Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

סוף סוף ביום שישי עשיתי טיפול גדול שכלל : החלפתי 2 פעמוני ציריה, כולל 4 גומיות לכל הציריות, טימינג, החלפת משאבת מים, תפוחי הגה,החלפת אטם מכסה שתומים, תפוחי הגה, טיפול 10K לא כולל מצתים (שהוחלפו לפני כמה חודשים), ופילטר הזרקה.

2500 ש"ח עלה לי, המחיר טוב ?

עכשיו ההגה קודם כל עקום הזמן נסיעה יישר (צרין כיוון פרונט לא ? )

ובזמן האצה יש מין טיק מגלגל שמאל, קצת מחשיד הייתי אומר, מה אתם מציעים?

Suzuki Jimny

פורסם

על המחיר קשה להגיד מהשהו כי זה דבר מאוד ספציפי בין מוסך למוסך.:roll:

אם הגלגל הגה עקום ואוטו נוסעה ישר אז כן כדי לך לעשות כיוון פרונט.:wink:

הקליק מופיעה בזמן ההצאה מעמידה?

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

לאחר החלפת תפוחי הגה יש צורך להגיע למכון לכיוון פרונטים אבל לעשות כיוון שפור, לא כיוון פרונט. אם כי כיוון פרונט לא יזיק במידה ולא עשו הרבה זמן. בדוק את אחידות שחיקת הצמיגים.

לגבי התקתוק, תנסה ליסוע עם קצת גז והגה עד הסוף ימינה\שמאלה ותבדוק אם התקתוק נשמע. לפי התיאור שלך אני חושב שמדובר בצירייה.

כנראה היא הייתה קצת עייפה, וכל ההתעסקות סביבה (גומיות) גרמה לה להתחיל לדפוק.

אם זו באמת הצירייה אפשר ליסוע ככה אבל תוך זמן מה היא תישבר ואז אתה תהיה תקוע, לכן אני ממליץ לך ללכת להחליף אותה בהקדם. מדובר בכמה מאות שקלים בד"כ ופחות משעה עבודה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

oyway, כל מה שקשור לציריה, כמו פעמוני ציריה וכל הגומיות הוחלף לחדש לגמרי,גם התפוחי הגה (2 התפוחים)

כיוון פרונט נעשה לפני כמה חודשים, פעם ראשונה אני שומע על המושג כיוון שפור, אפשר פירוט בבקשה?

אגב, שמתי לב שיש קצת חופש בהגה, מה שלא היה לפני.

Suzuki Jimny

פורסם

כיוון שפור דואג לכך שבזמן סיבוב ההגה לכיוון מסויים שתי הגלגלים יקבלו את אותה זווית בדיוק, לאחר החלפת תפוח הגה יש צורך בכיוון מהסוג הזה.

גש למכון כיוון פרונטים הקרוב לביתך ובקש את השירות. המחיר צריך להיות בערך בין 70 ל100 שקלים דנדשים.

לגבי התקתוק, ביצעת את הבדיקה שכתבתי עליה בהודעתי הקודמת?

בכל מקרה, נתת למוסך שטיפל לך ברכב 2500 ש"ח, למה שלא תחזור אליהם? תספר להם על הבעיות בהגה ועל התקתוקים ותראה מה הם אומרים.

בהצלחה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דיברתי עם המוסך, במשך השבוע אין לי כל כך זמן ליסוע אליו, רק בשישי, אני אסע אליו אמר לי אין בעיה תבוא בכיף (רק שלא יקנוס אותי בכיף שלו),

האם הכיוון שפור יכול להיבצע לבד או שזה ע"י דיאגנוסטיקה?

מה שהצעת אני אבדוק .

Suzuki Jimny

פורסם

לגבי הגה לא ישר בזמן נסיעה ישרה לחלוטין יש מצב שנגעו בהגה בזמן הטיפול ופשוט פרקו אותו ולא החזירו אותו ישר. עד כמה הוא עקום? האם הרכב מושך לאחד הצדדים בנסיעה ישרה כאשר אתה מוריד את הידיים מההגה?

בעניין התיק שאתה שומע, יש מצב שהקאליפר לא מהודק כמו שצריך או אפילו צלחת הבלימה טיפה משוחררת מה שגורם לטיק הזה להופיע רק בסיטואצייה מסויימת. ממליץ לך להיות נוכח בזמן המקצה שיפורים במוסך ולראות מה עושים שם בדיוק. וזה לא אמור לעלות לך כסף כלל, זה על אחריות המוסך לחלוטין!

:)
פורסם

טוב אז ככה : עדכון

הייתי במוסך, נסעתי עם הבוחן ומנהל המוסך,

החליט שזה תושבות מנוע (באמת היו קרועות והיו דפיקות מהעברת D ל R לדוגמא, זה נעלם)

החליף את התושבות, אותו דבר ללא שינוי, אותה דפיקה מגלגל שמאל.

עשיתי נסיעת מבחן לפני ואחרי, 4 אנשים ישבו על האוטו לא הצליחו לאתר את התקלה, החליטו הלך משולש שמאל,

החליפו משולש שמאל, עדיין אותה תקלה וגלגל ההגה נטה לצד שני...מה עושים??

החלפת תושבות ומשולש עלה 350 ש"ח, היה כדאי?

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...