Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיד קרוב שלי יש פולו 98, 1000, ידני

לאחרונה הוא עבר טסט, ובבדיקה במכון רישוי בי-ם [איני יודע אם מותר לפרסם כאן את השם]

נפסל, כי נורת הabs שבלוח המכוונים דלקה.

יש לציין, שבמערכת הבלמים לא היתה כל בעיה, הבעיה היתה בנורה בלבד!

אחר שהוא עמד על דעתו שהרכב תקין לחלוטין, ניגש אליו אחד הבוחנים, ואמר לו "200 ש"ח, ונסגור את הסיפור"

הוא שילם. ויצא משם אחרי דקה עם טסט לשנה!

מושחתים, כבר אמרנו?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא בסה"כ רצה לעבור טסט, ונפסל על 'תקלה' שאין בה שום בעיה בטיחותית ושום סכנה לציבור. אפי' לא בטוח שנורה תקולה היא סיבה חוקתית לפסול בטסט.

חוץ מזה, הרעיון של השוחד לא שלו!

לא נראה לי שמשהו היה נוהג אחרת ממנו.

מי שמושחת הוא המכון [או העובדים בו], שלדעתם הרכב לא צריך לעבור טסט, ו200 ש"ח הכשירו אותו, יש מבין?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
יש מבין?

לא.

חבר שלך מושחת. ואתה מצדד בו ואומר שכל אחד היה עושה כמוהו.

אין מבין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם זה כ"כ מפריעלך,לך להתלונן באיגוד המוסכים על אותו עובד.

כמו הרבה דברים במדינה הזאת,גם פה תמורת כסף תקבל (כמעט) הכל.

• ספונסר פורום
פורסם

נורת ABS דולקת היא בעיה רצינת,שאין להתעלם ממנה,לעיתים נורת תקלה דורמת לפגיעה בבלימה.

פורסם

אנסה להסביר את עצמי שוב:

אם היו לו צמיגים יבשים, בלמים שחוקים, חגורות בטיחות פגומות, ושאר מרעין בישין, והוא היה משלם שוחד כדי להעביר את הרכב - הוא מושחת.

אבל אם עפ"י השכל הישר, ומבירור קצר שערכתי גם עפ"י החוק היבש, אין כל בעיה ברכבו, אז האוטו אמור לעבור טסט גם בלי 200 ש"ח!!! הגיוני מאוד, לדעתי.

וגם אם אתה צודק שגם ידידי מושחת, זה לא מוריד כלל ממידת השחיתות של המכון, לא כן?

דוגמא נוספת לבעיתיות במכון הנ"ל, קבלתי הרגע מגיסי, שניגש עם האפלאוז [92] שלו לטסט, ושם נפסל על "חסרון בגומית בלם".

קרי: פיסת הגומי שמכסה את הדוושות לא היתה קיימת אצלו.

הנ"ל, נסע למוסך המורשה של דייהטסו [תלפיות], שם נאמר לו שהדגם של רכבו יוצר ללא גומיה זו!

טענה זו, המגובה באישור מהיבואן, לא נתקבלה ע"י המכון, והוא נאלץ "להמציא" גומיה [פירוק מאופל קורסה], ועבר את הטסט לחיים טובים ולשלום.

מושחת, נכון? הגומיה של אופל..

נו, באמת!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
נורת ABS דולקת היא בעיה רצינת,שאין להתעלם ממנה,לעיתים נורת תקלה דורמת לפגיעה בבלימה.

נכון, אף אחד לא חלק על קביעה זו.

אבל במקרה הצפציפי הנ"ל המערכת נבדקה ביסודיות ונמצאה תקינה.

אבל זה כלל לא משנה, כי גם אם היא לא היתה תקינה, הכסף כיבה את הנורה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בקיצור השוחד היה לא בסדר,אבל במקרה שמנורה כזאת דולקת לפי החוק היבש הרכב לא אמור לעבור טסט.

