Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקבל רכב ליסינג מהעבודה. האופציות הן:

1. טויוטה קורולה (רובוטית!?)

2. פורד פוקוס

3. מזדה 3

4. רנו מגאן

כמובן דגמי ליסינג הכי פשוטים.

הרכב מיועד לסוע מידי יום נסיעה בינעירונית שכוללת עליות רבות וכמובן גם בעירוני חשוב שתהייה נוחה.

תודה רבה לעונים!

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

השאלה היא מה הדרישות מהרכב

יש לך משפחה,ילדים?

כל אחד מהרכבים האלה יעשה את מה שרשמת

השאלה היא מה הדרישות מהרכב

לגבי נוחות פוקוס מאוד נוחה בבין עירוני,רכב אירופי עם מתלים שמכויילים נכון,לא מתנדנדת בפניות,הכי בטיחותית בקבוצה החיסרון היחיד שלה היא המנוע הקצת חלש שלה שהוא "רק" 100 כ"ס,הדבר היחיד שזה אומר שהוא מאיץ פחות טוב מקורולה או מזדה אבל זה לא עגלה כמו שאנשים יגידו כאן,מגיעה עם מערכת בקרת יציבות גם בדגם ליסינג ועם 6 כריות אויר,כמובן עם 5 כוכבי בטיחות

מזדה 3 מיושנת,לא נוחה וצפופה ובעלת רק 4 כוכבי בטיחות צפויה להיות מוחלפת ב 2009.

קורולה מבחינתי נפסלת על הסף בגלל הבטיחות,מגיעה רק עם 4 כריות אויר ועם תיבה רובוטית לא מוצלחת בכלל,בבין עירוני יכול להיות שזהו אחד הרכבים היותר מהנים אבל לא מדובר בשום מקרה ברכב נוח,כיול מתלים על הצד הקשיח קצת.

רנו מגאן אני לא מכיר ולא יכול לחוות דעה בגלל שלא נהגתי ברכב,אבל מדובר ברכב בטיחותי שמגיע עם חבילת בטיחות מלאה,המרווח בקבוצה מבחינת מקום מאחור (יש כאלה שהצליחו לשים 3 כיסאות בטיחות לילדים מאחור)

הדגם ליסינג מגיע הרבה פחות מאובזר משאר המתחרות בקטגוריה,מגיעה עם 6 כריות אויר+מערכת בקרת יציבות גם בדגם ליסינג.

אם יש שאלות יותר נקודתיות אתה מוזמן

פורסם

פורד לדעתי קצת תיהיה עייפה בעליות.

תבדוק אבל אם האוטו מגיע עם בקרת יציבות. אם כן לך עליו .

מאזדה 3 זריזה יחסית ל 1600 אבל אין בה בקרת יציבות בדגמים של הליסניג.

טיוטה לדעתי צריך קודם לבדוק בנסיעת מבחן אם מתאימה לך ספציפית עם הגיר שלה.

פורסם
שלום,

אני מקבל רכב ליסינג מהעבודה. האופציות הן:

1. טויוטה קורולה (רובוטית!?)

2. פורד פוקוס

3. מזדה 3

4. רנו מגאן

כמובן דגמי ליסינג הכי פשוטים.

הרכב מיועד לסוע מידי יום נסיעה בינעירונית שכוללת עליות רבות וכמובן גם בעירוני חשוב שתהייה נוחה.

תודה רבה לעונים!

הייתי באותה דילמה לפני מספר שבועות ובסופו של דבר הלכתי על טויוטה קורולה. קיבלתי אותה לפני שלושה ימים ואני מאוד מרוצה.

בסופו של דבר, ההתלבטות שלי הייתה בין הפוקוס לקורולה.

בנתונים יבשים הפוקוס עדיפה מבחינת בטיחות. לפוקוס 6 כריות אויר ו- ESP לעומת 4 כריות אויר בלבד בקורולה.

גם הגיר של קורולה קצת מעצבן בהתחלה, אבל אם יש לך חוש טכני אתה תלמד מהר מאוד איך גורמים לרכב להעביר את ההילוכים חלק ואז תהנה ממנוע חלק של קורולה עם 124 כ"ס ולא תצטרך להרגיש שאתה נוסע על עגלה עם 100 כ"ס בלבד.

נסעתי על הפוקוס ופשוט לא התחברתי אליה - לא איך שהוא נראת ולא איך שהיא נוסעת. אני בטוח שבשלב זה יקפצו עלי כאן אנשים כי "התנהגות הפוקוס" טובה יותר. אני אישית לא הרגשתי את זה. דווקא בקורולה ההרגשה הייתה טובה יותר, הרכב יותר רך ונעים לנסיעה.

