Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט חודשיים אחרי ההופעה של דפש מוד בפארק הירקון, התבשרנו, בשבוע שעבר, על הגעתו הסופית של לאונרד כהן לארץ.

מספר שבועות לפניו תגיע, כמובן, המלכה האם. היום ישנן שמועות ראשוניות שגם קולדפליי יגיעו לארץ הקדוש.

גם זקני השבט לא זוכרים קיץ עמוס כמו הנוכחי.

מלבד האמנים שצויינו מעלה, ישנם מספר אמנים נוספים שיבקרו אותנו בחודשי הקיץ הקרובים, בואכה חגי תשרי.

בשבוע הקרוב אני מקווה לשריין לעצמי כרטיסים לפט שופ בויז, מהאמנים האהובים עליי (מאז ומעולם) וההופעה שאני הכי רוצה לראות בארץ (ב"וואלה" עשו להם מחווה יפה, לרגל צאת האלבום החדש). בפעם הקודמת שהם היו בארץ, אי שם בשנת 2001 ,הם הופיעו ממש קל"ב (יד לבנים רעננה) אבל הייתה לי בחינת בגרות יום למחרת. הפעם, אמרתי לעצמי, צריך לתקן את המעוות ואין סיכוי שאני מפסיד אותם!

אמנים נוספים שנמצאים אצלי ברשימת ה'אולי' הם FAITH NO MORE, סוזן וגה (מחיר גבוה מדיי כדי לשמוע כמה להיטים אהובים) וגם לאונרד כהן (המחיר, אוח, המחיר).

מה איתכם? איזה אמן אתם ראיתם\ מתכוונים לראות בקיץ הקרוב? איזה אמנים והרכבים אתם הייתם רוצים לראות בארץ?

(GNR בהרכב המקורי ורדיוהד בשבילי, תודה)

המשך שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אלעד,

דיברו על כך שהם יגיעו בהרכבם הנוכחי. זה פחות מעניין אותי. תארו לעצמכם את התמונה הבאה (ואת הכותרות בעיתונים ובמהדורות החדשות בטלוויזיה): הגאנז המקוריים מתאחדים להופעה היסטורית חד פעמית דווקא בארץ הקודש (מי אמר בכותל המערבי?). נשבעתי לעצמי שאם איחוד כזה אכן יקרה, לא משנה איפה, אני משריין מקומות, מזמין כרטיסי טיסה וטס. מצד שני, עם השגעונות של אקסל, הם יטוסו להופיע דווקא בבחריין, מלזיה, לבנון או אינדונזיה- ואז כל התכנון הזה שווה לת*ת.

נו, טוב, קיץ עכשיו, מותר לחלום בהקיץ.

יגאל.

פורסם
לא אמרו לפני כמה חודשים שגאנס אנד רוזס מגיעים?

בעבור שום הון שבעולם אין מצב שאני מפסיד הופעה שלהם.

הוצאת לי את המילים מהפה.

אני בד"כ לא מתלהב מהופעות כאלו ואחרות, אבל בשביל השושנים - מעכשיו אני מסדר לעצמי בנדנה אדומה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לא מעניין אותי אם ההרכב מקורי או לא. כל זמן שאקסל שם, כנראה שגם אני אהיה שם.

יאללה, שיפתחו כבר את מכירת הכרטיסים. אתם לא רוצים לדעת כמה נקודות באשראי אני שומר רק בשביל זה :oops:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחרי קולד-פליי, זה ממש דורש שיביאו את גרין-דיי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הייתי בהופעה של כריס קורנל

הנגנים שהיו איתו היו זוועת הזוועות. למרות זאת היה כיף לראות את אל הילדות שלי נותן מעצמו ונהנה. יש שמועות (שוב) שסאונדגארדן מתאחדים.

אני מחכה לפיית' נו מור - מקווה להיות מספיק קרוב כדי שפאטון ירק עלי, כמו שהוא אוהב. מחממים אותם מונוטוניקס - מי שלא מכיר, ממליץ להגיע מוקדם ולהתאסף סביב התופים שלהם (או לראות אותם בבארבי, שבוע אחרי זה). יהיה כואב.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני ואישתי מתים על הופעות אז ככה:

פול מקארטני- היינו.

דפש מוד - כמובן.

מדונה - קנינו כרטיסים.

פט שופ בויז - קנינו כרטיסים.

לאונרד כהן - רק אם יעלה בסביבות ה 350 ש"ח כי עם כל הכבוד לאומן הקשיש, לא אני ולא אף אחד אחר אשם שהמנהלת העסקים שלו רוקנה לו את הפנסיה שלו כשהוא היה תקוע באשרם.

ועוד כמובן שלל אמנים ישראלים.

עמיר לב עכשיו בסיבוב הופעות משובח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי בדרים ת'יאטר - היה פשוט מדהים.

אני מתכנן ללכת להופעה של FAITH NO MORE, הם אישרו באתר שלהם את ההופעה ל 1/9, מה שדיי תמוה, מדוע דווקא ביום של מדונה? ועוד איפה? בגני התערוכה.

מה הבעיה? שההופעה של מדונה בפארק הירקון, יהיה בלאגן עם החניונים שמה.

הלוואי ו IRON MAIDEN יגיעו לארץ, אם זה יקרה, אפילו 500-600 שקל אני אשלם על כרטיס, אין מצב שאני אפסיד הופעה כזו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כריס קורנל = שליתה!!!1

דווקא הנגנים היו בסדר גמור, גם היה אחלה מקום ואווירה, והוא נתן הופעה איזה 3 שעות.

אנחנו גם הולכים ל FNM ויום אח"כ למדונה... איי החשבון בנק...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

Nightwish- היינו

Tarja- היינו

Uriah Heep- היינו

Dio- היינו

הקיץ מתכוון ללכת ל Nevermore

ואשתי תלך למדונה

מאוד רוצה לראת בארץ את Judas Priest (אחרי 40 שנה מותר פעם אחת לבקר עצלנו)

Iron Maiden,Linkin Park, וכמובן,מטאליקה,שבפעם אחרונה שהם היו בארץ ב1999,הייתי מרותק בבסיס:cry:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
הלוואי ו IRON MAIDEN יגיעו לארץ, אם זה יקרה, אפילו 500-600 שקל אני אשלם על כרטיס, אין מצב שאני אפסיד הופעה כזו.

הייתי בהופעה שלהם שנה שעברה במלבורן, 200 דולר כרטיס בספסרות (כל הכרטיסים נמכרו תוך 10 דקות)

שווה כל סנט!! תפאורה מטורפת שכל שיר מתחלפת, ביצועים מטורפים לשירים והסתחבקויות תוצרת ברוס דיקינסון

No worries 8)

פורסם
זה ממש דורש שיביאו את גרין-דיי :)

גם אני מאוד מחבב את הלהקה הזאת. על רקע ההודעה הזאת, כרטיס להופעה שלהם נראה כמו חוויה אמיתית- יש להם רפרטואר שירים לא קטן.

אגב, הנה רשימת השירים המשוערת להופעה של הפט שופ בויז. אולי, בהתחשב בעובדה שהם מגיעים לאזורינו לעיתים נדירות, הם בכל זאת יבצעו את "RENT", "CAN YOU" ו-,DOMINO"..?

יגאל.

• תוכן חדש...