק שאת עזה לא עזבנו אף פעם. כל זמן שאין כניסה של שום דבר לרצועה בלי אישור שלנו אנחנו עדיין הריבון שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כיבוש עזה

חבל הארץ שלאורך חופה הדרומי של ארץ-ישראל.

במלחמת ששת-הימים חזר צה"ל וכבש את רצועת עזה. ההסתערות החלה מיד עם התחלת המלחמה, והיתה מלווה בקרבות קשים. כוח של צנחנים וטנקים עלה על העיר עזה מדרום, מכיוון חאן-יונס. הדרך שאורכה כעשרים ק"מ עוברת בין מחנות פליטים ובתוך ישובים ערביים, והיתה זרועה מוצבים, מחפורות-טאנקים ועמדות-ירי לרוב, לוחמי צה"ל נלחמו קשה להבקיע את דרכם.

כוח שני של חיל רגלים נע מסביבת נחל עוז והסתער על מבואותיה המזרחיים של העיר עזה. לאחר קרב עז ורב-דמים נכבשו המוצבים המצריים החזקים, כאשר הגיעו הצנחנים מכיוון חאן-יונס הסתערו יחד על תל עלי-אל-מונטאר ואל-קובה וכבשו אותם.

במספר מקומות התארגנו כוחות האוייב גם לאחר שנפרצו מערכיהם, וגרמו ליחידות החי"ר והצנחנים הישראליים אבידות קשות. הכוחות אף נותקו, אך לקראת בוקר ה-6 ביוני התרכז כל הכוח כדי לפרוץ לעיר ממזרח.

על העיר הונחתה הפגזה ארטילרית והפצצה אוירית בעוצמה חסרת תקדים,וההתנגדות בה החלה לדעוך.

רק בשעות הצהריים נכנסו כוחות צה"ל לעיר ממזרח. חיילים פלשתינאים רבים, ואף אזרחים שחולק להם נשק, המשיכו לצלוף במשך הלילה וביום ה-7 ביוני, אך כל קיני-ההתנגדות חוסלו

. המושל המצרי של רצועת עזה הגנראל עבדול מונעם חוסני, וכל חברי מטהו נתפסו במיפקדתו שבמרתף בניין בית-החולים בעיר.

טקס-הכניעה נערך בתחנת המשטרה. מסמך הכניעה נכתב בעברית וערבית בכתב-יד והגנראל חוסני חתם עליו. לאחר מכן חתם גם על קריאה לכל הלוחמים הערבים להניח נשקם ולהפסיק כל התנגדות.

דברים בשם אומרם - חטיבת הצנחנים - מורשת קרב .

http://www.zanhanim.org.il/show_item.asp?levelId=43934&itemId=31877&itemType=3&prm=t=3&template=15

http://www.zanhanim.org.il/show_item.asp?levelId=43934&itemId=31877&itemType=3&prm=t=3&template=15

שמר - אין מלחמה יפה או קלה - יש נחישות אמונה , דבקות במטרה ובצדק ורצון להגן על אזרחי מדינת ישראל .( אתה מוציא ממני רצינות יתר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...