החבר שלך אשם בכך שהוא הסכים לשלם,אם זה כל כך מפריע לכם תיגשו למשטרה ותגישו תלונה,הם כבר ידעו מה לעשות עם זה.

פורסם

1. לא כל המכון מושחת. אתה בעצמך מציין בוחן אחד שסרח.

2. חובה על הבוחן לפסול רכב שנורית אזהרה(ABS) דולקת בו, גם אם הבלמים עושים את עבודתם.

3. באפלאוז ישנה גומית גומי לדוושת בלם והיא מקורית מהיצרן. כל דוושה חלקה חייבת בגומיה.

אז תפסיק להמציא לנו סיפורים.

הכתובת לתלונות על מכוני/בוחני רישוי במחוז י-ם והדרום: משרד התחבורה/אגף הרכב, רפי אלישע, מפקח מוסכים מחוזי, רח' הסדנא 14 תלפיות, י-ם, ת.ד. 53164. טל' - 02-5682244.

פורסם

חבר שלך הוא המושחט ### מושחת, לא מושחט ###, עצם זה שהוא הסכים לשלם נותן את האישור לאותו בוחן שמעשיו הם בסדר.

אני במקומו הייתי הולך ומודיע בקול חזק, שכל המכון ישמע, שהבוחן מנסה לסחוט אותי, ואז עולה לשיחה עם מנהל המכון תוך כדי איומים על תקשורת ומשפט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
1. לא כל המכון מושחת. אתה בעצמך מציין בוחן אחד שסרח.

2. חובה על הבוחן לפסול רכב שנורית אזהרה(ABS) דולקת בו, גם אם הבלמים עושים את עבודתם.

3. באפלאוז ישנה גומית גומי לדוושת בלם והיא מקורית מהיצרן. כל דוושה חלקה חייבת בגומיה.

אז תפסיק להמציא לנו סיפורים.

הכתובת לתלונות על מכוני/בוחני רישוי במחוז י-ם והדרום: משרד התחבורה/אגף הרכב, רפי אלישע, מפקח מוסכים מחוזי, רח' הסדנא 14 תלפיות, י-ם, ת.ד. 53164. טל' - 02-5682244.

1. לא אמרתי שכל המכון מושחט **מושחת!! יא אללה, מושחת! עם ת'!!**

2. פעם נכנס אליך הבוחן לתוך הרכב לבדוק נוריות?

3. מה לעשות שביבואן המורשה אמרו לו אחרת?

4. אני עובד באמת על ענין התלונה. נתון נוסף שגיליתי: הידעת שרכב שהריפודים שלו קרועים לא עובר טסט? [במכון הנ"ל - הוא לא עובר!]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הידעת שתקלות ברכב גורמות לזה שהוא לא עובר טסט ?

באמת מזל שיש את התקנות אחרת חבר'ה כמוך היו ממשיכים לנסוע עד שהיו נופלים להם השסתומים לתוך המשולשים.

ריפוד קרוע מכשיל בטסט משום שהוא מעיד על שחיקת מושבים לרמה לא בטיחותית, שיכולה להתבטא באיזה קפיץ שיכנס לך לעכוז בעת נהיגה ויגרום תאונה. כמובן שיש מקום להפעיל את השכל הישר ולא לפסול על כל פרימה קטנה או חור סיגריה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

א. מכון רישוי חייב להכשיל רכב כאשר נורית ABS דלוקה (למרות שבד"כ לא שמים לב לזה).

ועל כך לא ניתן לבוא בתלונות.

ב. נישמע מאוד מוזר, אני לא מכיר הרבה בודקים שהיו מוכנים להציע מיוזמתם 200 ש"ח דמי שתיקה.

עבור 200 ש"ח הוא עלול לאבד את הרשיון שלו ואת העבודה...

ג. לחבר שלי יש חברים שחברים של חברים שלהם סיפרו...

ד. אל תאמין לכל סיפור. :-)

• תוכן חדש...