Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת ההורים החליטו שביטוח מערכת היא בגדר חובה (תודה לאל אחרי הסכום שהוצאתי).

האמת שכבר שבועיים בערך מבררים לגבי הביטוח וDj Gutz עזר לי קצת בנקודות לבירור.

אחרי שדיברתי עם הסוכן נראה שהכל סגור, אבל בכל זאת- על מה צריך לשים דגש? יש משהו ספציפי שצריך לשים אליו לב שאולי לא אומרים? כל עצה תתקבל בברכה!

כרגע ממה שאני יודע:

התשלום הוא 8% מערך המערכת, אני צריך לגשת לאיש מקצוע שעובד עם הביטוח כדי שיעריך לי את הרכיבים כיוון שקבלות לרוב הדברים אין לי.

הסוכן אמר שיחזור אליי מחר לגבי החזרים, זאת אומרת, חס וחלילה קורה משהו איך אני מקבל את ההחזר (תודה לאופיר שטרח להסביר לי שלא הכל כמו שאני חושב).

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני די בספק שתקבל יותר מדי עצות - אצל רוב האנשים (אם לא אצל כולם) המערכות לא מבוטחות :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

זה ערך שמשתנה מחברת ביטוח לחברת ביטוח

אצלי זה 10% משווי המערכת בשנה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

+1 לעניין ה10%

גם אני משלם 10% מערך המערכת לשנה , במקרה שלי הבאתי הערכת מחיר לרכיבים שלי + תמונות שמתארות את ההתקנה שיראו שזה אכן הרכב שלי ולא מדובר על משהו אחר .

כבר 4 שנים עם ביטוח כזה.

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

Super T -

השאלה היא מה קורה כשזה נגנב?

הם מביאים לך כסף? או מביאים לך מוצר בערך דומה?

או שבכלל מביאים לך את אותו המוצר? ומה קורה אם המוצר לא קיים בארץ / מיוצר יותר?

יש לך השתתפות עצמית?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

החזר כספי

אתה נותן לחברת ביטוח הערכה של כל מוצר

אתה מפרט להם מה יש לך ברכב וכמה הוא עלה

ולפי זה נקבע ערך ההחזר.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

עם ניסיון שלי עם חברות ביטוח,הכל טוב ויפה,כשאתה משלם

אבל ברגע שיש לך איזשהי בעיה-גניבה,תאונה,אז מתחילים הטלפונים,טפסים ש"הולכים לאיבוד",מלא תירוצים על יבין והשמאל,

ובסופו של דבר משלמים לך פחות ממה שמגיע לך!

וזה קורה בכל חברות הביטוח.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גם אם אני הייתי חברת ביטוח לא הייתי מזכה לקוח שכביוכל נגנב לו הסאב

והוא בכלל אצלו בבית

בלי אישור שבירת מנעול / חלון מהמשטרה

+ קבלה על הסאב כמה הוא עלה + נפילת ערך מאז הקניה.

מה לעשות כך עובדות חברות הביטוח.

פורסם

אז השאלה היא כזאת: לדוגמה,אני עשיתי ביטוח למערכת ששווה 10K למוצרים חדשים מחנות

אחרי שנתיים חס וחלילה המערכת נגנבת-אני מקבל 10K,או שמורידים ערך על שנתיים?

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

זאת בדיוק הבעיה כאן:החברות ביטוח גם אחרי יום שעשית ביטוח יכולות להגיד לך שמדובר במערכת משומשת ולהוריד חצי

ECLIPSE 7200 MK II

• תוכן חדש...