Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הלך אצלי האלטרנטור באוטו סובארו DL.

הלכתי למוסך הציעו לי אלטרנטור חדש ב 500 שקל.

האם המחיר בסדר?

תודהחדש ב500 שקל?

הייתי קונה 2

:)

אבל גם למשופץ לא מדובר בסכום שערורייתי כל עוד יש עליו אחריות סבירה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אלטרנטור של סובארו ניתן ל"שיפוץ" בכמה אופנים.

האחד, בכאילו, ושמים משומש שניקו וצבעו אותו וזה פסול לחלוטין.

השני, פתחו אותו והחליפו את מה שהיה מקולקל בפנים, ניקו וסגרו אותו יפה ומבריק. זה לא טוב.

השלישי, פתחו אותו,\ בדקו את הפלטות שאין חופש ללגרים, החליפו לגרים, החליפו את כל הסט החשמלי האלקטרוני, הכולל פרסת מיישרים וסת מתח, ופחמים, ביצעו חריטה לרוטור, וזאת בתנאי שהרוטור והסטטור תקינים.

לא רק זאת גם, יש חברות שונות שמייצרות את המיישרים ואת הוסתים וחלקן פסולות.

אז השאלה לא אם זה יקר, אלא מה שמו בפנים, ואם לא עשו את שתיארתי באפשרות השלישית, אז המחיר גבוה מאוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין כזה דבר אלטרנטור חדש (בDL), כנראה מדובר במשופץ ואין עם זה כל בעיה, לחבר שלי לפני שנה החלפנו אלטרנטור והחשמלאי לקח 350 שקל. אני הייתי אומר ש400 זה מחיר סביר. החשמלאי שלך קצת יקרן אבל אם בוצעה עבודה טובה וזה מקום מכובד אז המחיר הוגן.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כן, אוקיי, מעולה, (אפשר להכניס לקופסא הכל..) אבל בהנחה שהוא ישר וצדיק, השאלה איזו פרסת מיישרים ואיזה וסת מורכבים שם, כלומר מי היצרן שלהם, כי הרבה מייצרים את זה ורובם דרקס.

אני מקווה שזה מהסוג הטוב שהוא גם יקר. אם לא, אתה תגלה תוך כמה חודשים, דרך אגב, דאג לאחריות ארוכה יחסית, למשל 1/2 שנה לפחות שתיהיה לך למקרה הצורך

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בפ"ת בד"ש , איפה שמשפצים אלטרנטורים וסטארטרים, ובעצם כל המוסכים של איזור המרכז מגיעים אליהם, שם עולה 350 שקל כולל פירוק והרכבה - הם לוקחים את הישן שלך.

בנוסף אם תרצה אלטרנטור חזק יותר,נניח 70-90 אמפר, תשלם עוד 200 שקל.

500 זה מחיר שלוקחים במוסכים.

פורסם

מחיר טוב, ואם מדובר על חדש אז עוד יותר טוב.

בפועל על משופצים נותנים בד"כ אחריות של חצי שנה.

על חדש בד"כ שנה, וזה מחיר ריאלי לחלוטין.

אל תשכח גם שתידרש לשלם עבור פירוק והרכבה.

תשתדל שזה יהיה אצל אותו אחד שאתה רוכש ממנו, על מנת שלא יפיל את נושא האחריות בגלל אי לקיחת אשמה בגין התקנה אצל גורם חיצוני.

under construction..

• תוכן חדש...