אני לא יודע אם עסקת הליסינג שלך מוגבלת בדלק, אבל אם זה חשוב לך, צריכת הדלק של קורולה נמוכה בכ- 10% מהפוקוס.

פורסם

חשוב מאוד שהרכב יעלה עליות טוב....הייתה לי אימפרזה 1600 95 כ"ס ליסינג....בעייתית בעליות..

הבנתי שהטויוטה היא דווקא המהירה מבין האופציות שרשמתי (124 כ"ס..). הדבר היחידי שמרתיע אותי ממנה זה הגיר הרובוטי. לפי מה ששמעתי, הוא בעייתי בפקקים בעלייה נניח (בכרמל). הבנתי שגם אין לה גלישה, זה נכון?

אם למישהו פה יש ניסיון עם הגיר הרובוטי, כי לא יתאפשר לי לעשות נסיעת מבחן סביר להניח..

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

הגיר הרובוטי זהו בעצם גיר ידני רגיל עם רובוט עליו שמתפעל אותו הוא בשום מקרה לא מתנהג כמו גיר אוטומט ומעצבן ברמות.

אני אומר דבר כזה אם כבר גיר רגיל אז רגיל לחלוטין ולא כל מיני המצאות לא מוצלחות.

הרכב מידרדר בעליות כמו רכב שהוא עם גיר רגיל,אתה צריך במקרים מסויימים לעשות זינוק בעליה עם בלם יד גם הלחלפות הילוכים רגילות אני לא הצחתי להתחבר לאוטו אפילו אחרי כמה ימים

מציע לך בכל מקרה לגשת לכל סוכנות טויוטה לבצע נסיעת מבחן,לרוב הסוכנויות יש קורולה הדגמה בסוכנות תמיד והם ישמחו לעשות לך מסיעת מבחן באוטו,ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ארוכה ככל האפשר

כמו שאמרתי קודם הבעיה שלי עם קורולה זה הנושא של הבטיחות הגיר בוא נגיד שאפשר איכשהו להסתדר איתו אבל הזלזול שלהם לגבי הבטיחות כבר גובל בפשע

פורסם

גש לסוכנויות השונות,

תציג את עצמך, תספר על הקידום שקיבלת בעבודה והחלטת להתחדש ברכב חדש,

ואז תתחיל להביע התעניינות וצא לנסיעת מבחן כמה שיותר ארוכה.

בסופו של דבר מה שמשפיע זה ההרגשה שלך ברכב ולא ה-2349857 כ"ס, 39432 כריות אוויר וכו'.

----

פורסם

השבוע קיבלתי את הפוקוס החדשה, לאחר שנתיים וחצי עם פוקוס 2006.

כל מילה טובה שנאמרה על הפוקוס נכונה ובחדשה יש גם ESP, שש כריות אוויר, חיבור לנגן MP3, עוד כמה פונקציות במחשב הדרך (רובן לא חשובות, כי הן קשורות לחישוב צריכת דלק, נתון פחות חשוב במקרה של רכב מליסינג), מפתח שנפתח כמו אולר (כמו בגולף, דווקא לי זה חשוב, כי המפתח לא דוקר יותר כשאני רץ איתו בכיס) ותחושה כללית מפוארת יותר בסביבת הנהג בגלל משחקי העיצוב בכרום.

העיצוב החדש מלפנים נאה לטעמי.

בעיצוב מאחור לא נגעו בסדאן, לצערי, אני מניח מפני שבפורד אומרים שלא שווה להשקיע בעיצוב הסדאן שמכירותיה בראייה עולמית זניחות.

גם הנסיעה שופרה. קשה לי בדיוק לשים את האצבע מה זה בדיוק, אבל משהו בהיגוי השתפר ומשהו בנסיעה מהוקצע יותר.

יש לי גם פוקוס 2003 שהיא מהנה יותר מה 2006. ב- 2008 יש לי מין הרגשה של צעד חזרה להיגוי הישן, המשובח והטוב.

עדיין לא ברמה של הפוקוס 2003 שלי (אם כי ההשוואה לא הוגנת כי ה 2003 שלי היא האצ'בק ידנית), אבל בהחלט צעד בכיוון.

הרבה מאלה שאומרים "עייפה בעליות" מעולם לא נהגו בה.

היא לא אימפרזה STI, אבל היא בסדר גמור (ומי שמכיר אותי יודע על איזה מכוניות יש לי ניסיון, לא בדיוק עגלות).

