Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לרכישת רכב. צמצמתי את ההתלבטות לאופל אסטרה (1600 שנת 2002 ידנית), הונדה סיוויק (שנת 99 אוטומט) או מאזדה לאנטיס (1600 2000-2001 אוטומט), ואני מקווה שתוכלו לתת לי פרטית על הרכבים הללו והמלצות למי שיש. בעיקרון ההעדפה היא ידני, בגלל צריכת דלק שזה גם שיקול, אבל מחיר תחזוקה (טיפולים וכ"ו) גם משפיע על החלטתי. לפי הבנתי הטיפולים לאסטרה יקרים, אני צודק? תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

אני רק יכול להמליץ לך לא לרכוש לנטיס. היא כנראה מאוד סחירה, אבל היא גם מאוד לא נוחה, וממש לא זולה לאחזקה כמו שחושבים. לי היתה שנת 99 1.8 ידנית (זה היה ב- 2003-4 אאל"ט). אחד הרכבים הכי פחות טובים (לטעמי) שהיו לי (בהשוואה לאופל, פיג'ו, רובר ו- VW). אני אהבתי את האסטרה, אבל הניסיון שלי מצומצם משום שנהגתי עליה מעט, ועוד על אוטומט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שלום לכולם. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לרכישת רכב. צמצמתי את ההתלבטות לאופל אסטרה (1600 שנת 2002 ידנית), הונדה סיוויק (שנת 99 אוטומט) או מאזדה לאנטיס (1600 2000-2001 אוטומט), ואני מקווה שתוכלו לתת לי פרטית על הרכבים הללו והמלצות למי שיש. בעיקרון ההעדפה היא ידני, בגלל צריכת דלק שזה גם שיקול, אבל מחיר תחזוקה (טיפולים וכ"ו) גם משפיע על החלטתי. לפי הבנתי הטיפולים לאסטרה יקרים, אני צודק? תודה מראש לכל מי שיעזור.

הבעיה הגדולה עם האסטרה היא לא הרכב. הבעיה היא בשוק הישראלי שלא ממהר לרכוש אותו, מה שגורם לצניחה חופשית של המחירון.

לדעתי, הייתי רוכש את ההונדה.

פורסם

תעשה סיבוב בשלושתן ואני חושב שמיד תתברר לך הבחירה.

האסטרה מרגישה מכונית הרבה יותר "שלמה" מהיפניות.

פנים הרכב מרגיש מוצק, אל אף שהוא קודר.

הספק המנוע אמנם רק 100 כ"ס אבל קצת גמיש יותר, ובמקרה הספציפי הוא עובר לגלגלים דרך גיר ידני מה שמיד נותן לו את יתרון הביצועים.

בטיחותית, הוא בטוח עדיף על הסיויק המיושנת והישנה וכנראה שגם על המזדה

אני מאוד אוהב את ההיגוי באסטרה, ממש התחברתי איתו היטב (בבנזין מאוד, בדיזל פחות). השרה עלי המון ביטחון בנהיגה ונתן לי הרגשה של רכב עם שילדה ברמה מאוד גבוהה (הרבה יותר קרוב לב.מ.וו מאשר כל היפנומטיות).

תעשה סיבוב ותרגיש, תבדוק שהכל תקין (באופן סביר כמובן לשנתון וק"מ), תלחץ קצת במחיר (אחרי הכל מי במדינה המפגרת מוטורית שלנו קונה אופל ידנית) ותיקח את האסטרה.

מכל המשפחתיות של של תחילת שנות ה-2000 עליה הכי נהנתי לנהוג.

פורסם

האסטרה רכב פשוט מעולה, אבל אם אתה מתכנן למכור אותו בשנתיים הקרובות - לא מאוד משתלם. אני עצמי התחבטתי כחובב אופל לקנות אסטרה, אבל בגלל שאני מתכנן לשמור לעצמי את הרכב לזמן לא ארוך ויתרתי. לא סתם הוא כל כך נפוץ באירופה.

וכן, הטיפולים לאסטרה יחסית יקרים ורוב המוסכים לא ממש "מתעסקים" עם הרכב.

פורסם

הייתה לי אסטרה 95 ידנית ואני מבין, שזה לא רלבנטי לגבי דגם 2002. אבל אחרי מה שעבר עלי, בחיים לא יתקרב לאופל. זה כמו אלרגיה. כנראה אני לא לבד, וזה הסיבה למחירון הנמוך.

• תוכן חדש...