Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש ניסאן אלמרה שנת 2005/2006

מה דעתכם בנושא, האם כדאי להתעקש על דגם ה TEKNA או PERFECT גם סבבה.

מה שמנחה אותי כרגע זה מקום רחב לנוסעים ותא מטען גדול

עלויות טיפולים,בטיחות אמינות וכו...

אשמח לקרוא את דעתכם בעניין

פורסם

מקריאה בפורום וגם מנסיון אישי (ממודל 99), זה הרכב הכי אמין שקיים.

תמיד צריך לבדוק שהוא מטופל היטב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בוקר טוב,

טקנה זאת רמת האבזור הגבוהה של האלמרה והיא לא נפוצה כל כך. רוב הרכבים הם ברמת האבזור פרפקט. מבחינת אבזור גם הפרפקט מספיק, אבל כתבת שחשובה לך הבטיחות אז כדאי שתדע שלפרפקט יש 2 כריות אוויר ולטקנה 4 כריות אוויר, אז היא קצת בטוחה יותר.

בכל מקרה, מדובר ברכב אמין מאוד ולדעתי גם מוצלח. בחירה לא רעה בכלל!

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית. נדמה לי שיש לנו במלאי אלמרה שיכולה להתאים לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

במשפחתנו היו 2 אלמרות. האמינות היא ללא תחרות,עלויות האחזקה סבירות למדי (ביטוח זול,מרווח טיפולים סביר,אין רצועת טיימינג מגומי וכיו"ב),נקודת החולשה היא המתלים/הבולמים,הנסיעה בכבישים משובשים איננה נוחה ומאד יפנית,סביבת הנהג והנוסעים טובה יותר מאשר ברוב היפניות המקבילות.

האלמרות החל משנת 2001 יוצרו בבריטניה ולא ביפן (בשנת 2001 היה יבוא מעורב גם וגם..) אך הדבר לא משפיע על אמינותן,יש מעט השפעה על איכות הגימור וההרכבה-לא קריטי.

הרכב למרות שנראה גדול,איננו מאד מרווח (אך גם לא צפוף מדי) ותא המטען איננו ענק,פתח ההעמסה איננו מרווח מספיק ולכן מי שרוצה לקחת מטען רב המורכב מפריטים גדולים כגון מזוודות גדולות לשדה התעופה שיקנה סקודה אוקטביה...

האלמרה מספקת תמורה יוצאת מן הכלל למחירה וזכתה לעדנה דווקא כמכונית משומשת... האלמרות הראשונות (היפניות) שעלו באמינותן על כל דבר אחר שזז על כבישנו ושהיו הרבה יותר "אנושיות" ונעימות משלל הלנטיסים והטויטות האפורות והבלתי נוחות בעליל מאותן שנים (שנות ה-90) לא זכו משום מה להצלחה הראויה להן בשוק המכוניות החדשות.

בשורה התחתונה-מתאים למי שמחפש רכב יפני בגודל ממוצע,במחיר סביר ועם מקדם אמינות גבוה כלומר יפנומשפחוטומטית..

כפי שנאמר,קשה למצוא "טקנה".

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אהלן,

היתרונות של הטקנה הם: מחשב דרך, בקרת אקלים דיגיטלית, רדיו דיסק מובנה ופנסי ערפל, פגושים בצבע הרכב ו-4 כריות אוויר (במקום 2).

הנקודה הנחמדה היא שההבדל בין גרסאת טקנה לפרפקט הם 2000 ש"ח בסה"כ (מאוד משתלם).

ישנם הרבה שטוענים שגרסאת הטקנה לא נמכרה לליסינג, אך זה לא נכון. היא אומנם לא נפוצה כלל וככל בליסינג, אבל יצא לי לפגוש אחת כזאת - לידע כללי.

האלמרה מאחור די צפופה. אצלי, הכסא ממוקם הכי אחרונית שניתן ואני לא מקנא במי שיצטרך לשבת מאחור, זה לא יהיה נעים בכלל.

הטיפולים הם סטנדרטים, כפי שצויין כאן: 15000 קילומטרים או פעם בשנה.

התא מטען הוא ממש גדול. אני לא יכול "לדבר" איתך בליטרים, אבל יש לי בבית גם סיוויק 08 ולמרות שהיא יותר מרווחת מהאלמרה, בנושא תא המטען היא נופלת ממנה ודי בגדול.

אם יש לך שאלות ספציפיות, אני פה.

פורסם

חבר'ה תודה רבה..

הצפיפות שבמושבים האחוריים נשמעת ממש מוזר, המכונית נראית ענקית...

בכל מקרה רוב המקום זה לנסיכה הקטנה שיושבת לה בכסא הבטיחות ומדי פעם איזה טרמפיסט ללימודים.

כעקרון התקציב שלי נע בין 43K-47K אולי יש רכב נוסף ואטרקטיבי לא פחות מהניסאן

ושוב מנחים אותי אותם עקרונות פשוטים

בטיחות

אמינות

מרחב

חסכוני

מקווה לשמוע עוד הצעות מעניינות

פורסם

בוקר טוב,

אם אלו השיקולים אז אולי רנו מגאן תוכל להתאים לכם?

בטוחה, מרווחת, חסכונית, תא מטען גדול וגם קצת יותר אמינה ממה שאתה אולי חושב.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

המחסום הפסיכולוגי שלי עוצר בעדי מלהתעסק עם רנו

אף על פי שידוע לי בבהירות שרנו רכב בטיחותי ברמה גבוה וגם נוח בגלל מערכת מתלים מצויינת

נאלץ להתביית על משהו אחר לדעתך??

• תוכן חדש...