Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שנוהג לשתות המון.... (אבל לעת עתה לא נוהג לאחר שתייה), ממש קשה לי להבין את הפסק דין.

לדעתי, על רשויות החוק לבצע את כל אשר ברשותן על מנת לגרום לנהגים שיכורים להישאר במושב הנוסע,

כולל אי-כיבוד פוליסת הביטוח.

No worries 8)

פורסם

מצד שני, אם לא תכבד את הפוליסה שלו כי הוא נהג שיכור, בעצם אפשר לא לכבד פוליסה של כל נהג שעושה עבירת תנועה, בעצם, לא צריך פוליסות ביטוח, כי מי שאשם בתאונה בטוח עשה איזה עבירת תנועה

פורסם
מצד שני, אם לא תכבד את הפוליסה שלו כי הוא נהג שיכור, בעצם אפשר לא לכבד פוליסה של כל נהג שעושה עבירת תנועה, בעצם, לא צריך פוליסות ביטוח, כי מי שאשם בתאונה בטוח עשה איזה עבירת תנועה

מעניין אם אפשר להשתמש בקייס הזה לנהג שעשה תאונה עם רכב משופר והביטוח מנסה להתחמק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האמת שאם יוסדר בחקיקה שנהג שהוכח שנהג שיכור ועשה תאונה לא מבוטח מקיף וצד ג' - אז זה יהיה עונש כבד הרבה יותר ממה שהמדינה תעשה לאותו נהג. זה אשכרה קנס כספי שיכול להגיע למאות אלפי שקלים. רק צריך לכתוב את זה מפורשות בפוליסה.

פורסם

השופט צודק ועוד איך, גם אם הוא נהג בגילופין על חברת הביטוח לשלם על הנזק שגרם ושנגרם לו.

שלא ינסו להתחמק מאחריות, אין שום סעיף בחוזה איתם שאומר אחרת, ויש להם מספיק כסף לכסות זאת.

אבל עדיין,יש להכניס אותו לכלא ולקנוס אותו כמה שרק אפשר, ושהקנס יהיה מטעם המדינה ושהנזק שגרם ישולם בידי חברת הביטוח.

Maserati.

פורסם
וזו התשובה הכי נכונה בסיפור.

Veni Vidi Vici

פורסם
ואז כשנהג שיכור ייכנס בך' date=' בלי שיהיה לו את הגב הכלכלי לשלם לך, אתה תישאר בלי כלום. אתה בטוח שאתה רוצה את זה?[/quote']קודם כל לא דיברתי על ביטוח חובה.

לגבי ביטוח צד ג', אולי אם יש לי רכב מאוד יקר אתה צודק. אז אולי שצד ג' ישאר בתוקף.

פורסם

פעם אמר לי העו"ד שלי שיש תאונה לא משנה באיזה מצב הייתה ומה קרה....

ברגע שיש ביטוח הביטוח משלם בסוף הכל....

m3forever

פורסם

אנשים לא מבינים דבר אחד עיקרי. כשאתה עושה ביטוח, אתה עושה זאת גם על מנת להתגונן מהרשלנות שלך עצמך, אחרת אין טעם. אם הביטוח היה רק נגד רשלנות של אחרים, אף אחד לא היה עושה אותו, כי היו מעדיפים לתבוע את האחרים.

אם התביעה הייתה נדחית זה אכן היה נותן פתח להתנערות מתביעות של תאונות שנגרמו עקב מהירות מופרזת (גם זה ביודעין), קו לבן, חיטוט באף וכו'. הסעיף של "ביודעין" מתייחס לידיעה שפעולה מסויימת תוביל לנזק, ולא לאפשרות שפעולה מסויימת תוביל לנזק. לדוג', אם כל נהג שיכור היה עושה תאונה בוודאות, כמו שכל נהג שנוסע מעבר לצוק בכוונה עושה תאונה בוודאות, אז אולי היה לחברת הביטוח סיכוי, אבל לא זה המקרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...