Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש בעיה עם העובדה שלא תמיד רוצים למכור לנו את אופציית הגלון. אני משער שאני לא צריך להסביר למה אבל למי שזה לא ברור לו זה בגלל שזה פחות משתלם ליבואן.

לפני שנה בקשתי מאוטוסטור לרכוש גלון של ONR מספר פעמים ונאמר לי שזה לא אפשרי מכיוון שהיבואן לא מזמין אותו. אני לא מחפש אשמים ולא מעניין אותי אם הבעיה ביבואן דאז או באוטוסטור שלא דרשו לקבל מוצרים בגדול גלון. זה כבר לא חשוב.

נכון להיום בעיה זו לא קיימת היות וVIX כן מייבאים אותו ואף מוכרים אותו במחיר מאוד נוח.

אני חושב שאם אנחנו הצרכנים נדרוש מוצר מסוים אנחנו גם נקבל אותו! (אולי אני סתם אופטימי)

את השרשור הזה פתחתי עבור מוצר מסוים שכנראה שכולנו מכירים. המוצר הזה נקרא תרסיס ניקוי ג'אנטים של סונקס או בשמו הלועזי sonax wheel cleaner. מוצר יעיל מאוד ונחשב לבטוח יותר מהרבה חומרים אחרים.

בארץ הוא נמכר במחיר של 50 ש"ח (זה לא מחיר רע בהכרח) ל-500ml. אבל בהתחשב בראש שלו שמרסס בצורה ישירה נוצר מצב של בזבוז רב של חומר עבור גאנט בודד.

בעולם לרוב קונים אותו בתצורת גלון שכן הוא מאוד שימושי ויעיל ובכך חוסכים עלויות.

אני רוצה שהיבואן (אבמיל) יביא אותו לארץ בתצורת גלון וכאן אתם נכנסים לתמונה :idea:

אם יש פה אנשים שהמוצר הזה מדבר אליהם והייתם רוצים לראות אותו במחירים טובים יותר אני מבקש מכם בקשה אחת פשוטה.

שלחו מייל לאורי [email protected] ותגידו לו בחמש מילים שישנו ביקוש עבור המוצר הזה.

מניסיון אני יכול להגיד לכם שחברת אמביל רדומה למדי בכל הקשור לתחום הדיטיילינג ויש להם דברים מעניינים יותר לעסוק בהם (יאכטות למשל ) אבל אני בטוח שלאחר כמה מיילים כאלו מישהו שם יתעורר.

יש היום לסונקס מוצרים מעולים שמקבלים ביקורות טובות וזה יהיה מאוד נחמד לראות את חלקם בארץ.

דוגמא לכמה מוצרים איכותיים.

החומר לניקוי גאנטים בגרסת גלון ,לינק

מוצרים מסדרת הPremiumClass, לינק

SONAX-Xtreme-BrillantShine-Detailer, לינק

SONAX-PremiumClass-Nano-paint-coating-NanoPro, לינק

אז תקדישו חצי דקה לשליחת המייל ובכך תעזרו לעצמכם ולאחרים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

החומר הזה מאוד יעיל מבחינת פירוק הלכלוך תוך כדי זה שהוא לא אגרסיבי מידי לשטח העבודה.

אבל כל עוד אי אפשר לדלל אותו הוא הופך למוצר יקר מידי לשימוש.

ספריי 500ML מספיק לשתי "סטים" של רבעיית גלגלים.

צריך לחפש חלופה למוצר הזה כדוגמה הbilberry של ValetPro או RoyalBrown של Flash שאותם כן ניתן לדלל והם מבצעים את אותה פעולה.

אולי VIX ירימו את הכפפה ויביאו לפה מוצר עם ביקוש גבוה.

פורסם
החומר הזה מאוד יעיל מבחינת פירוק הלכלוך תוך כדי זה שהוא לא אגרסיבי מידי לשטח העבודה.

