Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק היום הגיע לי המכתב בעבודה , ועוד מה? לתת להם תשובה עד מחר , ובכל זאת אני מתלבט כי כולן באותה קטיגוריה ואין לי נסיון באף אחת מהן חוץ מהלנסר שבה אני נוהג .

הרכבים הם :

1) שוב מיצובישי לנסר החדשה.

2) טיוטה קורולה החדשה.

3) מאזדה 3 החדשה.

4) פורוד פוקוס

5)סובארו איפריזה החדשה.

כפי שאני יודע מדובר בדגמי 2008.

עד עכשיו אני בכיוון המאזדה 3. אשמח אם תעזרו ותכוונו יותר .

במה הייתם בוחרים אתם?

ותודה רבה!

יום טוב.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב? מה הצרכים? מה חשוב לך יותר ומה פחות?

1. הלנסר חסרת ייחוד ובינונית ברוב המובנים. אם כבר יש לך כזאת, אולי כדאי קצת שינוי.

2. הקורולה החדשה "נהנית" מגיר רובוטי שעלול להיות מאוד מעצבן. (אבל לך תדע אם זה מפריע לך או לא - לא נהגת)

3. מכונית העדר של ישראל. לא שהיא לא טובה, אבל יש גם מגרעות - קצת צפופה, נוחות סבירה ותו לא.

4. נוחה ומרווחת, אבל המנוע חלש מאוד על המרכב הכבד

5. מכונית מיושנת עם מנוע חדש. כבר לא עומדת בתחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוהג בלנסר החדשה (יחסית) בדגם החדש הכוונה שהתחיל משנת 2004 , ולא שאני מבין גדול במכוניות, אבל היא לא רעה בכלל , כבר יותר מ 3 שנים ואני נוסע המון והיא נוחה יחסית וגם "מהירה" ו"חזקה". לא שלא נהניתי ממנה , פשוט גם הרכב שלפניה היה גם לנסר שנת 2000 , הגיע הזמן לשנות כי הכל נראה אותו דבר במידה זאת או אחרת.

הטיוטה בכלל לא אהבתי , ובכל זאת , מה זה גיר רובוטי בכמה מילים? במה שונה מגיר אוטומטי רגיל?

מה שחשוב לי ברכב , עיצוב יפה ( טוב יחסית לשאר בקטיגוריה ) מבחוץ וגם מבפנים , ונוחות נסיעה.

פורסם

גם הלאנסר וגם האימפרזה הוחלפו למעשה ולא יגיעו לפני חודש ספטמבר, הגרסאות 2008 שיגיעו בהתחלה, הם למעשה הגרסאות הקודמות. מדובר על מכוניות מיושנות שגם הייצרנים שלהם הגיעו למסקנה שכדאי להחליף אותם.

על הקורולה, אף אחד לא יוכל לספר לך מאחר ועדיין לא נסעו בהם. החיסרונות שלו זה מפרט בטיחות נמוך, תיבת הילוכים הדורשת הסתגלות אשר לדעתי, לא תתאים לרוב האנשים.

מבין השניים האחרות. המאזדה היא הזריזה יותר, היא המהנה ביותר לנהיגה בקבוצה ויש לה הגה מצוין, בקיצור רכב מועדף לחובב הנהיגה. המפרט האיבזורי שלה גבוה וכולל גם בקרת אקלים דיגטאלית.

הפוקוס היא הרכב המרווח ביותר, בעלת ציוני הבטיחות הגובהים ביותר, היא נוחה מאוד ואחרי המאזדה, היא המהנה ביותר.

לדעתי, תעשה נסיעת מבחן גם בפורד וגם במאזדה ותחליט.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפני כשנה וחצי היינו צריכים להחליט ובסופו של דבר בחרנו במאזדה 3.

היום, אחרי 76,000 ק"מ, כן כן זה נכון, לא מצטערים על הבחירה. במקרה שלנו אין ילדים להסיע במושב האחורי, המזגן שהועלו טענות כלפיו בשנת הדגם הראשונה מקרר מצויין ללא דופי ובנוסף היא גם מהנה לנהיגה.

