Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי זמן מה, וכעת כשאני עומד לרכוש את רכבי הראשון החלטתי לשאול:

האם יש ביטוח כלשהו שתקף עלי בתור קונה מיד לאחר העברת הבעלות? כלומר, במקרה וחס וחלילה נקלעתי לתאונה מיד לאחר שיצאתי מסניף הדואר לכיוון ביתי עם הרכב, האם ישנו ביטוח? האם הביטוח של המוכר תקף עלי לכמות זמן מוגבלת עם העברת הבעלות?

תודה מראש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועל פי איזו אסמכתא אתה אומר דברים אלו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבחור צודק ב 1000% , לאחר העברת בעלות הביטוח של המוכר לא מכסה את הקונה.

קח לדוגמא : מי שקנה את האוטו עשה 2 תאונות בשנה האחרונה, וחברת הביטוח שביטחה את המוכר

לא הייתה מבטחת את הקונה, אז למה שייתנו לו כיסוי??

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אכן יש לבטח בעצמך לפני שאתה נוהג ברכב.

2 אפשרויות עיקריות:

1. שהמוכר יחנה את הרכב אצלך בחניה בבית, תעשו העברת בעלות, ואז אתה יכול ללכת לעשות ביטוח בנחת.

2. תסגור עם סוכן הביטוח שלך את כל הפרטים מראש, ואחרי העברת הבעלות תתקש אליו, תוך כמה דקות הוא ייתן לך OK בטלפון שאתה מבוטח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גבירתי.

פעם אחרונה שהיתעניינתי בנושא זה היה מול החברת ביטוח,

ביטוח החובה כן תקף וצד ה ג' או חלקו בביטוח המקיף גם כן תקף אחרי העברת הבעלות. (לא ממש זוכר אם היא אמרה שזה לזמן מוגבל)

סוכנת הביטוח אמרה לי את זה כשבעודי מכין אותה ליקראת הרכב שאני הולך ליקנות ואפשר לאמר שחסכה לי טירחה.

סביר להניח שאם תתקשרו עכשיו לחברת ביטוח היא לא תאשר את זה מיבחינת אינטרס (כלומר שקר)

פורסם

gsi16v,

אתה בטוח שדיברת עם סוכנת ביטוח? או אולי עם הפקידה של הסוכנת?

אם אמרה לך את זה סוכנת - רוץ מהר תחליף סוכנת. אם חס וחלילה תמצא את עצמך בבעיה בגלל מקרה כזה - אתה תגלה שאתה בלי ביטוח, והחיסכון של כמה שעות ביטוח, יעלה לך בהרבה מאוד כסף מהכיס ובמקרה של אדם שנפגע, גם הרבה מאוד לעו"ד.

מה שאתה אומר, היה נכון בעבר - כיום כבר לא.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גבירתי.

פעם אחרונה שהיתעניינתי בנושא זה היה מול החברת ביטוח,

ביטוח החובה כן תקף וצד ה ג' או חלקו בביטוח המקיף גם כן תקף אחרי העברת הבעלות. (לא ממש זוכר אם היא אמרה שזה לזמן מוגבל)

סוכנת הביטוח אמרה לי את זה כשבעודי מכין אותה ליקראת הרכב שאני הולך ליקנות ואפשר לאמר שחסכה לי טירחה.

סביר להניח שאם תתקשרו עכשיו לחברת ביטוח היא לא תאשר את זה מיבחינת אינטרס (כלומר שקר)

נפתחו מס רב של שרשורים בנושא זה ולתשובה חד משמעית:

אשתי היא סוכנת ביטוח ולכל לקוח שלה שמגיע או מתעניין ברכישת רכב היא מודיעה לו חד משמעית ברגע שהתבצעה העברת בעלות ,ביטוח הרכב של המוכר אינו תקף יותר נקודה.

תאמין לי שאתה לא רוצה להיות במצב של רכשית רכב חדש ,"לקיחת" הביטוח של המוכר ליום יומיים, לעשות תאונה להרוג מישהו ולשלם למשפחתו מכיסך(כי אין ביטוח) כל החיים.

ביטוח החובה הוא על שם המוכר וברגע שהרכב עבר על שמך ברגע העברת הבעלות, הרכב אינו שייך יותר למוכר ולכן כל מה שרשום בתעודת ביטוח החובה אינו נכון כי הוא לא הבעלים של הרכב,ונושא נוסף לגבי ביטוח צד ג' ומקיף, חברת הביטוח של המוכר ביטחה אותו על סמך הנתונים שלו,היא לא חייבת לכסות אותך בביטוח שלו מסיבותיה (מס' רב של תאונות,עבר ביטוחי מפוקפק,חצ'קון על המצח) ולכן היא לא חייבת להכיר בך בזמן הביטוח ברגע שהתבצעה העברת בעלות.

פורסם
gsi16v,

אתה בטוח שדיברת עם סוכנת ביטוח? או אולי עם הפקידה של הסוכנת?

אם אמרה לך את זה סוכנת - רוץ מהר תחליף סוכנת. אם חס וחלילה תמצא את עצמך בבעיה בגלל מקרה כזה - אתה תגלה שאתה בלי ביטוח, והחיסכון של כמה שעות ביטוח, יעלה לך בהרבה מאוד כסף מהכיס ובמקרה של אדם שנפגע, גם הרבה מאוד לעו"ד.

מה שאתה אומר, היה נכון בעבר - כיום כבר לא.

באתי לחזק ויצאתי מחוזק.... חד משמעית מה שאמיר כתב.

פורסם

כל יום, המוני רכבים עוברים בעלות, יותר מזה יש המוני אנשים שממשיכים עם השיטה של תשאיר את הביטוח אני עושה מחר.

תאונות של אנשים שרק רכשו את רכבם לא חסרות.

עובדה שהעניין לא עלה לכותרות

כי כן יש כיסוי על פי החוק

אבל סוכני הביטוח שלכם לא יגידו לכם את זה כי אז במקרה כזה יהיה להם נטל עבודה כפול ויתכן שזה גם מה שמכשירים אותם לאמר.

וכמובן שלא ימליצו לכם כי לא תקבלו את התיקון במקרה והתאונה באשמתכם או אם הוא נגנב (כמו שאמרתי, רק הצד ג תקף והחובה)

פורסם
כל יום, המוני רכבים עוברים בעלות, יותר מזה יש המוני אנשים שממשיכים עם השיטה של תשאיר את הביטוח אני עושה מחר.

תאונות של אנשים שרק רכשו את רכבם לא חסרות.

עובדה שהעניין לא עלה לכותרות

כי כן יש כיסוי על פי החוק

אבל סוכני הביטוח שלכם לא יגידו לכם את זה כי אז במקרה כזה יהיה להם נטל עבודה כפול ויתכן שזה גם מה שמכשירים אותם לאמר.

וכמובן שלא ימליצו לכם כי לא תקבלו את התיקון במקרה והתאונה באשמתכם או אם הוא נגנב (כמו שאמרתי, רק הצד ג תקף והחובה)

אני מצטער להגיד לך אבל אתה פשוט מחרטט.

אם אתה טוען שיש כיסוי על פי חוק , אז על איזה חוק מדובר?

אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם או שאין לך ידע עליהם , אנשים יסמכו על זה ואחרי זה יאכלו אותה, בגללך.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

פשוט מחרטט ?

לפחות תדע לרשום גינויים עם הקשרם.

תקרא

תתאמץ בגלל צורת הדיבור.

• תוכן חדש...