כל עוד אי אפשר לדלל אותו הוא הופך למוצר יקר מידי לשימוש.

צריך לחפש חלופה למוצר הזה כדוגמה הblueberry של ValetPro או RoyalBrown של Flash שאותם כן ניתן לדלל והם מבצעים את אותה פעולה.

כרגע הצעתי חלופה :roll: :roll: רכישת גלון במחיר טוב יותר מהמחיר הנוכחי זאת אחלה אלטרנטיבה.

בנוסף אני לא מסכים שהמוצר כרגע כלכך יקר לשימוש. אני למשל מעביר אותו למרסס אחר בעל ריסוס רחב ואז אני מרסס פעם אחת בלבד עבור כל צמיג.

לגבי ההצעות האחרות שלך, אכן Valet Pro - Bilberry (לא blueberry ) הוא מוצר מדהים. אבל אף אחד לא מייבא אותו

לצערנו :cry: :cry:

את המוצר השני אני לא מכיר אבל אני מנחש שגם אותו לא מייבאים.

נראה לי שהרבה יותר הגיוני לבקש מהיבואן שכבר מייבא סונקס פשוט לדאוג לגלונים מאשר להתעסק עם מוצרים שלא מיובאים כלל.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

KENWORTH,

בלי קשר לשם החברה בה נקטת, מבחינתי, כל מי ששואף להרחיב את היצע מוצרי הטיפוח לרכב בארץ ראוי לכל התמיכה האפשרית.

סונקס היא חברה גרמנית, כלומר, כנראה שיש לה הרבה מה לתרום לשוק הדיטיילינג ו/או הטיפוח של הרכב בארץ.

כבר מזמן שמתי עין על הסונקס אקסטרים לג'אנטים והסונקס לריפודים וכנראה עוד שלל מוצרים שלהם שאני פשוט לא מכיר כי ההיצע פה די דליל.

האימייל נשלח.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
KENWORTH,

בלי קשר לשם החברה בה נקטת, מבחינתי, כל מי ששואף להרחיב את היצע מוצרי הטיפוח לרכב בארץ ראוי לכל התמיכה האפשרית.

סונקס היא חברה גרמנית, כלומר, כנראה שיש לה הרבה מה לתרום לשוק הדיטיילינג ו/או הטיפוח של הרכב בארץ.

כבר מזמן שמתי עין על הסונקס אקסטרים לג'אנטים והסונקס לריפודים וכנראה עוד שלל מוצרים שלהם שאני פשוט לא מכיר כי ההיצע פה די דליל.

האימייל נשלח.

תודה!

החברה (אמביל) כבר קיימת בארץ כמה שנים.

היא מוכרת גם מוצרים לקהל הפרטי וגם מוצרים לחברת BMW למיטב זיכרוני. לפחות בעבר כל מוצרי הטיפוח של BMW היו של סונקס תחת תווית של BMW.

משום מה הם לא הפנימו ששוק הדיטיילינג בארץ השתנה ממה שהוא היה לפני כמה שנים ושהיום יש הרבה יותר מודעות.

המוצר המדובר, זה שמיועד עבור הגאנטים הוא אחד המוצרים הטובים ביותר שקיימים לעניות דעתי.

ועל הדרך הוא גם בטוח לשימוש.

פורסם

Brown Royal למי שלא מכיר.

חומר לג'אנטים שהוא Acid Free.

לפי הביקורות אומרים שהוא הכי טוב בעולם היום. קצת מעל הSONAX והVALETPRO.

היתרון שלו שאפשר לדלל אותו והוא גם זול , רק 28 דולר לגלון

http://flashwax.com/tire-wheel.html

http://www.youtube.com/watch?v=8RGo1WmQHWc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תזכורת

2 דקות

5 מילים

מייל אחד ([email protected])

כולם מרווחים.

אם אנחנו (פורום הדיטיילינג הכי איכותי שקיים בארץ) לא נעיר את היבואן ("אמביל") מהתרדמת שלהם, אף אחד אחר לא יעשה זאת.