המושבים מעט נוקשים ויש בעייה שהברך הימנית תקועה בפינה של הדש-בורד בגלל תכנון לקוי.

אני לא יודע אם זה משנה, אבל לרכב לא הייתה תקלה אחת עד כה בלבד שתי נורות שנשרפו.

פורסם

אין מה לעשות, כנראה שאני הולך על המאזדה 3 - למרות איפה שאני לא מסתכל רואה אחת ..

מה שמנחם , שבדגמים החדשים יש קצת מתיחת פנים בחרטום שזה יותר יפה.

פורסם

ידידי, זה שאתה רואה מאזדה בכל פינה זה לא אומר שהיא לא טובה, ההיפך הוא הנכון- היא בכל פינה בגלל שהיא אחת המכוניות המשפחתיות\סדאן הכי מוצלחות בשנים האחרונות.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אתה טועה - השיקולים ההופכים רכב לפופולרי בארץ הם ממש לא איכות. לחברות הליסינג רשימת מדדים ודרישות ספציפית ולפי זה הן מציפות את הכבישים בכלי רכב מסוימים. ראה ערך מזדה לנטיס שהייתה מכונית בינונית מכל בחינה. ה-3, במקרה, היא גם מכונית טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי היתה ה 3 - רכב יפה מאוד וטוב מאוד אבל יש לו כמה בעיות:

1. צפוף - יחסית לפוקוס.

2. ברך הנהג פוגעת בקונסולה האמצעית - מעצבן מאוד (ציך למצוא בדיוק את המיקום של הכסא כך שזה לא יקרה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
ידידי, זה שאתה רואה מאזדה בכל פינה זה לא אומר שהיא לא טובה, ההיפך הוא הנכון- היא בכל פינה בגלל שהיא אחת המכוניות המשפחתיות\סדאן הכי מוצלחות בשנים האחרונות.

ממתי טיב הרכב הוא נגזרת של הפופלריות שלו? בוודאי בישראל, שם יש שיקולים אחרים (מחיר זול בעיקר). הסופר לאנסר הייתה מכונית רעה ועדיין בישראל היא נמכרה באלפים. גם הגטס נמכרת בצורה יפה למרות שמדובר על רכב מאוד בינוני ביחס לחלופות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני נוהג על מאזדה 3 מליסינג ויוצא לי לנהוג לא מעט על פוקוס מליסינג.

הרכבים די דומים ת ההבדלים:

הפוקוס רכה יותר ,מרגישה חלשה יותר ,בעלת עיצוב פנים "סולידי" ובהיר יותר, ונראה לי שהטיפטרוניק פחות צייתן.

ל 3 היוגי כבד יותר ולכן עדיף לטעמי, כיול קצת יותר קשיח ולכן הרכב רגיש קשה יותר ופחות נוח בכביש עירוני ישראלי ממוצע אך נוהג טוב יותר וסופג את המכות (לא "מתרסק על בורות").

מרחב פנים אמור להיות כמעט זהה מבחינת המידות, הפוקוס נותנת הרגשה מרווחת יותר בגלל בחירת צבעים ונראה לי שהמושב האחרוני קצר יותר ולכן משרה הרגת מרווח לרגליים אבל יתכן והוא פחות נוח בנסיעה ארוכה ( יש לבדוק - אני לא נוטה לשבת מאחור).

בין השתיים - אני בוחר 3 למרות העדר.

פורסם

מנסיעת מבחן במזדה 3 1600,נורא התאכזבתי ,אין מקום לברכיים ואם אתה מכיר את השיר עגלה עם סוסה ....נראה לי שהשיר הזה ניכתב על המכונית הזאת.

הרכב שוקל 1248 קילו , יותר ממאה קילו מהגולף ועם פחות כוחות סוס מפ'ג'ו 206 .

זאת נראית לי מכונית לא כדאית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...