Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במחלף דניאל, ניידת משטרה צמודה לעצם שחור וגדול חסר צורה, בנקודת החיבור בין כביש 6 לכביש 1 לכיוון מערב.

בהתחלה חשבתי שמדובר בחלק מאיזה פרוייקט הנדסי (שכמובן חייב לצאת לדרך בשעות הפקקים של הבוקר).

כשהגעתי גיליתי להפתעתי שמדובר בבד ברזנט שחור וגדול המכסה רכב שהתהפך (אולי בלילה, אולי בשעות האחרונות) במחלף.

זו הפעם הראשונה עבורי שאני רואה מאמץ מצד המשטרה להסתיר תאונה כדי למנוע פקק של נהגים סקרנים.

על אף ההאטה הטבעית בתנועה (שמתרחשת כל פעם שיש ניידת באזור), נמנע פקק גדול בהרבה.

בין אם מדובר ביוזמה מקומית מקרית ובין אם מדובר בסטנדרט עבודה חדש, הרי שמדובר ביוזמה מבורכת.

יישר כוח.

פורסם

זו לא פעם ראשונה, וזה לא ממש עוזר, כי סקרנים בנתיב נסיעה וגם אלו שבנתיב הנגדי עוצרים להסתכל.

בתחילת השבוע הייתה תאונה על כביש 4 באזור רעננה, התמונה מתוך האתר HNN

הרכב המשטרתי מנסה לכסות את שדה הראיה של הנהגים מהגופה שמוטלת מכוסה על הכביש.

007jae.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

007.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון, זה לא חדש כשמדובר בתאונה עם נפגעי גוף, במיוחד גופות.

אבל זה בהחלט חדש כשמדובר על רכבים הפוכים וכדומה.

Bimmer

פורסם

ברגע שרואים ניידת משטרה/מד"א/ כיבוי אש הנהג הישראלי בולם ומפנה מבטו אל הזירה,

זה לא משנה אם הרכב יהיה מכוסה או שלא העיניים שלו עדיין יופנו לכיוון כדי לנסות לראות משהו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זו לא פעם ראשונה, וזה לא ממש עוזר, כי סקרנים בנתיב נסיעה וגם אלו שבנתיב הנגדי עוצרים להסתכל.

בתחילת השבוע הייתה תאונה על כביש 4 באזור רעננה, התמונה מתוך האתר HNN

הרכב המשטרתי מנסה לכסות את שדה הראיה של הנהגים מהגופה שמוטלת מכוסה על הכביש.

ל'

זו הפעם הראשונה שאני רואה שהמשטרה מפעילה אמצעי מתוך מחשבה תחילה, ולא אלתור בשטח כמו הסתרה עם הניידת.

יש לציין שלא היה פקק כלל.

פורסם

זה לא משנה אם הרכב יהיה מכוסה או שלא העיניים שלו עדיין יופנו לכיוון כדי לנסות לראות משהו.

ל'

אין ויכוח. אני פשוט אומר שהרבה יותר מעניין להתסכל על מתכת מעוקמת מאשר על ברזנט שחור.

Bimmer

פורסם
אין ויכוח. אני פשוט אומר שהרבה יותר מעניין להתסכל על מתכת מעוקמת מאשר על ברזנט שחור.

:mm_yeah:

זה פשוט מכעיס לראות את כל אורות הבלימה כל פעם מחדש ואת האטת הרכבים בתאונה,

האוטובוס בו נסעתי נאלץ לעמוד בפקק של למעה מ 60 דקות בגלל סקרנים שרצו לראות גופה.

:evil:

ל'

פורסם

ל'

וואי כמה שזה נכון. לפני שנים נסעתי באוטובוס ועל הנתיב שלנו היתה תאונה, לא יודע אם היו פצועים או הרוגים, מה שכן זה היה די טרי והיה בלגן גדול על הכביש. בנתיב הנגדי ולהזכירכם כביש מהיר, נעמדה נהגת, וירדה למהירות 30\40 קמ"ש כדי לצפות טוב יותר בהמולה. את העיניים של הנהג שבלם בלימת חירום מאחוריה אני לא שוכח בחיים. הייתי גבוה באוטובוס וצפיתי ישר עליו. הוא היה חיור לבן, חריקה איומה וארוכה, העיניים שלו כמעט יצאו מחוריהן מרוב חרדה, והוא היה פשוט בתנוחה של כמעט עמידה בלחיצה על הברקס, פשוט כי הנהגת שלפניו בלמה באמצע כביש מהיר כדי לראות תאונה. הסוף היה טוב למרבה המזל ורק בנס הוא לא נכנס בה.

(תגידו היה צריך לשמור מרחק. נכון. אבל זה מה שהיה בכיף היתה יכולה להיות שם עוד תאונה)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

זה לא רק הישראלים - לפני 4 שנים נתקלתי בתופעה בקנדה, על ה-QEW (הדרך המהירה המחברת רת טורונטו למפלי הניאגרה) - פקק באורך מספר קילומטרים שנגרם על ידי סקרנים שצפו בתוצאות תאונת פרצוף-תחת קלילה במסלול הנגדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתקלתי בחו"ל, פרגוד גדול הסתיר לגמרי את התאונה, כך שלנהגים אין טעם להאט כדי להתאמץ לראות מה קרה.

היתה האטה שנבעה מחסימת הכביש, אבל ראית שראשי הנהגים מופנים קדימה לדרך במקום לנסות לנתח מי פגע במי ולמה.

וזה בנוסף לאפקט של פרטיות, עבודה יעילה יותר של צוותי הבטחון וסדר כללי.

פורסם

היינו פעם בצרפת והיה איזה אדם שרוע על המדרכה(או על הכביש, אבל זה לא היה בעקבות תאונת דרכים) ומסביבו שני אנשים שמטפלים בו, אוטומטית האטנו(הלכתי ברגל) והסתכלנו האם הכל בסדר איתו.(כן אומנם מטפלים בו, אבל עדיין טיפת אנושיות) מיד הם צעקו עלינו ללכת מכאן, זה לא ענינכם וכו' וכו'.

אישית זה השאיר לי טעם מר, אני בא לראות אם הכל בסדר עם האיש ואני חוטף צעקות, אולי זה מסביר הרבה דברים אצל האירופאים...

• תוכן חדש...