למה חשוב להעיר אותם? לא רק עבור החומר שמנקה את הג'אנטים, אלא בגלל שישנם חומרים רבים וטובים שחברת סונקס מייצרת.

למה עוד חשוב? על מנת להגדיל את ההיצע הקיים בארץ.

אם נציגי היבואן ("אמביל") טורחים לעשות סקר שוק (כפי שמצפים מחברה רצינית) ודואגים לעקוב אחר קהל היעד שלהם, ובמקרה הם נמצאים בפורום הזה (אני בספק..) אז קחו את הדברים לתשומת לבכם.

ואם במקרה אתם לא מבינים דבר או חצי דבר בענף הדיטיילינג ואין לכם מושג אילו מוצרים לייבא מתוך המגוון הרחב של סונקס דברו איתי בפרטי ותקבלו רשימה מפורטת של חומרים טובים שסביר להניח שיהיה להם שוק בארצנו הקטנה.

ולא שכחתי את הסונקס לג'אנטים! תביאו אותו ולא רק במיכל קטן וחמוד אלא תביאו גלונים!

פורסם

אבל כל עוד אי אפשר לדלל אותו הוא הופך למוצר יקר מידי לשימוש.

צריך לחפש חלופה למוצר הזה כדוגמה הbilberry של ValetPro או RoyalBrown של Flash שאותם כן ניתן לדלל והם מבצעים את אותה פעולה.

מציע לך לדלג על הBILLBERY,פח של מוצר.

פורסם

לא צריך BILLBERY ולא צריך חלופות אחרות.

לשם מה קיים היבואן בארץ הקודש? למכור לנו עודפי סונקס במחירים נוחים ולהתעלם מצרכי השוק? לא!

שיביא לנו את הסחורה שאנחנו רוצים ושעוד יגיד תודה רבה שיש כאלו שיסכימו לקנות ממנו, כי בקצב המטורף שהשוק הזה מתפתח, בכל יום ש"אמביל" לא מספקים את הסחורה הם רק הולכים צעד אחורה.

פורסם

דבר ראשון שיביאו את ה 500ml כי גם אותו לא מייבאים כבר יותר מדי זמן...

דבר שני - במקום שאני אשלח מייל, או כל אחד אחר, אני מציע שחברים יביעו דעתם בנושא כאן בפורום ואז נציג אחד ישלח מייל עם לינק לשירשור. אולי תפתח הדברות עם היבואן כאן. לדעתי זה הדבר הכי טוב.

אין לי ספק שהרגישות למדיה ציבורית גבוהה בהרבה מאשר למייל אשר עלול להתפס כלא מייצג או כדמות הזויה.

בכל אופן - היבואן לא מתפקד והמוצרים לא זמינים למרות שיש ביקוש. אשמח לחומר לג'אנטים בכל כמות שהיא וכן לנוזל לחלונות שגם כבר נמצא עם דוגמאות אחרונות על המדפים. אני משתמש גם בחומר לריפוד שלהם.

אגב - אם הוא נכנס לפה כדאי שיבין שהוא פרייאר גדול כי הרבה מאתנו קונים את המוצרים באתרים מחו"ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דבר ראשון שיביאו את ה 500ml כי גם אותו לא מייבאים כבר יותר מדי זמן...

דבר שני - במקום שאני אשלח מייל, או כל אחד אחר, אני מציע שחברים יביעו דעתם בנושא כאן בפורום ואז נציג אחד ישלח מייל עם לינק לשירשור. אולי תפתח הדברות עם היבואן כאן. לדעתי זה הדבר הכי טוב.

אין לי ספק שהרגישות למדיה ציבורית גבוהה בהרבה מאשר למייל אשר עלול להתפס כלא מייצג או כדמות הזויה.

