Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אבי יורד לחניון לרכב כדי לנסוע לעבודה והנה לתומו מה הוא מגלה? מגלה מי הם הישראלים האמיתיים ,דברים שיעשו אך ורק בארץ הנפלאה שלנו. בקטנה על הג'אנטים גם ככה הם מבוטחים, אבל בן אדם צריך להגיע לעבודה ובמקום הוא צריך להתעסק בדבר הזה. עצוב, באמת עצוב המצב שלנו.

** התמונות נמחקו מהשרשור לבקשת המשתמש **

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר לי שהם אפילו לא שמו את הרכב על משהו, איך הורידו 2 ביחד בצד אחד?

איך מרימים את הרכב עכשיו? עם היידים?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה הרכב של אבא שלי, הוא כבר ידאג לענייני ביטוח וכל זה. אכן היו ברגי נעילה שאגב ממולצים בחום על ידי המתקין המורשה של היבואן שלקח עליהם בסביבות 200 ש''ח. אמר "תשלם עכשיו 200 שקל ותהיה עם ראש שקט בלי דאגות".

הבנתי שהגיע מנוף עם כבלים חזקים מאוד והרימו את הרכב כמו לוויתן על הגרר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא יודע אבל לדעתי מקוריים, זה מה שביטחנו וזה מה שאנחנו נקבל ,אני מאמין בכל אופן.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איזה גאנטי'ם היו לאבא שלך כבר לעזאל? קרום ניקל או איזה משהו של נוצץ אחר?

גם לי היה מקרה דומה בהונדה שניסו לגנוב לי את הגאנטים היו לי כאלה גא'נטים מיוחדים קרום ניקל עלו לי תוספת של 4K שקניתי את האוטו (חדשים עולים כפול בערך),כנראה ניסיון גניבה שהשתבש,זכור לי שקמתי בבוקר לסוע לבית ספר וראיתי שהברגים בג'אנט הקדמי משוחררים,העדפתי לא לסוע ולהשאיר את האוטו בבית ובצהריים כבר נסעתי עם אבא שלי לסדר את זה...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

זה קרה באשדוד?

יש דבר אחד שאני דוגל בו - בשום פנים ואופן הרכב לא ישאר ללילה בחניה תת קרקעית. כשאתה לא רואה את הרכב הכל יכול לקרות.

פורסם

הביטוח יתן להם גנט'ים מקורים כמו שהיה להם.

אם הגנט' הוא חלק מקורי מהרכב וככה הרכב נקנה. אז לא צריך לעשות ביטוח גנט'ים.

אם הוסיפו גנט'ם לאחר הקניה אז צריך לעשות ביטוח גנט'ים בהתאם.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

תופעה מוכרת בקרב בעלי מאזדות עם ג'אנטים וזאת כי יש הרבה רכבים ליכסינג בשוק ללא ג'אנטים ואז "מזמינים" לאותם רכבים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חולרות!

:shock:

הבנתי ישיש גם את התופעה הזאת של בעלי המזדה 6 החדשה שגונבים את החצאיות המקוריות..

פשוט הזוי מה שאנשים עושים..

פורסם

אם אתה ממש רוצה לשמור על הרכב אז 4 סוגים של ברגי הגנה שונים בכל גלגל יש 4 שונים מכל סוג, וכמובן לשמור את המפתחות האלו בבית לא באוטו, להצטייד בביפר ככה שאם הגנב לא מתייאש מהר מכל הברגים השונים אתה תספיק להגיע, וכמובן שאם זה חניון תת קרקעי ברגע שהביפר מצפצף לא להתעמת עם הגנב אלא אני מציע איכשהו לחסום את היציאה מהחניון בעזרת רכב עד להגעת המשטרה.

אין לי מושג איך דבר כזה קורה, האזעקה לא פעלה? מה מנוף עם כבלים וכל הציוד לא הרעיש?

ועם מדובר בחניון שכונתי או של הבניין שלך אז הצבת שומר לסיורים לילים יפתור את כל הבעיות.

פורסם
מי הם הישראלים האמיתיים ,דברים שיעשו אך ורק בארץ הנפלאה שלנו.

בתור "עוכר ישראל" הרשמי של הפורום, אני חולק עליך.

עם כל הצער שבדבר, התופעה קיימת בכל העולם ואינה יחודית לארץ הקודש.

לא חסרות בארץ תופעות פסולות, אבל גם אין צורך להשמיץ את המדינה ואת אזרחיה סתם בשביל להוציא קיטור.

תשמחו על כך שלא נגרם נזק נוסף לרכב, או לבעלים.

• תוכן חדש...