משחק בטיפטרוניק אפילו מפיק אצלי חיוך בכבישים הנכונים.

תא המטען בסדאן גדול וזו אחת המכוניות היחידות בקבוצה שעגלת הילדים הענקית שלנו נכנסת אליה בקלות.

לסיכום, נכון שאני לא אובייקטיבי כי אני אוהב פוקוס (ולא, אין לי שום סנטימנטים לדלק מוטורס שמסרבים לייבא ידניות), אבל מדובר לדעתי בחבילה הטובה ביותר שניתן לקבל בקבוצה 2.

בניגוד למתחרות שהתקמצנו בהן על חבילת הבטיחות, או המגאן שאצלה בשם הבטיחות התקמצנו על איבזור (חלונות חשמליים ורמקולים מאחור, מראה ימנית חשמלית) - בפוקוס הכל ניתן בנדיבות.

פורסם

אם למישהו פה יש ניסיון עם הגיר הרובוטי, כי לא יתאפשר לי לעשות נסיעת מבחן סביר להניח..

יוסי, נראה לי שאתה פשוט לא קורא את התגובות שאנחנו כותבים לך.

לי יש ניסיון עם הקורולה החדשה וכתבתי על זה בתגובה הקודמת שלי.

להבא תשתדל לקרוא את התגובות (אם זה באמת חשוב לך :evil:)

פורסם

בעיצוב מאחור לא נגעו בסדאן, לצערי, אני מניח מפני שבפורד אומרים שלא שווה להשקיע בעיצוב הסדאן שמכירותיה בראייה עולמית זניחות.

א. למה לצערך? מה לא בסדר בעיצוב האחורי?

ב. מצטער שאני קטנוני אבל הפגוש האחורי של החדשה שונה קצת משל הקודמת, ויותר יפה.

אגב אני נוסע באחת מינואר 2008 אבל עם העיצוב הקודם, מישהו יודע אם יש לי ESP ?

פורסם
א. למה לצערך? מה לא בסדר בעיצוב האחורי?

ב. מצטער שאני קטנוני אבל הפגוש האחורי של החדשה שונה קצת משל הקודמת, ויותר יפה.

אגב אני נוסע באחת מינואר 2008 אבל עם העיצוב הקודם, מישהו יודע אם יש לי ESP ?

אכן יש שינוי קטן בפגוש האחורי.

בפנסים לא נגעו בסדאן (לשמחת חברות הליסינג שיוכלו להשתמש בחלקים משומשים), לעומת ההאצ'בק שבה החליפו את הפנסים.

למה לצערי? זה עניין של טעם.

קיבלתי פוקוס 2008 לבנה, כמו הפוקוס 2006 שהייתה לי.

בלבן היא פחות יפה לדעתי וגם מזכירה יותר מידי את הקודמת שלי מאחורה (לא משהו רע כשלעצמו, אבל אני אוהב שינויים).

לעומת זאת, כשאני ניגש לאוטו מקדימה, אני מקבל תזכורת מוחצנת לשינוי.

אין לך ESP, אך לדעתי יש לך 6 כריות (ב 2006 היו לי רק 2).

איך תדע? במשחק במחשב הדרך, במסך של ההגדרות, חפש אפשרות לבטח את ה ESP.

פורסם

למי שחשוב שהמכונית תהיה נוחה אני ממליץ בחום על מגאן.

כפי שנאמר, רכב מרווח, בטיחות גבוהה,נוחות המושבים יותר טובה מכל הרכבים שברשימה.

רנו נחשבים לפחות אמינים אבל ברכב ליסינג זה חסר חשיבות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין לך ESP, אך לדעתי יש לך 6 כריות (ב 2006 היו לי רק 2).

איך תדע? במשחק במחשב הדרך, במסך של ההגדרות, חפש אפשרות לבטח את ה ESP.

נבדק, אין ESP.

ובעצם האוטו מדצמבר 2007. כנראה שמ2008 יש רק את אלה שהגיעו החל ממרץ עם המתיחת פנים.

פורסם

באופן אישי אני הייתי הולך או על הפוקוס או על המאגאן.

2 האחרות אינן נותנות את אותה תמורה , וחסרות ציוד בטיחותי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גש לסוכנות טויוטה הקרובה למקום מגוריך / עבודתך ותוך חמש דקות תהיה לך נסיעת מבחן...

אגב, אם אתה גר בחיפה / ירושלים או מסתובב במקום מרובה עליות אחר, הייתי מוותר על הקורולה בלי נסיעת מבחן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...