בכל אופן - היבואן לא מתפקד והמוצרים לא זמינים למרות שיש ביקוש. אשמח לחומר לג'אנטים בכל כמות שהיא וכן לנוזל לחלונות שגם כבר נמצא עם דוגמאות אחרונות על המדפים. אני משתמש גם בחומר לריפוד שלהם.

בעבר שלחתי לנציגי אמביל תיעודים של שיחות מהפורום, כמו כן הזמנתי אותם יותר מפעם אחת להגיע לפורום, לנשום קצת דיטיילינג, להכיר את קהל היעד שלהם בתקווה שזה יגרום להם להבין שהם מפגרים ביחס ליבואנים אחרים (נמצאים מאחור).

עושה רושם שיש להם עובד וחצי והחברה די קטנה ואין להם זמן/רצון להשקיע בענף הדיטיילינג. כמו כן לדעתי הם לא ממש מבינים עד כמה השוק התפתח כי אם היו מבינים מן הסתם היו דואגים לייבא סחורה בצורה מסודרת.

פעם הם אמרו לי "למה להזמין עוד סחורות, אין מי שיקנה"

ואני מרגיש שהם עדיין תקועים במחשבה הזו של פעם.

בזה הרגע שלחתי לאורי מייל שבו נכתב על הצורך במוצר הזה בתצורת גלון.

נקווה שיתייחס.

:mm_yeah:

פורסם
בעבר שלחתי לנציגי אמביל תיעודים של שיחות מהפורום, כמו כן הזמנתי אותם יותר מפעם אחת להגיע לפורום, לנשום קצת דיטיילינג, להכיר את קהל היעד שלהם בתקווה שזה יגרום להם להבין שהם מפגרים ביחס ליבואנים אחרים (נמצאים מאחור).

עושה רושם שיש להם עובד וחצי והחברה די קטנה ואין להם זמן/רצון להשקיע בענף הדיטיילינג. כמו כן לדעתי הם לא ממש מבינים עד כמה השוק התפתח כי אם היו מבינים מן הסתם היו דואגים לייבא סחורה בצורה מסודרת.

פעם הם אמרו לי "למה להזמין עוד סחורות, אין מי שיקנה"

ואני מרגיש שהם עדיין תקועים במחשבה הזו של פעם.

אל תשלח תיעודים. תשלח לינק.

דבר שני - אולי הם צודקים. יתכן והשוק הזה קטן. זה שיש פה 23 משוגעים זה לא אומר שיש 23,000...

בסה"כ הייתה קפיצת מדרגה מדהימה בשנה האחרונה בענף.

כנראה זה באמת יבואן קטנטן כמו רוב היבואנים. פעם בתקופה הוא מזמין קונטיינר ולא שומר אצלו במחסן יותר מדי מלאי.

אין ספק - אם כך הוא רואה את הדברים הוואקום יתמלא ויש עוד הרבה יצרנים טובים ולא מעט חבר'ה עם יוזמה. יש סיכוי גם שבוקר אחד הוא יתעורר ויגלה בפקס הודעה מ SONAX שהוא לא היבואן יותר. פשוט כי מישהו אחר התחייב להם לכמויות מינמאליות.

אז הוא שהוא מתעורר או שחוקי הג'ונגל יהפכו אותו לנטרף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נשלח.

עדכון: אורי החזיר לי מייל על כך שהוא מקבל מיילים מפעם לפעם לגבי מוצרי סונקס, הוא אמר לי להתקשר אליו ולדבר איתו על המוצרים שמעניינים אותי, מחר אני ארים אליו טלפון ונדבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לSONAX יש ליין חדש [וענקי] של מוצרים משובחים.

מכיוון שניסיתי חלק לא קטן מהם אני יכול להגיד בוודאות שהתמורה פשוט מעולה,במיוחד אהבתי את COATINGS/SEALANT שלהם.

חבל שהיבואן לא משקיע,כי הוא יכול להצליח בארץ לפחות כמו המוצרים שלCG/DODO וכו.

• תוכן חדש...